Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Firma El-maz s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti silnoproudých a slaboproudých elektroinstalačních prací. Provádí nové instalace i rekonstrukce stávajících rozvodů v soukromých i komerčních objektech. Dále se specializuje na montáže hromosvodů a nabízí zabezpečovací, docházkové a kamerové systémy, stejně jako požární signalizace.

Společnost Výškové práce Duchek s.r.o. realizují kácení a ořezy rizikových stromů, kompletní realizace střech, opravy, nátěry a čištění objektů (ocelových konstrukcí, střech, fasád), demolice staveb, střech a krovů, průmyslový úklid a další práce s pomocí lezecké techniky.

Protipožární a zabezpečovací systémy. Revize: -silnoproudých rozvodů -slaboproudých rozvodů -elektrospotřebičů -kontrola provozuschopnosti zařízení EZS a EPS -zhotovení projektové dokumentace slaboproudých a silnoproudých rozvodů.

Zámečnické práce, výroba, zámečník: -vyrábíme brány, schody, zábradlí, mříže a různé ocelové konstrukce do hmotnosti 5 tun. Kontejnery: -výroba natahovací kontejnery dle vašich požadavků, podvozky. Kontejnery vyrábíme: -s otevíratelnými bočnicemi pro převoz těžkých sypkých hmot (např. štěrk, písek, suť…) -velkoobjemové přo převoz odpadu ...

Bc. Martin Welter realizuje v Lednici elektroinstalační práce, opravy a výměny jističů, zásuvek a osvětlení.

HL Stav Stavebně-obchodní družstvo – Vaše jistota v oblasti stavebních pracích. Hledáte spolehlivého partnera pro stavební práce, vodoinstalace, topenářské práce a kanalizace? HL Stav Stavebně-obchodní družstvo je tady pro vás! Nabízíme komplexní stavební služby s důrazem na kvalitu, preciznost a spokojenost našich zákazníků. HL Stav – Vaše ...

Tesařské práce: - krovy - střechy - zahradní stavby - rekonstrukce historiských objektů. Výstavba: - dřevostavby na klíč.

Firma Zemní práce Tomáš Kudla, sídlící v Ostravě, je dynamicky se rozvíjející společnost s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti zemních prací. Jejich specializace na zemní práce traktorbagrem je klíčem k širokému spektru poskytovaných služeb, které zahrnují výkopy inženýrských sítí, výkopy základů rodinných domů, výkopy pro bazény a jímky, skrývky ...

Sádrokartonové práce, půdní vestavby, zateplení. Rekonstrukce domů, bytů, pokládka keramických obkladů, dlažeb, zámkové dlažby, stavební práce.

Stavební firma, práce, stavby: -výstavba pozemní a inženýrská, rodinné domy Služby: -architektonické -inženýrské -rekonstrukce -zateplování -fasády -oplocení -sádrokartony -přední vestavby -projektování.

Firma Radovan Sveřepa se zaměřuje na zateplování budov. Dodáváme odvětrávací montované fasády, plastové ploty, palubky, terasy a další. Na veškerý materiál i služby, které zajišťujeme v oblasti zateplení budov, můžete žádat dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM. Provádíme realizace fasádních systémů vinyTherm, odvětrávaných fasádních obkladů ...

Realizace vrtaných studen pomocí hydraulické vrtné soupravy s vodním výplachem. Vrtané studny od průměru 140mm až do průměru 270mm. Řešíme i vyhledání pramene .

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů a bytových jader - elektroinstalace na klíč - inteligentní domy - generální opravy elektroinstalací v bytových domech i v administrativních budovách - zateplení domu Dále zajistí výstavbu bazénu. Koupelny na klíč, kuchyně a nábytek na míru. Inženýrská činnost a projekční práce.

Společnost Hroší stavby Morava a.s. se svojí činností zaměřuje na dopravní a pozemní stavitelství. Provádíme veškeré stavební práce, zajistíme vypracování projektové dokumentace i samotnou realizaci. Naše společnost dále provozuje nákladní dopravu a disponujeme vlastním vozovým parkem. Dopravní stavby: - kolejové stavby, výstavba i ...

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu na pokládku dlažby, obkladů, obklady koupelen, obkladačské práce a další služby v oblasti stavebnictví, pak je pro vás správnou volbou STZF Brno s.r.o. Tato firma působí na trhu již od roku 2016 a nabízí široký sortiment služeb za příznivé ceny. Mezi její hlavní přednosti patří: - pokládka ...

Dodávka a montáž - automatické brány Stavba - oplocení Pokládka - zámkové dlažby Veškeré zednické práce Montáž - světlíky

Prodej veškerého sortimentu pro oplocení domov, bydlení, zahrady, průmysl, zemědělství Stavba a montáž: - ploty pvc, dřevěné, plastové, kované, drátěné ZN. - brány - branky - vrata - okrasné mříže - oplocení Kované výrobky, umělecké kovářství, kované ploty. Zámečnické práce Svářečské práce

Stavební firma Ervo stavby, spol., s.r.o. provádí revitalizace sídlišť, rekonstrukce objektů občanské vybavenosti, rekonstrukce bytů, včetně zateplování objektů.

Společnost ReliPro s.r.o. zabezpečuje kromě truhlářské a stolařské práce, stavby na klíč, včetně realizaci nových střech.

Dlažby a obklady - rekonstrukce koupelen a bytových jader - betonování, pokládka zámkové dlažby - montáže sádrokartonů.

Stolařství.Truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské. Dřevovýroba, zakázková výroba: -kuchyně, kuchyňské linky -vestavné skříně -dětské pokoje -obývací pokoje -předsíně.

Milan Zahradníček realizuje projekce, montáž: -elektrické rozvody -klimatizační zařízení -čističky vzduchu do restaurací -čističky vzduchu bytové -elektromotory -vzduchotechnické zařízení -elektrospotřebiče pro domácnost -svítidla -nouzová svítidla a osvětlení s vlastní autonomií a připojením na 220V. Oprava: -elektrické ...

Výstavba dřevostaveb. Kompletní realizace střech, altánů, pergol, teras. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce. Rekonstrukce střech. Dřevěné fasády. Montáže sádrokartonů - podkroví, podhledy, příčky. Montáž střešních oken.

Realizace střech. Pokrývačství, tesařství. Klempířské práce. Montáž střešních oken Velux i Fakro. Nátěry střech, čištění vapkou aj.

Kontejnerová doprava. Provádíme dovoz sypkých materiálů - písek, štěrk, zemina. Odvoz stavební suti včetně uložení na skládku. Zemní práce. Přistavení kontejnerů.