DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Roman Mikoláš, se sídlem v Miroslavi se specializuje na pronájem stavebního nářadí a kontejnerů určených pro odvoz suti. Dále nabízí dovoz písku a štěrku, čímž zajišťuje materiál potřebný pro různé stavební projekty. Kromě toho Roman Mikoláš poskytuje pronájem autojeřábů, což umožňuje bezpečnou a efektivní manipulaci s těžkými břemeny na ...

Adam Příhoda poskytuje instalatérské služby, zajišťuje montáže vodovodní, odpadní, plynové a otopné soustavy, včetně připojení spotřebičů a zařizovacích předmětů.

Prodejna - stavebniny. Prodej: - stavební materiály pro stavby, rekonstrukce budov a interiérů: - betonové výrobky - zdící materiály - stavební izolace - suchá stavba - desky OSB, cetris, fermacell, thermatextové, sádrokartonové, sádrovláknité - komínové systémy - betonářská ocel - obklady, dlažby - okna, ...

Velkoobchod, velkosklad, sklady, distribuce, prodej: - stolařské a truhlářské materiály, stolařského a truhlářského materiálu - velkoplošných materiálů - velkoplošných laminovaných desek (KRONOSPAN Jihlava, Fundermax, Thermopal, EGGER) - dřevovláknité desky (surová DTD, dýhovaná DTD, MDF surová) - překližka, překližek, překližky - laťovka, ...

Jsme stavební firma zajišťující kompletní realizaci nejen rodinných staveb na klíč. Pokryjeme veškerá řemesla potřebná při stavbě domu či průmyslového objektu. Kromě spolehlivých a prověřených odborníků máme potřebné strojní a materiálové vybavení. Do naše portfolia služeb patří výstavba rodinných domů, nebytová výstavba, průmyslové stavby, ...

Zámečnictví a kovářství Karel Cimický je renomovaná pražská firma, která se specializuje na širokou škálu zámečnických a kovářských prací. Sídlo firmy se nachází v Praze 4 - Krč, kde tým zkušených profesionálů pečlivě pracuje na výrobě a opravě kovových konstrukcí a produktů. Nabídka firmy zahrnuje výrobu na zakázku, jako jsou brány, ploty, ...

Krayzel instal s.r.o. se zaměřuje na instalatérské práce, tepelná čerpadla, podlahové topení, klimatizaci a zednické práce.

Zednické, bourací a výkopové práce.

Dodávka a montáž slaboproudých i silnoproudých elektroinstalací do 400 V pro bytové domy, skladové i výrobní objekty ad.

Zajistíme rozvody elektřiny, teplé a studené vody. Rekonstrukce koupelen a WC včetně odpadů.

FNelektro - DiS. František Nábělek je společnost, která se specializuje na širokou škálu elektrotechnických služeb, od fotovoltaických elektráren až po jádrové vrtání a elektroinstalace. S mnoha lety zkušeností v oboru, FNelektro poskytuje komplexní řešení pro domácnosti i podniky, včetně návrhu, montáže, technického poradenství a ...

Zámečnické práce, zakázková zámečnická výroba. Výroba ocel. schodišť, zábradlí, regálů, přístřešků, plotů atd. Každou zakázku provedeme od zaměření, výroby po montáž u zákazníka.

Dodávky slaboproudých a silnoproudých rozvodů.

KVB ENERGY s.r.o. je specializovaná firma na tepelná čerpadla země-voda, vzduch-voda a voda-voda. Dále se zaměřuje na solární ohřev a podlahové vytápění.

PODLAHY A STAVBY KOTZIAN s.r.o. realizuje pokládku plovoucích podlah (laminátové, korkové i dřevěné), PVC, linolea, koberců a vinylových podlah. Dále provádí renovace parket, přípravy podkladu (samonivelační hmoty, dřevotřískové podlahy) a prodává doplňky k podlahám, jako jsou přechodové profily.

Firma se zabývá zakázkovou zámečnickou výrobou, ale také sériovou výrobu a montáží základních i pokročilých souborů podle výkresové dokumentace. Zajišťuje montáž, demontáž a údržbu technologických celků. Výroba a instalace mobilních dřevostaveb.

Malířské práce Zateplení budov Sádrokartony

Elektroinstalace - elektrické rozvody silnoproud, slaboproud. Dodávka tepelných čerpadel, klimatizace, rekuperace, vytápění. Fotofoltaika i s vyřízením dotace. Koupelny na klíč - zajištění rozvodů vody, kanalizace, plynu.

Výroba nábytku - kuchyně, ložnice, šatní skříně, obývací pokoje, koupelny. Interiérové dveře. Podlahy a schodiště. Obkladový kámen. Pergoly a zahradní domky.

Zednické práce. Venkovní i vnitřní obklady a dlažby. Fasády - zateplení domů polystyrenem nebo vatou, strukturované omítky. Rekonstrukce v interiéru i exteriéru. Omítky jádrové, štukové i strukturované. Malby a nátěry. Terénní úpravy, výkopové a bourací práce. Půjčovna lešení.

Provádíme veškeré klempířské práce. Přijedeme se podívat na vaši starou střechu. Poradíme vám, jaká střecha by pro váš dům byla ta nejlepší. Zpracujeme vám cenovou nabídku. Střechu vám položíme. Popřípadě opravíme vaši poškozenou střechu. Zajistíme vhodná střešní okna pro vás.

Širokou škálu stavebních prací nabízí firma Pavel Oláh. Zaměřuji se především na zednické práce, výstavbu rodinných domů, rekonstrukce koupelen, zateplování fasád, výstavbu plotů a další činnosti. Sídlo firmy naleznete na adrese Palackého náměstí 375, Skuteč. Stavební činnost, práce, výstavba: - rodinné domy - základové desky - rekonstrukce ...

Prodáváme luxusní nožířské zboží. Provádíme zámečnické práce, vyrábíme klíče. Poskytujeme služby pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Jsme velkoobchodem pro tyto činnosti, prodáváme zboží dodávané firmou BAHCO.