ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby, práce: -izolace vlhkého zdiva.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - stavba plotů - zakládání staveb - zemní, výkopové práce - obklady, dlažby.

Práce: - elektromontážní - elektroinstalace - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - elektrorevize.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - postele - skříně - dveře - schodiště

Činnost - vodoinstalatérské práce - montáže kanalizačního potrubí, stoupaček - plynárenské práce - montáže systémů ústředního vytápění, potrubí, kotlů, čerpadel - svařování, svářečské práce.

Řemeslo, práce: - truhlář, truhlářství

Práce: - zednické - malířské - natěračské.

Práce, služby: - zedník, zednické - sádrokartonářské - omítkářské - obklady, dlažby - kamenné koberce

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Montáž: - kotle i MARATOP - radiátory - potrubí.

Elektromontáže Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - anténní rozvody - hromosvody - domácí telefony Revize: - elektroinstalační práce Servis: - veřejné osvětlení

Řemeslo, práce: -truhlářské, truhlářství. Zakázková výroba, eshop nábytek z masivu: -ložnice, obývací stěny, stoly, stolky -skříně, skříňky, knihovny, příborníky -sedací soupravy -doplňky: -kryty na radiátory -zrcadla, závěsné hodiny.

Práce: - elektroinstalace - revize elektro

Výrobky z: -přírodního kamene -žuly -mramoru -technistone -silestone -pískovce pro - interiér - parapety, obklady, schody, kuchyňské desky, obložení krbů.

Střechy. -odborná poradenská činnost - znalec v oboru stavebnictví, stavby obytné, průmyslové a zemědělské. Specializace střechy, střešní pláště a tepelné izolace. - poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -projektová činnost -střešní okna - návrh, dodávka a montáž -pergoly, krytá stání

Instalatér, instalatérství - vodoinstaltérské práce - topenářské práce - nonstop havarijní služba - voda, topení, kanlizace - rekonstrukce bytových jader - montáž tepelných čerpadel.

Elektromontáže - výroba a montáž elektrických rozvaděčů NN - měření a analýzy elektrické sítě - revize elektra.

Montážní společnost: - sádrokartonové konstrukce - realizace průmyslových a obytných prostor -úpravy podkroví, multikina

- Kyslíko-palivové hořáky s povrchovým směšováním - Příslušenství - Leštění plamenem

Podlahářství Ústí nad Orlicí, Česká Třebová Studio zdravého bydlení Prodej a pokládka podlahových krytin. Nabízíme plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, vinylové a PVC, koberce. Prodáváme ortopedické, zdravotní matrace, polštáře, přikrývky, rošty, garnýže. Postele, nábytek. Terasy WPC Provozujeme eshop. Provádíme hloubkové čištění ...

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů - zateplování fasád.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - dřevostavby, montované stavby

Služby: - montáž střešních krytin - stavební práce - rekonstrukce střech a komínů

- vodoinstalatérství - topenářství

AB-INTERIER Nabízíme kompletní podlahářské práce, prodej a pokládku lin, koberců, plovoucích laminátových a dřevěných podlah, prkenných podlah a parket. Dále nabízíme prodej a montáž dveří a zárubní, montáž protipožárních dveří, renovaci dřevěných podlah, obklady stěn a stropů ze dřeva a zednické práce v interierech.