DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: -stavební -zednické a stavitelské -obkladačské -rekonstrukce koupelen, nová koupelna -demoliční -termoizolační práce.

Práce: -stavební -obkladačské -instalatérské, kapající kohoutek, výměna vodovodní baterie, osazení dřezu - umyvadla -elektrikářské práce, výměna žárovek, osazení svítidel, výměna vypínačů, natažení kabelů -osazení parapetů, poliček, garnyží -montáž a demontáž nábytku -pokládka plovoucích podlah -zahradnické, sekání trávy, kácení stromů, ...

Umělecké kovářství -zámečnictví -zábradlí, balkóny, brány, svícny, postele, krbové nářadí a okrasné předměty. Výroba, práce

Stavební firma. Stavebnictví, zednická činnost, zedník. Opravy, přestavby a rekonstrukce rodinných domů, rodinné domy, bytová jádra, bourání, bourací práce, zateplování fasád, fasády. -vodoinstalace -pokrývačství -drobné tesařské práce, tesař -smykový nakladač CAT 246 s podkopem kontejnerová Avie : -odvoz sutě, paletovaného zboží -dovoz ...

Vodoinstalatérské práce a poradenství : -kompletace vodovodních rozvodů bytů, domů a novostaveb -instalace WC, umyvadla, dřezy, baterie, sprchy -zapojení pračky, myčky -domovní rozvody vody do mědi, plastu i železa -montáž solární kolektory, klimatizace, etážové topení -plynofikace.

Nabízíme veškeré tesařské práce. Realizujeme střešní konstrukce, zahradní rekreační zařízení, dřevěné pergoly a opravy krovů. Dodáme řezivo.

Provádění revizí, revize, montáže, opravy a rekonstrukce elektroinstalací, elektroinstalace a hromosvody. Elektromontáže.

Václav Bůžek se zaměřuje na tesařské práce a výrobu pergol, zahradních chatek, altánů a ostatní dřevovýrobu.

Pokrývač, pokrývačské práce, práce na střeše. Pokrývání střech, střechy.Včetně drobných oprav střech. Kompletní dodávka. Klempířské práce, klempíř, okapy, oplechování, nátěry a výměna okapů. Tesařství, tesařské práce, tesař, montáž krovů, krovy, pergoly. Montáž střešní okno, okna, oken, Velux. Veškeré práce na střeše, střecha, střechy ...

Firma se zabývá prodejem, instalací a servisem teplených čerpadel. Zajistí montáž solárních panelů pro ohřev vody, instalaci a servis podlahového topení.

Profesionální výškové práce v České a Slovenské republice. Firma provádí nátěry stožárových konstrukcí, přípravné práce a čištění stožárů. Montáže, revize a kontroly na stožárech všech napětí.

Zemní a výkopové práce. Zemědělská činnost. Prodej plodin - brambory, okurky, dýně.

Zámečnická pohotovost v Olomouci. Firma se zabývá nouzovým otevíráním zámků, zabouchnutých dveří, uzamčených vozidel, dveří, řeším ztrátu klíčů od zámků. Příjezd 20-60 minut od nahlášení.

Firma provádí výškové práce zejména Olomoucku, ale také v rámci celého JM kraje. Zajistí rizikové kácení a ořez stromů, mytí oken, instalace zábran proti ptactvu, opravy střech a okapů, demolice, nátěry střech a fasád.

Společnost Pavel Kavan poskytuje instalatérské, topenářské a sádrokartonářské práce, krbové vložky. Provádíme veškeré instalatérské práce od přípojky vody ke kohoutku a od přípojky druhým směrem, až k napojení na řád veřejné kanalizace. Věnujeme se topenářským prácím v bytových a rodinných domech, veřejných budovách, firmách a státních ...

Autoopravna, servis: -autolakýrnictví -klempířské práce. Instalatérské práce.

Truhlářství, zakázková výroba: -okna a dveře (vnitřní, venkovní) -kuchyně, kuchyňské linky -kancelářský nábytek počítačové stoly, psací stoly, kancelářské nábytkové programy -schodiště -nábytek z masivu -vestavné skříně, skříň, věšákové stěny -ložnice postele, válendy, šatní skříně -zahradní nábytek, terasy, pergoly -zahradní domky.

Montáž, oprava, revize: - elektromontážní práce - elektroinstalace - elektrická zařízení.

Firma Jan Augustin se sídlem ve Vyškově nabízí kompletní obkladačské práce. V rámci své činnosti provádí obklady všech typů. Obkládá malé mozaiky 1x1 cm i velké formáty až do velikosti 3 nebo 2 m x 1 nebo 6 m. Současně se zabývá také výrobou umyvadel, pracovních desek a kuchyní. Působí především v okrese Vyškov.

Dodávka, montáž, prodej: - podlahy, dveře. Vzorková prodejna. Podlahy: - koberce - linoleum - vinylové podlahoviny - antistatické podlahoviny - plovoucí podlahy. Dveře: - bezpečnostní - protipožární - interiérové.

Firma se zabývá návrhem y výrobou interiérového nábytku. Nábytek vyrábí z lamina i masivu.

Prodej, realizace, pokládka: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - marmolea - PVC - korkové podlahy Podlahářské práce.

Firma Petr Reichrnbach se sídlem v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji nabízí instalaci a servis televizních a satelitních antén, montáž a revize elektrických zařízení a opravy elektoniky. Provádíme také úpravu společných televizních antén STA pro přechod z DVB-T na DVB-T2. Naše činnost: - elektroinstalační práce - montáže antén - anténní ...