DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Natěračské práce Malířské práce Hydroizolace - ploché střechy.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zednické práce - stavba krbů

Nabízíme zemní a výkopové práce, demolice, čištění a hloubení příkopů, potoků. Přípravné práce pro stavby, výkopy základů, bazénů, jezírek a čističek. Terénní úpravy pozemků. Dále zajišťujeme kontejnerovou dopravu, dovoz písku, štěrku, betonu. Odvoz stavební sutě a zeminy.

Kompletní vybavení interiérů. Zakázková výroba, stolářství: -kuchyňské linky, kuchyně -dětské pokoje -obývací stěny -kancelářský nábytek -postele, skříně. Poradenství v oboru. Zaměření na místě.

Výškové práce montážní plošinou do 13-ti metrů.

Práce: -zateplování fasád -rekonstrukce lodžií -výměna zábradlí -vyzdívání -výměna oken za okna plastová včetně zapravení -výměna dveří

Specializujeme se zejména na servis klimatizace a servis vzduchotechniky. Instalujeme také solární systémy. Naše komplexní služby v oblastech klimatizace, vzduchotechnika a solární systémy poskytujeme v celé České republice.

Stavební práce a rekonstrukce - zakládání staveb - zednické práce - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - malířské práce - bourací práce - fasády - přístavby, nástavby, vestavby - dokončovací práce.

Práce: -zámečnické -svářečské -montáž konstrukčních celků -nátěrové práce Dodávka, prodej: -hutní materiály

Velkoobchod, maloobchod, prodej - elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - skříně, rozvaděče - vodo topo plyn - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál - sanita - ohřevná zařízení - čerpadla - obklady a dlažba. Elektroinstalační práce.

Elektroinstalační práce - revize Revize - hromosvody

Práce: - sádrokartonářské - štukatérské - tapetářské - interiéry na klíč

Zařízení a vybavení interiérů: -sádrokarton, tepelné izolace a stropní podhledy -malířské, lakýrnické práce a tapetování -prodej a pokládka podlahových krytin, včetně plovoucích podlah -výroba a prodej žaluzií -kancelářské židle a křesla -kancelářský nábytek a kuchyňské linky -šatní skříně - lamino LTD -domácí ...

Elektromontáže - údržba a opravy veřejného osvětlení - revize elektrického zařízení, hromosvodů a elektrických spotřebičů.

Stavební činnost a rekonstrukce - výstavba rodinných domů - sádrokartonářské práce - fasády, zateplení - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce.

Stěhování (i mezinárodní), jeřábnické práce, autodoprava, nadměrná přeprava, skladování.

Práce: -rekonstrukce rodinných domů -rekonstrukce objektů pro podnikání -výstavba stropů z různých materiálů -výstavba příček z různých materiálů -zhotovení klenbových oblouků -osazování dveří -osazování oken -přestavby bytových jader i na klíč včetně elektroinstalace -pokládka dlažby a obkladů -betonování podlah -zdění ...

Truhlářství. Výroba - atypický nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - dveře.

Dopravní a inženýrské stavitelství. Výstavba, realizace: -silnice, dálnice, chodníky, komunikace -odstavné plochy -parkoviště -železniční vlečky -kanalizace, vodovody -skládky -zemní a bourací práce.

Truhlářství, podlahářství Malířství, natěračství.

Betonové podlahy - realizace, montáž.