Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební práce a stavby na klíč - revitalizace panelových domů, hydroizolace, opravy střech, zajištění stavebního dozoru.

Stavební podlahářské práce. Malířské práce, pokládka podlahy.

Řemesla, služby - malířské a lakýrnické práce - tapetářské práce - sádrokartonářské práce - nástěnná dekorace - stěrkování - fasády - airbrush malba nástřikem

Práce: -kominictví -klempířství

Stavba, výstavba: -administrativní a obchodní centra -průmyslové objekty -bytové domy -rekonstrukce -izolace -stavby na klíč -vestavby, nástavby

Výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Servisní středisko FAB. •výroba klíčů, auto-klíčů, moto-klíčů, dozických a tvarových klíčů •důlkových, specialních, čipových klíčů a auto-klíčů s čipem crypto •opravy vložek, auto-zámků •sjednocování vložek, tvorba systému centrálního a generálního klíče.

Výstavba: - bytová - občanská - průmyslová Práce: - zemní

Stavební a výškové práce - opravy střech - antikorozní ochrana konstrukcí - protipožární nátěry - sanace - rekonstrukce a opravy památek - kácení stromů - deratizační nátěry.

Truhlářské práce -topenářské -klempířské -pokrývačské -zámečnické -vodoinstalatérské

Činnost: - školení, kurzy v oblasti výpočetní techniky Práce: - elektroprojekce - elektrorevize

zajištění instalatérských, topenářských, sklenářských, elektrikářských, truhlářských, zahradnických prací.

Truhlářství Bohuslav Čechvala, které sídlí ve Františkových Lázních se zabývá zakázkovou výrobou nábytku. Vyrábíme vybavení interiérů domů, restaurací, hotelů a kanceláří. Dále také vyrobíme vestavby, obklady schodišť a stěn, kazetové stropy, zábradlí, atypické dveře a okna. Provedeme i tesařské práce. Truhlářství: - zakázková výroba - ...

Práce, služby: - technické zhodnocení všech stavebních konstrukcí - sanace staveb dlouhodobá antikorozní ochrana - dokončování staveb po cizích dodavatelích HSV, PSV - zateplování budov - revizní činnost v oboru elektro, hromosvody aj.

Činnost: - inženýrská geodézie - geometrické plány

Služby: - geologické - hydrogeologie - měření radonu

Tesařské práce. Klempířské, pokrývačské práce. Montáž a opravy střech.

Kominické služby Údržba a čištění - komíny vložkování komínů - poradenství v oboru kominictví, posudky a kolaudace spalinových cest - člen Společenstva kominíků ČR

Podlahy, dveře a interiéry. Prodej, montáž - dveře interiérové - korkové, dřevěné a laminátové podlahy - dekorativní lišty a žaluzie - sklotextilní tapety. Úpravy interiérů, montáž sádrokartonů. Broušení a opravy dřevěných parket.

Podlahy, dveře a interiéry. Prodej, montáž - dveře interiérové - korkové, dřevěné a laminátové podlahy - dekorativní lišty a žaluzie - sklotextilní tapety. Úpravy interiérů, montáž sádrokartonů. Broušení a opravy dřevěných parket.

Práce: -povrchová ochrana materiálů -nátěry průmyslových konstrukcí -sanace betonových konstrukcí -výstavba rodinných domů na klíč -fasádní zateplovací systémy -tryskání povrchů -údržba ochranných pásem -doprava a zemní práce -zelená úsporám.

Zednictví. Výstavba a rekonstrukce rodinných domů. Zateplování budov. Sádrokartonářské práce. Renovace bytových jader. Pokládka chodníků a dlažeb.