Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Montáž, servis: -plyn -voda -topení.

Zabýváme se přestavbami a montážemi LPG a CNG do osobních a dodávkových automobilů, revizemi a servisem. Provádíme zemní práce s univerzálním pracovním strojem kolovým nakladačem značky MECALAC 12MXT.

Truhlářství. Truhlářské výrobky: -okna, dveře, schody -nábytek a další

Veškeré stavební práce, stavební činnost, firma, stavebnictví, zednické práce: -stavba, výstavba rodinné domy, rodinných domů, RD -stavby RD na klíč -zateplování fasády, (fasáda), stropu, střechy -půdní vestavby, vestavba -rekonstrukce, modernizace -stavby průmyslové haly, hala -zakládání staveb, základy -hrubá stavba -montáž krovů, ...

Dřevařská výroba, dřevovýroba. Stavební truhlářské práce. Truhlářství. Výroba stavební prvky ze dřeva. Dřevostavba včetně prvků pro montované stavby. Výrobky ze dřeva, dřevo.

Truhlářské práce, zakázková výroba: -eurookno, eurooken -dveře balkónové, interiérové, vchodové -nábytku, nábytek bytový, kancelářský -nábytek pro hotely, sklady, kanceláře -interiéry.

Společnost KS Hostěradice, s.r.o. se specializuje na výrobu a montáž ocelových konstrukcí. Naše práce zahrnuje širokou škálu produktů, od plotů, bran, vrat a zábradlí až po podjezdové a příjmové koše. Jsme hrdí na naši schopnost poskytovat dopravníky a elevátory, stejně jako ocelové zásobníky a sila, které jsou nezbytné pro efektivní logistiku ...

JEKON s.r.o. je stavební firma, která se již od roku 1998 etablovala jako spolehlivý partner v oblasti stavebnictví. S více než 24 lety zkušeností a stovkami úspěšných projektů, firma JEKON s.r.o. nabízí širokou škálu služeb, od výstavby rodinných domů na klíč, přes rekonstrukce a novostavby objektů, až po zateplování objektů a výstavbu ...

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - rekonstrukce

Josef Reiter se zaměřuje na truhlářskou výrobu nábytku, kuchyní, schodů, dveří a zárubní.

Vrtané studny Znojmo, Jižní Morava. Čištění kopaných a vrtaných studní.

Firma Robert Kovářík je odborníkem na výškové a natěračské práce. S pomocí montážní plošiny a horolezecké techniky provádíme širokou škálu služeb, které zahrnují opravy střech a fasád či kácení stromů na těžko dostupných místech. Mezi naše služby patří také možnost zapůjčení montážní plošiny.

Obkladačské práce: - obklady a dlažby koupelen, chodeb a kuchyní - dlažby v exteriérů - balkóny, terasy - poradenství a rozpočet při volbě a spotřebě materiálu Zednické práce: . příprava podkladu pro obklady - vyrovnání podlah a zdí, beton, omítky - vystavění příček i celého bytového jádra - štukování - penetrace, nivelace, ...

Silno i slaboproudé instalace.

Střechy a rekonstrukce střech Klempířské práce Fasády Izolace střech a základů Dřevěné pergoly Tesařské práce

Střechy, klempířské a pokrývačské práce.

Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. Uherské Hradiště projektuje a dodává průmyslové vytápění, vytápění společenských sálů, tělocvičen- úsporné plynové vytápění hal s vysokou účinností. Investujte do efektivního vytápění průmyslových prostor, navrhneme řešení pro každou halu. Doporučíme topné technologie pro střední i velké halové objekty - ...

Výroba zámečnických výrobků: - stavební zámečnictví - ploty - vrata - mříže - zábradlí - brány, branky. Stříhání plechů. Ohýbání plechů. Svařování plamenem. Montáž žaluzií.

Výstavba a rekonstrukce: - inženýrské sítě: - vodovody - kanalizace - ČOV (čističky odpadních vod) - chodníky - dětská hřiště Stavby: - malé vodní elektrárny. Zemní práce.

Montáže a údržba veřejného osvětlení. Nasvětlování přechodů. Diagnostika zkorozivění stožárů. Velkoobchod: - materiál pro veřejné osvětlení.

Obchod a služby s koberci a podlahovými krytinami

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - dětské pokoje - vestavěné skříně

Český výrobce nábytku do domu, bytu i na zahradu. Zaměřujeme se také na realizace pergol, zastřešení bazénů, zasklení teras a pergol. Pohodlně vybírat můžete i na našem e-shopu s nábytkem: - ohniště - věšákové stěny - konferenční stolky, stolky, věšákové skříně a další.

Společnost Karel Gasgeb poskytuje komplexní služby v oblasti malířství, tapetování a natěračských prací na všechny druhy podkladů. Provádíme malby a nátěry interiérů a exteriérů, malby dětských pokojů, chodeb, obývacích pokojů, malby ložnic, kuchyní atd. Provádíme malby klasické, omyvatelné, dekorativní nebo průmyslové. Mezi naše služby patří také ...