DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Šubrt Nábytek Hradec Králové a Východní Čechy - zakázkové truhlářství - zakázková výroba nábytku - kuchyňské linky - kuchyně na míru apod. V regionech Hradec Králové, Pardubice, Jičín a v dalších okresech naše zakázkové truhlářství nabízí kuchyňské linky. Kuchyňské linky naše zakázkové truhlářství vyrobí na míru.

Demoliční, bezpečnostní a pátrací činnosti.

Práce: -vodoinstalatérské a topenářské.

Práce: -malířské -lakýrnické -nástřiky-omyvatelné tapety VARIOPAINT. Stavební dozor.

Montáž, výroba, rekonstrukce: -vytápění ústřední topení včetně projektu -zdravotechnika -plynové rozvody do 50KW. Stavební práce. Rekonstrukce kotelen.

Truhlářské práce: -zakázková výroba z masivu a lamina

Projekce, výstavba: -fotovoltaické elektrárny na klíč Práce: -elektroinstalační

Velkoobchod, montáž - vodo topo plyn - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál - tepelná čerpadla - vzduchotechnika - chlazení - automatické závlahové systémy - solární systémy Řemesla, služby - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - vzduchotechnické práce - demolice - zemní práce - inženýrské sítě

Výroba, služby: - ocelové konstrukce - svařování - kovovýroba - zámečnictví

Návrhy a zhotovení interiérů. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice Truhlářské práce.

Elektromontážní práce, revize. Ozvučení a osvětlení společenských akcí a koncertů.

Práce stavební, truhlářské a sklenářské. Výroba: - EUROOKNA s kováním ROTO - vchodové a vnitřní dveře - domovní vrata - prosklené stěny - výklady, výlohy - izolační dvojskla. Zakázková výroba nábytku.

Montáž sádrokartonu a výroba projektové dokumentace.

Vodo topo plyn. Řemesla, služby - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce

Dodávka, servis - průmyslové automatizace - elektronika - náhradní díly Zámečnická výroba.

Činnost: - stavba ocelových konstrukcí a montovaných hal - provádění vnitřního i vnějšího opláštění budov - protipožární nátěry

Stavební firma - elektro, voda a topení, instalace jímek a plastových oken.

Vodoinstalatérství a topenářství.