Využijte demoliční práce včetně zemních a bouracích prací, zpracování a odstranění zemin a sutin, recyklace materiálů a ekologická likvidace nebezpečných odpadů, likvidace a sanace azbestu. Demolice jsou možné u nízkých staveb i průmyslových objektů.

Pomocné práce, úklidy po stavbách, výkopové práce, demolice bez strojů.

Zemní práce. Výkopové práce. Demolice staveb.

Stavební práce: - občanské a průmyslové stavby - demoliční práce včetně plošných odstřelů - rekonstrukce objektů, zateplení - sanační, výkopové práce - zakládání staveb - opravy komunikací a chodníku - výroba a instalace bezpečnostních prvků - dopravní značení.

Služby: -zemní práce -obchodní činnost -stavební materiály -renovace materiálu -renovace náhradních dílů -skrývky -rekutlivace pozemků -demoliční práce -autodoprava do 22 tun* -autojeřáb -MAN s rukou -povrchové úpravy kovů do 2m metrů délky a do průměru 1m -pískování.

Stavební práce: -výstavba rodinných domků na klíč -půdní vestavby -bourací práce -sanace objektů -zemní práce -zateplování fasád.

Dopravní a technické služby: -nákladní autodoprava -zemní práce -demolice -odvoz suti -výstavba pozemních a inženýrských staveb -oprava a údržba vozovek.

Stavební práce. Rekonstrukce: - byty - bytová jádra - koupelny - kuchyně. Demolice starých jader, demoliční práce. Obklady, dlažby - obkladačské a dlaždičské práce. Instalace sanitárního vybavení. Úpravy, přestavby interiérů. Zednické práce. Výstavba: - rodinné domy na klíč. Zateplování fasád domů.

Výkopové práce: -plyn, kanalizace, elektrické rozvody, základy rodinných domů, bazény, odpadní jímky. Zemní práce: -úpravy terénu, terénní úpravy a svahování. Přípravné práce pro stavby: -úklidové, bourací a vyklízecí práce.

Práce: - zemní práce, demolice - terénní úpravy - úklidové práce - přípravné a dokončovací práce - ruční výkopy - stavební práce. Hostinská činnost.

Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -56 dvoulůžkových, umyvadlo, na každém poschodí společné sociální zařízení, kuchyňka s vařičem a ledničkou -14 dvoulůžkových, vlastní sociální zařízení-WC, sprchový kout. Vybavení objektu: -restaurace -prádelna -vlastní parkoviště.

Autodoprava: -odvoz a likvidace suti a odpadu kontejnerovými vozy -stěhování krytým vozem -rozvážíme základní druhy tříděných písků -přistavení kontejneru na odvoz odpadu nebo sutí, nakládka ručně nebo strojem (dle množství, možností a přístupu) -vyklízení a úklid jakýchkoliv prostor - areály, nebytové ...

Zemní práce. Zprostředkování nákladní a kontejnerové dopravy. Demolice. Odstraňování staveb. Inženýrské sítě.

Služby: - nákladní autodoprava - kontejnerová doprava - odvoz komunálního odpadu, sutě a zeminy - přeprava sypkého materiálu - vyklízecí práce - přistavení kontejneru - zemní, výkopové a demoliční práce.

Stavební firma. Fasády. Průmyslové podlahy. Projektování průmyslových a občanských staveb. Jednoduché stavby. Občanské stavby. Pozemní stavby. Průmyslová a bytová výstavba na klíč. Průmyslové stavby. Rodinné domky na klíč. Stavební montážní součástky: -ocelové a z nerezové oceli. Nátěry fasád. Opravy fasád. Průmyslové demoliční ...

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní, -stěhování, -6europalet, 3t. Stavení a výkopové práce: -rekonstrukce bytových jader, -zateplení, -fasády, -bourací práce, -ruční výkopové práce, -pokládka zámkové dlažby, -obklady, -dlažby, -betonářská práce, -oplocení pozemků, -likvidace suti - odvoz.

Nabídka služeb: - rekonstrukce staveb (lodžie, fasády, půdní vestavby) - rekonstrukce bytů a bytových jader - zateplování budov - SDK (sádrokarton.konstrukce KNAUF ) a mineralní podhledy (OWA, ARMSTRONG, AMF) - zednické a obkladačské práce - izolace a sanace (PREMIX) - elektroinstalace - vodoinstalace - podlahy (plovoucí podlahy ...

Práce: -trhací a vrtací -provrty a prorážky objektů -demolice -ohňostroje -studnařské práce.

Výkup starých dřevěných trámů a prken Odstraníme střešní a dřevěné konstrukce domů i celých objektů PLUS: vykoupíme použité dřevěné trámy a prkna S námi ušetříte : -minimálně 1/3 celkových nákladů demolice neplatíte dopravu a odvoz materiálů neplatíte skladné a úložné na skládkách neplatíte pracovní sílu a techniku.

Služby: -vyklízecí -bourací -úklidové

Činnost: - kovoobrábění - zemní práce - nakládání s odpady - úprava území, asanace, rekultivace - demolice, bourací práce - dokončovací práce - nákladní doprava - kovovýroba - pronájem objektů a ploch - prodej PHM.

Realizujeme stavby v různých segmentech stavebnictví. Výstavba rodinných a bytových domů na klíč, celkové rekonstrukce, rekonstrukce historických objektů, půdní vestavby, průmyslové a komerční stavby, haly. Zakládání staveb, zemní práce, demolice.

Zajištění: - staveb rodinných domů - průmyslových a občanských staveb na klíč - demolicí - zemních prací.

Elektroinstalace, revize, opravy zařízení, demolice, zemní práce