Využijte demoliční práce včetně zemních a bouracích prací, zpracování a odstranění zemin a sutin, recyklace materiálů a ekologická likvidace nebezpečných odpadů, likvidace a sanace azbestu. Demolice jsou možné u nízkých staveb i průmyslových objektů.

Autodoprava. Práce: -zemní a bourací stroje Poclain, Ostrowek, UNC 750. Odvoz: -fekálie. Prodej: -písek.

Služby: - zemní práce strojovými mechanismy - výkopové práce - demoliční práce včetně odvozu sutě Stavební činnost: - rekonstrukce bytových jader, koupelen a kuchyní - pokládka plovoucí podlahy Výroba betonových směsí

Zemní a výkopové práce. Demolice budov včetně základů. Regulace a čištění vodních toků i nádrží. Kácení a likvidace starých stromů včetně vytrhání pařezů, vyžínání křovin a travních porostů i mnoho dalších.

Projektování a provádění staveb.

Stavební práce: -vodohospodářské stavby -inženýrské sítě -zemní práce těžkou mechanizací -výstavba komunikací -výstavba veřejných prostor -demolice. Služby: -nákladní doprava.

Stavební činnost: - výstavby budov a domů - bourací práce - včetně odvozu - rekonstrukce budov, domů a fasád - přestavby a dostavby budov, domů - rekonstrukce koupelen a sociálních zařízení.

Kompletní stavební práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - rekonstrukce koupelen, bytového jádra, bytu, domu - zateplení fasád - bourání. Malířské, natěračské práce. Úklidové služby: - úklidy domácností - úklid kanceláří, bytů, staveb nebo administrativních budov - čištění koberců a sedacích souprav.

Stavby na klíč. Rekonstrukce. Zateplovací systémy. Sádrokartony. Odstraňování a zakládání staveb.

Provádíme: - stavební, montážní a demoliční činnost a autodopravu. Zaměřujeme se na: zemní práce, výkopové a stavební práce - inženýrské sítě, rekultivace skládek a krajiny, výstavba golfových hřišť a demolice objektů. Přeprava sypkých hmot.

Stavebn firma: -provádění bytových, průmyslových, občanských a formou vyšší (generální) nebo nižší (subdodavatelské) dodávky včetně dodávky staveb "na klíč". -dodávky nových staveb -rekonstrukce, modernizace a opravy, včetně odstraňování staveb nebo jejich sanace -stavební a montážní práce, výkony a dodávky v ...

Přípravné práce pro stavby na území celé České republiky. Zemní práce: -stabilizace a úpravy zemin -výkopy, hloubení základů, hutnění -rekultivace území po těžbě, terénní úpravy, skrývky ornice, výstavbu a opravy lesních, horských a polních komunikací, úpravy rybníků a koryt řek, rekultivace skládek. Recyklace ...

Stavební činnost: - zemní práce - demolice - výstavba inženýrských sítí - výstavba komunikací.

Stavební firma: -průmyslové,občanské,bytové stavby. Práce: -komplexní stavební práce -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -potraviny -stavebniny. Prodejna: -Smíšené zboží Lipina 77,76601 ...

STAVEBNÍ SPOLEČNOST SPECIALIZACE: - zemní práce - stavební práce - kompletní rekonstrukce - demolice zděných staveb - demolice staveb a ploch z železobetonu - výstavba pevných ploch s povrchy ( zámková dlažba, žulová dlažba, živičný koberec ) - výstavba kanalizačních vedení a přípojek - výstavba plynových vedení a přípojek - výstavba ...

Stavební firma: -občanská a bytová výstavba, rodinné domy na klíč -rekonstrukce -kontejnerová doprava. Práce: -stavební, zednické -bourací a demoliční práce -zateplování fasády -domovní instalace -malířské -obkladačské -podlahářské -truhlářské -sádrokartony.

Stavební práce, rekonstrukce: - fasády, střechy, koupelny, bytová jádra. Demolice. Zámková dlažba. Zemní práce. Rodinné domy na klíč.

Služby: - demoliční práce se specializací na ocelové haly a průmyslové objekty.

Stavební práce: -výstavba kanalizačních řádů -demolice -trhací práce.

STAVEBNÍ ČINNOST: - občanské a bytové stavby i na klíč - rekonstrukce a modernizace staveb - průmyslové stavby ( na klíč ) STAVEBNICTVÍ - zemní práce - demoliční práce PROVÁDÍ: - stavba a oprava opěrných zdí ( stříkané betony ) - zpevňování konstrukcí ( stříkané betony ) - stavba a oprava inženýrských pozemních staveb ( ...

Služby: - stavební činnost - výstavba rodinných domů - opravy a rekonstrukcemi (staveb a bytů) - montáž rozvodů vody, topení, plynu, elektriky - bourací práce - zednické a obkladačské práce - úklidové práce.

Činnost: - demolice - trhací práce

Naše služby: - prodej stavebniny - zemní a stavební práce - prodej uhlí.