Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elektroinstalační práce, elektroinstalace - slaboproudé a silnoproudé rozvody.

Kompletní provedení elektroinstalací, hromosvodů, podlahového vytápění a revizí

Prodej, oprava, servis: - telekomunikační technika Dodávky datových sítí, silnoproudých rozvodů a slaboproudých technologií.

Práce, revize, montáž: -elektromontáže -hromosvody, revize A+B -elektrická ochrana proti zamrznutí okapy, chodníky, vjezdy.

Komplexní elektromontážní služby: - elektromontáže - od návrhu, přes zpracování projektu až po samotnou realizaci.

Projekce: - elektrická zařízení. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve výstavbě. Činnost technických poradců v oblasti energetiky.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti 9001:2001 a enviromentálního auditu ISO 14001:2005. Projektová činnost v investiční výstavbě, generální dodavatel staveb, stavební činnost, dodávky na klíč, rekonstrukce, adaptace, demolice, opravy, údržba, provádění novostaveb: -bytové, občanské, průmyslové, inženýrské, kostely, sakrální ...

Kovovýroba. Návrh, výroba, montáž: -stroje a zařízení pro všeobecné účely -kovové konstrukce -aparáty a technologická zařízení pro sklářský a chemický průmysl, energetiku a teplárenství -kotle -tělesa -kontejnery. Povrchové úpravy a svařování: -kovy. Tryskání ocelovou drtí. Nátěry. Izolování: -konstrukce. Instalace: ...

Veškeré domácí opravy - hodinový manžel. Výškové práce.

Činnost: - revize elektroinstalací, rozvaděčů, hromosvodů a elektrických strojů.

Práce. -elektromontážní, elektromontáže -elektroinstalační, elektroinstalace -elektrikář. Oprava, rekonstrukce: -silnoproudé, slaboproudé rozvody: -novostavby, provozovny, výrobní haly.

Společnost Kamenictví Tvrdý s.r.o. je zakázkovým kamenictví s dlouholetou tradicí. Pro naše klienty vyrábíme pracovní desky, parapety, odkládací desky, obklady a dlažby, nábytek z kamene nebo také římsy a obložení krbů. Samozřejmostí je též kompletní dodávka nových hrobů a jejich renovace. Naše kamenictví zpracovává výhradně přírodní kámen jako je ...

Fotovoltaické elektrárny. Provádění návrhů a realizace systémů. Elektromontáže, silnoproudé instalace. Hromosvody - návrhy, realizace, opravy. Revize elektrických zařízení.

Práce, opravy, montáže: -elektroinstalatérské domovní -průmyslové elektroinstalace -hromosvody -přípojky -slaboproudé rozvody.

Naše firma Milan Jurnikl z okresu Chrudim nabízí již od roku 2004 svým zákazníkům výstavbu rodinných domů od základů až po jejich realizaci, včetně realizace interiéru a exteriéru domu. Práce provádíme v celých východních Čechách, především však v lokalitě Pardubice, Hradec Králové, Chrudim, Litomyšl, Vysoké Mýto, Žďár nad Sázavou, Čáslav a okolí. ...

Jsme sehraný a zkušený tým řemeslníků, který provádí rekonstrukce po celém území ČR. Mezi naše přednosti patří rychlost, slušné jednání a dlouholeté zkušenosti v oboru.

Služby: - elektromontážní a elektroinstalační práce

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - zabezpečovací systémy, kamerové systémy, domácí telefony, hromosvody.

Činnost: - elektromontážní a elektroinstalační práce - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Elektroservis, elektroúdržba, elektroinstalace, revize, stavební práce, rekonstrukce, vestavby...

Stavební činnost. Elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče. Revize: - elektro. Voda, topení, plyn: - výměníkové stavnice - plynové kotelny - plynoinstalace, plynové kotelny. Doprava: - vnitrostátní nákladní.

Provádíme kvalitní a spolehlivé elektroinstalace pro rodinné domy, byty, průmyslové objekty. Primárně působíme v okolí Šumperku, Jeseníku, Bruntálu, Svitav, Olomouce.

Hodinový manžel. Práce: -v bytě, domě, garáži, na chatě, zahradě, starost o auto, či psa.

Tato rodinná firma se zaměřuje servis pro domy, byty, ale i kanceláře z Brna a okolí. Může jít o údržbu plastových oken, promazání závěsů, elektroinstalační a vodoinstalační práce nebo vrtání a montáž nábytku.