Karel Hrabák
TES s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o.
Ing. Miroslav Kadrnožka

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
Společnost Union Trade Service, s.r.o. se zabývá kompletní činností v oblasti elektroinstalačních, plynařských a topenářských prací. Samozřejmostí je také servis průmyslových, bytových a komerčních budov. Provádí topenářské práce, vodoinstalace, rozvody plynu a tlakového vzduchu a montáž podlahového vytápění.
UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektroinstalační práce Výškové práce Zemní práce

Stavební a bourací a zemní práce zateplování fasád truhlářství a zámečnictví malíř, natěrač elektroinstalace, měření a regulace, hromosvody kominické práce ZTI - voda, kanalizace, plyn.

Provádíme komplexní i drobné opravy domů, bytů, chat či zahrad. Nabízíme elektronické zabezpečení objektů

Databáze revizních techniků v oboru revize elektro, revize plynu, revize komínu, revize hasících přístrojů, revize hromosvodu, smluvní partneři PRE.

Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Stavba - fotovoltaické elektrárny Zateplování izolace - domy - střechy - technický dozor Demolice Zemní práce Stavební činnost - revitalizace staveb Vodoinstalatérské práce

montáž, opravy a revize hromosvodů na rodinné domy, školy, haly a ostatní objekty dle ČSN 62305

Lakýrnické práce Malířské práce Tesařské práce Elektroinstalační práce - elektrorevize Zateplování fasád panelových domů Výměna - okna - dveře Sádrokartonářské práce Pokládka - obklady - dlažby Kompletní stavební činnost Zednické práce Štukatérské práce.

Instalace a revize - hromosvody - možnost horolezecké techniky Výškové práce možnost horolezecké techniky - rodinné, činžové a panelové domy - kulturní památky - školy - komíny Montáž - zábrany proti ptactvu.

Dodávky, montáže zařízení, technologické programování, projekce, servis: - měření a regulace-MaR tepelné systémy - elektroinstalace do 1000 V, 1kVV, - osvětlení interiérů. Výroba: - rozvaděče NN. Revize: - elektrická zařízení do 1 kVV.

Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Stavební firma. Provádíme: -výstavba rodinných domů -rekonstrukce objektů na klíč -půdní vestavby -rekonstrukce obchodů a kancelářských prostor -rekonstrukce a modernizace bytů -rekonstrukce koupelen -opravy fasád a rekonstrukce střech -parketové podlahy -rekonstrukce kotelen. -veškeré instalatérské a topenářské práce ...

Silnoproudé rozvody do 1000V: - bytová výstavba - administrativní budovy - školy - průmyslová výstavba - veřejné osvětlení. Elektrorevize. Přihlášky k odběru elektrické energie. Rekonstrukce, opravy a údržba el. zařízení. EIB systémy a ovládání. Rozvaděče. Hromosvody. Ochrany elektrických zařízení proti ...

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce.

úklid domácnosti péče o domácnost péče o dům a zahradu dietní stravování na míru individuální cvičení firemní školky péče o seniory

Rekonstrukce a opravy veškeré vodoinstalace v domě, opravy olověného potrubí, rekonstrukce bytových jader včetně dodávky zařizovacích předmětů, veškeré topenářské práce, strojní čištění kanalizace strojem Rowo, elektrikářské a zednické práce.

Jsme elektromontážní firma zabývající se jak stavebními a inženýrskými činnostmi, tak i prodejem a instalací fotovoltaických panelů.

Nabídka kompletních elektroinstalačních prací.

Výroba, služby: - rozvod elektrické energie - elektroinstalace - automatizace a řízení - slaboproudé systémy a přenos dat - elektrické a elektronické přístroje - rozvodnice, transformátory, vypínače, zásuvky, regulace.

Elektroinstalace. Instalatérské práce. Rodinné domy výstavba Rodinné domy rekonstrukce Bytové objekty Průmyslové objekty Historické budovy Stavby pro zdravotnictví a školství Ostatní specialní stavby Půdní vestavby Fasády

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - poradenství v oblasti silnoprodých a slaboproudých rozvodů

Poskytujeme komplexní služby v oblasti GSM pokrytí, zabezpečení objektu, TV a satelitní rozvody, síťování budov (domů), silnoproudu - elektroinstalace, hromosvody, revize, montáž sádrokartonových podhledů, pokládka podlah, obklady a další služby.

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.