Karel Hrabák
TES s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o.
Ing. Miroslav Kadrnožka

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
Společnost Union Trade Service, s.r.o. se zabývá kompletní činností v oblasti elektroinstalačních, plynařských a topenářských prací. Samozřejmostí je také servis průmyslových, bytových a komerčních budov. Provádí topenářské práce, vodoinstalace, rozvody plynu a tlakového vzduchu a montáž podlahového vytápění.
UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Služby: - silnoproudé i slaboproudé elektroinstalace - revize

Služby, práce: - hodinový manžel - stavební a zednické práce - elektroinstalace - vodoinstalatérské práce - malířské práce

Činnost - elektroinstalace - rozvody silnoproud, slaboproud - projektování silnoproudých a slaboproudých elektrorozvodů.

Činnost - elektrikářské práce - elektroinstalace - montáže, revize elektro.

Stavební činnost - stavby domů na klíč - rekonstrukce budov - sanační práce - elektroinstalace, - topenářské práce - vodoinstalační práce - obklady a dlažby - zakázková výroba masivního nábytku.

Služby: - tapetování - malování - pokládka podlah - truhlářské práce - zednické práce - elektroinstalace...a další.

Služby: - elektroinstalace - revize hromosvodů

Elektromontážní práce: - zařízení nízkého napětí - měření a regulace.

Stavební činnost - rekonstrukce domů - zednické práce - elektrikářské práce - instalatérské práce - topenářské práce - malířské práce.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže

Činnost: - částečné i úplné rekonstrukce silnoproudých instalací - rekonstrukce slaboproudých rozvodů - elektroinstalace - revize

Elektroinstalační práce pro stroje a zařízení - průmyslová automatizace, řízení - inteligentní domovní a bytové instalace - revize.

Montáž, oprava, servis: - antény - satelitní přijímače

Práce: - elektromontáže - elektroinstalace - elektrikářské práce.

Elektroinstalační práce - přípojky nízkého napětí - projektování elektroinstalací - revize - havarijní služba. Provozovna: - adresa: nám. Na Lužinách 157/1, 155 00 Praha 5 - Stodůlky.

Služby - stavební projekce. Dodávka - kancelářské a obchodnící interiéry - vzduchotechnika, klimatizace a topení - obklady, dlažba. Činnost - elektroinstace - malířské práce - zednické práce - truhlářské práce - zámečnická výroba.

Stavební firma: -stavební práce -domy na klíč -rekonstrukce -zateplování -sádrokartony -montáž oken a dveří plastových i dřevěných -elektroinstalace -tesařské práce -pokrývačské práce -topenářské a instalatérské práce -projekty staveb včetně řemesel, požárních zpráv, statiky atd.

Hlavní činností, kterou se zabývá stavební společnost Katrina Ros Group s.r.o., jsou rekonstrukce bytových a nebytových prostor. Provádíme částečné i kompletní přestavby rodinných domů na klíč a zakázky realizujeme včetně kolaudace. Zajistíme Vám veškeré zednické práce, pokládku dlažby, obkladů, podlahové krytiny nebo montáž ...

Autorizované stavitelství.. Rekonstrukce a opravy staveb, objektů. Výstavba jednoduché stavby. Stavby na klíč a přestavby: - rodinné domy, domky, byty - koupelny, interiéru bytů - půdní vestavby domů - ploty - střechy, fasády, lícové zdivo - garáže, nebytové prostory - kanceláře Práce: - zednické - instalatérské - ...

V oblasti projekce a realizace technického zařízení budov působí společnost BEST - TECHNICKÁ, s.r.o. od roku 2005. Poskytujeme služby po celé ČR. Zajistíme komplexní dodávky TZB - průmyslová vzduchotechnika, rekuperace, klimatizace, průmyslové chlazení, vytápění, ventilační systémy, tepelná čerpadla, sanita. Provozovna Praha 4 byla zřízena pro ...

Činnost - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - elektroinstalační práce - voda, topení plyn, elektro.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - úklidové služby - elektroinstalace - pronájem montážní plošiny