Karel Hrabák
TES s.r.o.
ELPRO - DELICIA, a.s.

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
Elbetron s.r.o. se zaměřuje na slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace, na jejich montáž a dodávku.

RS klima s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, prodej a montáž vzduchotechnických zařízení a klimatizací.

Společnost elmont-invest montáže s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, revize elektrických zařízení a na montáže sádrokartonových šachet a stěn.

Firma VANĚK ALARM s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblastech zabezpečovacích, přístupových a kamerových systémů. Dále provádíme montáže slabo i silnoproudých rozvodů pro rodinné domy, panelové domy a také nebytové prostory. Naleznete nás na adrese Okružní 1889/11, Žďár nad Sázavou. Dodávka, montáž, revize, servis: - elektronické ...

Společnost Elektro ZR s.r.o. ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na elektroinstalace bytových i průmyslových objektů, mezi činnosti společnosti se také řadí zabezpečovací systémy a hromosvody.

CHYTRÉ BUDOVY s.r.o. se zabývá vývojem řídících systémů a na míru dokáží pro klienta navrhnout řešení. Pro svou práci využívají například produkty rakouské společnosti Loxone.

-nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, mimo obory vyhrazené živnostenským zákonem -pořizování videozáznamů a služby s tím spojené -Projektování elektrických zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení topenářství

Jaroslav Zeman se zaměřuje na elektromontážní a elektroinstalační práce, revize elektrických zařízení a provádí průmyslové rozvody.

Lukáš Kotík se specializuje na zabezpečovací a kamerové systémy, rozvody a na montáž elektrických zařízení.

Marek Čížek se zaměřuje na oblasti týkající se montáží, revizí a oprav elektroinstalace, hromosvodů a rozvaděčů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Projektování elektrických zařízení -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej mimo obory vyhrazené živnostenským zákonem

Oldřich Caha se zaměřuje na montáže a revize elektroinstalací, instalaci garážových vrat a bránových pohonů.

Václav Novotný se specializuje na přípravné a dokončovací stavební práce a elektromontáže.

Jiří Landa se specializuje na elektroinstalační práce a na montáž a opravy elektrických zařízení a domácích spotřebičů.

Jaroslav Holcman se specializuje na montáž a regulaci elektroinstalací a instalaci průmyslových strojů.

Jaromír Popilka se zaměřuje na montáž, servis a prodej elektrospotřebičů a na elektroinstalační práce.

Slaboproudé rozvody - elektroinstalační práce

Elektroinstalační práce - revize elektroinstalací Revize - hromosvody

Revize elektro - elektroinstalace Montáž - hromosvody

Montáž - elektronické zabezpečovací zařízení Revize a servis - elektrické zařízení - silnoproudé rozvody

Eduard Konopásek se zaměřuje na elektroinstalační práce a hromosvody, montáž zabezpečovacích a kamerových systému a mnoho dalšího.

Prodej: -stavebniny Práce: -elektromontáže.

Projekce, revize: -elektrická zařízení.

Elektroinstalační práce: -Zabýváme se montážními prácemi v oblasti elektro. -práce od malých zakázek až po velké objekty včetně škol a administrativních budov.

Provádí montáže: -silnoproudé a slaboproudé rozvody -zabezpečovací systémy -kamerové systémy -požární systémy -telefonní systémy -strukturované, optické kabeláže.