Karel Hrabák
TES s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o.
Ing. Miroslav Kadrnožka

Potřebujete namontovat elektroinstalaci nebo nechat provést pravidelnou elektro revizi? Elektroinstalační práce zahrnují zapojení, kontrolu neboli revizi, schválení, případnou konzultaci a následnou opravu. Svěřte svou elektrickou síť profesionálům.

UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
Společnost Union Trade Service, s.r.o. se zabývá kompletní činností v oblasti elektroinstalačních, plynařských a topenářských prací. Samozřejmostí je také servis průmyslových, bytových a komerčních budov. Provádí topenářské práce, vodoinstalace, rozvody plynu a tlakového vzduchu a montáž podlahového vytápění.
UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o.
Elektro-Krša s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost se sídlem v Hodoníně, která se zaměřuje na kompletní dodávku a poradenství v oblasti elektromontážních prací. Do jejich portfolia služeb patří elektro práce v obytných a průmyslových zónách, slaboproudé a silnoproudé rozvody, zabezpečovací a kamerové systémy, revize i realizace ...
Elektro-Krša s.r.o.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. se již od svého vzniku v roce 1990 poskytuje širokou škálu služeb v oblasti energetiky. Provádíme opravy, montáže i dodávky veřejného osvětlení, přípojky vysokého i nízkého napětí pro velké i malé zákazníky, připojení alternativních zdrojů energie i revize elektro. Jsme smluvní partneři společnosti ČEZ.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. - kvalitní služby s tradicí
Realizace: - kompletní rekonstrukce bytových domů - zateplení fasád - výměna oken a dveří - montáž a demontáž balkónů a lodžií - oprava podlah balkonů - zasklívání lodžií - rekonstrukce rozvodů a elektroinstalace.

Společnost EDTS ENGINEERING, s.r.o. se sídlem ve Zlíně se zabývá vytvářením rozsáhlých projektů s aplikací elektrických pohonů, PLC, PC a implementací software při výrobě nových nebo rekonstruovaných strojů a technologických zařízení. Nabízíme komplexní služby od návrhu, přes vývoj, projekci a výrobu až po montáž, včetně servisu systémů ...

Elektromontáže, revize: -elektroinstalací bytových a průmyslových -kabelové rozvody -veřejného osvětlení -hromosvodů -PC sítí -zabezpečovacích a protipožárních sítí -kamerové systémy -televizní a satelitní systémy.

Silnoproudé, slaboproudé elektromontáže. Elektro engineering. -elektromontáže -počítačové sítě -kamerové systémy -zabezpečovací sytémy.

Elektroinstalace v rodinných a panelových domech a nebytových prostorách: - revize - veřejné rozvody elektroinstalace. Montáže: - hromosvody.

Hlavní náplní naší firmy jsou revize vyhrazených elektrických zařízení, poradenství a konzultační činnost v této oblasti. Revize, služby, poradenství: - elektrická zařízení v domácnostech - elektrická zařízení v průmyslu - hromosvody - stroje - elektrické spotřebiče - elektrické ruční nářadí. Další nedílnou součástí je program ...

Firma KVE-mont s.r.o. Otrokovice u Zlína provádí silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. Naší hlavní činností jsou průmyslové elektromontáže. Provádíme montáž EZS a EPS, kamerových systémů CCTV a fotovoltaických panelů včetně servisu nejen po Zlínském kraji, ale i celé České republice. Elektromontáže, elektroinstalace - jsme jedním s ...

Elektrorozvody rodinných domů, bytových jednotek, malých a středních firem. Elektrorevize, hromosvody. Opravy mobilních telefonů a notebooků. Montáž, instalace a nastavení satelitů

Stanislav Dráňa provádí elektroinstalační, vodoinstalační i sádrokartonářské práce. Realizuji také drobné stavební práce včetně zdění, montáže obkladů a dlažeb.

Dodávka, montáže: - silnoproudé elektromontáže a elektroinstalace: - vnitřní a venkovní rozvody včetně elektrických zařízení a přístrojů, kabelů, elektrického vytápění a topení - vnitřní osvětlení, LED svítidla - hromosvody, zemní soustavy - slaboproudé elektromontáže: - satelitních a televizních rozvodů - ...

Stavební činnost: - bytová výstavba - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - zemní práce Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalace - montáž tepelných čerpadel Elektroinstalace (fotovoltaické systémy, elektrárny).

Elektroinstalace. Projekční a inženýrská činnost: - elektrotechnika - řešení kompletní dodávky průmyslových, domovních a bytových rozváděčů. Dodávky: - přístroje - skříně - chrániče a jističe - spínací přístroje - datové produkty - kabely - svítidla.

Firma Imrich Šara se sídlem v Mistřicích v okrese Uherské hradiště se zabývá komplexní stavební činností. Nabízíme rekonstrukce bytů a rodinných domů v Uherském Hradišti a okolí a také jejich stavbu. Máme školené zedníky, instalatéry, elektrikáře a mnoho dalších specialistů, kteří Vám podle Vašeho projektu postaví cokoliv, co budete chtít. ...

Hydroizolační systémy: - střeší hydroizolace - zemní hydroizolace - izolace vodních ploch - bazénů, jezírek. Divize elektromontáže: - silnoproudé a slaboproudé elektroinstalace. PVC podlahy Thermofix.

Elektroinstalace v domech, bytech, průmyslových objektech. Realizujeme drobné práce i větší projekty.

Revizní technik elektro: E1A pro zařízení bez omezení napětí v prostorách bez nebezpečí výbuchu a hromosvody E1B pro zařízení bez omezení napětí v prostorách s nebezpečím výbuchu a hromosvody Autorizovaný technik kategorie TT00 - Technologická zařízení staveb

Klima Zlín: -klimatizace -tepelná čerpadla -elektroinstalace -kamerové systémy -silnoprou, slaboproud -centrální vysavače.

Služby: - zařizování pohřbů, parte, nabídka smutečních květinových vazeb - technické služby - zahradnické práce, práce se stroji, instalatérské práce, elektro - prodej popelnic - správa bytů.

Provádíme elektromontážní práce ve všech oborech: - Silnoproudé rozvody - přípojky, rozvody a přeložky NN i VN - Veřejné osvětlení - Slaboproudé rozvody - CCTV, EKV, EZS, EPS, SK, STA - Jednotný čas - Silnoproudé rozvody - přípojky, rozvody a přeložky NN i VN - Inteligentní domy.

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -malířské potřeby, malby -fasádní, interiérové nátěry -MEFFERT (DÜFA), SADOLIN. Služby: -tónování barev TIKKURILA na automatickém tónovacím stroji.

Práce: -elektromontáže. Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí - venkovní i kabelové -veřejné osvětlení. Nákup, prodej: -materiál: -elektromateriál, -kabely, -transformátory.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV. Nákup, prodej: -elektromateriál: -silové kabely nízkého a vysokého napětí -betonové stožáry -kabely -transformátory.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV.

Stavební firma. Kompletní výstavba na klíč, novostavby.RD na klíč, průmyslové objekty. Rekonstrukce staveb Zemní a bourací práce. Doprava stavebních materiálu. Práce. - vodo-topo - elektroinstalace - tesařské - kamenické, obkladačské práce Půjčovna stavebního nářadí.