Geometrické plány, vytyčení hranic pozemku i základů stavby, zaměření přípojek inženýrských sítí, dokumentace realizace stavby a předprojekční zaměření pozemku. Bez těchto důležitých geodezických a geologických služeb se neobejde takřka žádná stavba.

Činnost: -zeměměřičská -projektová -poskytování sw.

Práce: -geodetické. -kartografické.

Výkon zeměměřičských činností. Zabýváme se komplexní činností v oboru geodetických služeb, zejména v Plzeňském kraji. Služby katastru nemovitostí. Práce pro stavební a projekční oblast.

Geodézie. Geodetické práce: -práce v katastru nemovitostí -dělení pozemků -zaměřování staveb pro zápis do KN -zaměřování rozestavěných staveb pro získání hypotéky -pro vyznačení věcného břemene, -vytyčení vlastnických hranic -vyměřování pozemků pro stavbu -pozemkové úpravy. Inženýrská geodézie: -dokumentace skutečného ...

Činnost: - geodetické práce - digitální mapové podklady - 3D modely terénu.

Inženýrská geodezie: - vytyčování staveb - měření jeřábových drah - výpočty kabatur - účelové mapování - důlně měřičská činnost.

Naše kancelář nabízí níže uvedené služby v oblasti zeměměřických prací pro soukromé osoby, podnikatelskou sféru, obce a státní správu.

Havarijní služba: - náhlé úniky závadných látek ohrožují životní prostředí - trvalá havarijní pohotovost pro zákazníka - výjezdy k havarijním únikům závadných látek na konkrétní výzvu. Analýzy rizika pro skládky, strojírenské provozy, úložiště ropných produktů, obalovny živičných směsí, místa úniků znečišťujících látek při ...

Činnost: - geodetické práce - projektová činnost ve výstavbě - projektování pozemkových úprav

Služby: -projektové práce -geodetické.

Navrhování, provádění: - vyhodnocování inženýrskogeologických a hydrogeologických průzkumů - stanovování radonového indexu - provádění laboratorních zkoušek zemin. Odborná způsobilost: - inženýrská geologie - hydrogeologie (studny) - sanační geologie.

Služby: - geodetické, geodezie - práce v katastru nemovitostí, identifikace a vytyčování hranic parcel - praktické měření - komplexní pozemkové úpravy, jednoduché pozemkové úpravy - tvorba digitální katastrální mapy - digitální mapování - digitální technické mapy - výkony inženýrské geodézie - výstavba dálnic, měření pro správce inženýrských ...

Projekce, projektování: - stavby - elektrická zařízení. Činnost: - zeměměřičská. Nákup, prodej.

Akciová společnost Vodohospodářský rozvoj a výstavba byla založena v rámci privatizace státního podniku stejného jména a stejného podnikatelského zaměření. Historie firmy sahá až do roku 1890, kdy po průchodu katastrofální povodně Prahou byl založen fond pro nápravu škod a regulaci Vltavy a zřízen speciální úřad pro přípravu a inženýrské ...

Geodetická kancelář pro Plzeňský kraj. Nabízíme veškeré geodetické práce pro Katastr nemovitostí, geodetické práce pro architekty, projektanty a stavební firmy.

Práce: - geodetické - geometrické plány - zeměměřičské práce

Geodetická kancelář pro Plzeňský kraj. Provádíme veškeré geodetické práce (geometrický plán, zaměřování staveb, vytyčování pozemků, měření inženýrských sítí, polohopisný a výškopisný plán). Dále nabízíme tvorbu smluv pro zápis do katastru nemovitostí (kupní smlouva, darovací smlouva, směnná smlouva, smlouva o zřízení věcného břemene).

Služby: -investorská, inženýrská a developerská činnost -územně plánovací dokumentace -geodetické a inženýrsko geologické práce -měření radonu -laboratorní rozbory vody a půd -počítačová animace a vizualizace.

Geodézie. Geodetické, zeměměřické práce: - geometrické plány - měření, zaměřování.

Zeměměřické a kartografické činnosti. Zeměměřičská a kartografická činnost. Geodetické práce.

GEOMETRICKÉ PLÁNY. PROVÁDĚNÍ POZEMKOVÝCH ÚPRAV -projekční práce -geodetické práce. SLEDOVÁNÍ SVISLÝCH POSUNŮ A DEFORMACÍ, STAVEB. ZAMĚŘENÍ PODÉLNÝCH A PŘÍČNÝCH PROFILŮ. TVORBA ÚČELOVÝCH MAP. KONTROLA A URČENÍ PROSTOROVÝCH VZTAHŮ JEŘÁBOVÝCH DRAH. TVORBA INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ MĚST A OBCÍ. OCENĚNÍ NEMOVITOSTÍ.