Stavby Markl

Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

Zednické práce. Oprava omítky po výměně oken, dveří. Oprava omítky před malováním. Oprava omítky starého stropu. Zapravení drážek s elektro a vodovodní instalací. Malé opravy (lepení obkladů, dlažby, spárováni...). Oprava vlhké - sanační omítky. Kompletní zateplování bez finální omítky. Malování. Štukování. HOdinový manžel Drobné ...

Služby: - zateplování - izolace

Zednické práce ANLI Vám nabízí mnoho služeb v oboru zednictví. Zabýváme se zateplováním domů a bytů, malířstvím, montáže sádrokartonu, aplikace omítek a další.

Stavební firma - bytová výstavba na klíč - rekonstrukce budov - sanace - zemní výkopové práce - bourací práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - zateplování fasád - obkladačské práce.

Správa a údržba nemovitostí Dokončovací stavební práce Stěhovací služby Úklid komerčních sektorů Domácnost a rodina Služby pro rodinu a domácnost Hodinová manželka-hospodyně Hodinový manžel- drobná údržba Hlídání dětí-au-pauir Hlídání a venčení mazlíčků Služby pro zdravotnictví

Stavební firma. Stavitelství. Stavební práce. Stavby a rekonstrukce bytových a rodinných domů. Práce s litými a betonovými podlahami. Sádrokartonové konstrukce, realizace půdní vestavby, světelné rampy nebo předsunuté stěny. Zateplení a opravy fasád. Působíme zejména na území města Brna a okolí, ale realizujeme stavby i po celé ČR. ...

Stavební činnost, výstavba: - domy na klíč - zateplování - komunikace - kanalizace - sádrokartony

Suchá montáž, příčky, půdní vestavby - veškeré sádrokartonářské práce KNAUF, RIGIPS -odvětrávaná fasáda a odvětrávané sokly -montáž střešních oken VELUX -nátěry plechových střech, atik, svodů - stavební a zednické práce -izolace tepelné obvodových plášťů budov -půdní vestavby kompletní. Osvědčení o registraci ZELENÁ ÚSPORÁM.

Naše společnost zajišťuje komplexní rekonstrukce bytového jádra a bytů v Brně. Realizujeme také rekonstrukce koupelen. Dále provádíme zateplování fasád.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce a jejich rekonstrukce, izolace střech.

Stavební práce, zateplovací systémy, rekonstrukce a novostavby. Nabízíme poradenskou činnost v oblasti stavebnictví. Míchací centrum barev a omítek.

Nabízíme: -dodávka zateplených a nezateplených fasád -stavba rodinných domů včetně dodávky na klíč -rekonstrukce rodinných domů -půdní vestavby.

Stavební práce Zednické práce Rekonstrukce Zateplování fasád Ploty Obklady a dlažby Zídky Venkovní dlažby Malba a nátěry Vodo-topo-plyn Elektroinstalační práce

Izolace a sanace plochých střech: - izolace spodní stavby - izolace plochých střech - izolace teras, balkonů. Hydroizolace plochých a sešikmených střech, jak konstrukcí nových střešních plášťů, tak i sanacemi střech s poškozenými asfaltovými lepenkami, konstrukcí střech zatravněných, izolacemi spodních staveb, izolacemi teras, balkónů a ...

Zateplování fasád - anhydritové potěry Pokládka - lité a průmyslové podlahy Vnitřní omítky

Lakýrnické a natěračské práce -lakýrník, natěrač Malířské práce Tapetování Zateplování - budovy Sádrokartonářské práce.

Výtahové šachty. Zastřešení bazénů, bazény: -využití bazénu od dubna do října bez vytápění -zamezuje znečištění listím, pylem apod. -zvyšuje bezpečnost v okolí bazénu- -ocení rodiče malých dětí -majitelé psů (pes) -teplota vody je udržována i za silného větru nebo nočního ochlazení -snížení výdajů na údržbu. Služby: -klempířské, ...

Nabídka zateplování a natírání fasád. Provádění malířských i zednických prací.

Stavební činnost, obchodní činnost: Projekce, výstavba, dodávky, montáž: -byty, domy, inženýrské sítě -stavby na klíč -opláštění budov, zateplování -hliníkové konstrukce -vytápění a klimatizace -protihlukové stěny.

Práce: -izolační -obkladačské -podlahářské Stavba, výstavba: -ploty -krby

Práce: -pokrývačské. -klempířské. -tesařské. -zateplení střech. -montáž střešních oken. E-shop: -střešní krytina. -klempířský materiál. -spojovací materiál.

Dodávka, montáž - izolace Řemesla, služby - hydroizolace staveb, teras, plochých střech

Řemesla, služby - hydroizolace staveb - stavební činnost

Zateplení fasád, sádrokartonářské práce. Výkopové práce. Pokládka zámkové dlažby. Realizace novostaveb. Vnitřní omítky. Stavba kanalizace.