Stavby Markl

Nejvyužívanější izolační prací je zateplování domů pomocí izolačních materiálů. Izolační práce dále zahrnují izolace plochých střech, zahradních jezírek, balkonů, teras a jímek. Méně typické izolace jsou izolace proti tlakové vodě nebo proti radonu.

Služby, práce: -izolace vlhkého zdiva.

O společnosti ALMARK je česká společnost poskytující dodavatelská řešení pro firmy působící ve stavebním průmyslu a v oblasti svářečských a zámečnických prací. Účel společnosti Účelem společnosti ALMARK je pomáhat firmám úspěšně dokončit projekty, šetřit jejich čas a přinášet radost z práce. To uskutečňujeme prostřednictvím uceleného ...

Pokrývačství. Klempířství. Tesařství. Montáž střešních oken. Izolace a hydroizolace.

Činnosti: - zateplování fasád - rekonstrukce domů - střechy - interiéry.

Práce: - klempířské - pokrývačské - foukaná izolace - hydroizolace - montáž nerezových komínů.

Práce: - malířské - natěračské - zateplování fasád.

Zednictví - zednické, zateplovací a obkladačské práce.

Naše stavební společnost se zabývá montáží a prodejem materiálu pro suchou výstavbu. Prodej, dodávka a montáž: -kompletní sádrokartonové systémy RIGIPS, KNAUF -střešní okno, okna VELUX, PRIMA FENESTRA, ROTO, FAKRO -minerální a kazetové podhledy THERMATEX, DONN včetně osvětlení -tepelné a zvukové izolace KNAUF, INSULATION -difuzní a ...

Služby: - zateplování - izolace

Zednické práce ANLI Vám nabízí mnoho služeb v oboru zednictví. Zabýváme se zateplováním domů a bytů, malířstvím, montáže sádrokartonu, aplikace omítek a další.

Stavební firma - bytová výstavba na klíč - rekonstrukce budov - sanace - zemní výkopové práce - bourací práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - zateplování fasád - obkladačské práce.

Práce: -izolační -obkladačské -podlahářské Stavba, výstavba: -ploty -krby

Zemědělská výroba: -rozstlinná výroba -živočišná výroba. Klempířské a izolatérské práce. Silniční motorová doprava. Provozovny: -Terezín, tel:518361327-ŽV -Hovorany, tel:518375278-RV tel:518375279-ŽV.

Stavební firma: -poradenské služby -stavební dozor -projektová činnost -rozpočtování staveb -výstavba, nástavba rodinných domů -pokrývačské a klempířské práce -zámkové dlažby -zateplovací systemy a dekorativní omítky.

Stavební firma. Rodinné domy: -novostavby -rekonstrukce a opravy -zateplovaní objektů -omítky -sádrokartony -terénní a bourací práce -pokládka zámkové dlažby -elektroinstalace -obklady a dlažby -betonové podlahy a další. Bytová jádra: -zaměření ( zdarma ) -rozpočet ( zdarma ) -vybourání stávajícího jádra a všech rozvodů ...

Služby: -malířské práce -zateplování fasády -sádrokartony -oblkadačské -zednické -renovační -další práce.

Střechy a Izolace Ingr. Nabízíme Vám realizaci šikmých a plochých střech, zároveň také izolaci teras, jezírek, bazénů, nádrží a izolaci proti radonu. Montáž střešních oken Velux. Zaměření a následná cenová nabídka zdarma.

Prodej, montáž, poradenství: -moderní zateplení oken a dveří izolačními dvojskly DITHERM, bez bourání a stavebních úprav, -silikonové těsnění, -rychlá návratnost vynaložených nákladů, -snížení tepelných ztrát, -zlepšení zvukové izolace, -odstranění rosení oken.

Zateplování fasád Montáž: - sádrokarton - střešní okna. Strukturální omítky.

Stavební firma: -výstavby rodinných domů -oplocení -chodníky, pojezdové plochy a komunikace -sádrokartonové konstrukce -střešní krytiny i rovné střechy -stavební činnost se zaměřením na výstavby inženýrských sítí a domovních přípojek -zemní práce a úpravy terénů -fasádní a zateplovací systémy -rekonstrukce bytů a bytových jader -izolace.

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů na klíč - zateplení fasád - terénní úpravy - drobné stavební úpravy - prodej stavebního materiálu - pronájem lešení.

Stavební práce, stavebnictví: -realizace staveb, rekonstrukce budov -půdní vestavby, zateplování budov -nátěry fasád -obkladačské práce -zámkové dlažby -dekorační omítky -sanační omítky.

Zateplování fasád. Prodej stavebních materiálů Pokládka zámkové dlažby. Stavba rodinných domů na klíč.

Dodávka, montáž: IZOLTEC -povlakové krytiny, povlaková krytina -izolace proti vodě-hydroizolace: -střechy, střecha: -ploché, plochá, rovné, rovná -šikmé, šikmá -zemní izolace: -proti tlakové vodě -proti radonu -sanovatelné hydroizolační systémy -terasy, terasa - foliové systémy -zahradní jezírka, jezírko -bazény, ...

Služby: -izolace plochých a šikmých střech, -izolace spodních staveb, bazénů, jezírek a jímek -tesařské, pokrývačské a klempířské práce -střechy na klíč, renovace a hydroizolace střech, chemické izolace a zateplení střech.