Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Lehká nákladní doprava - dodávková - do 3, 5t - vnitrostátní - mezinárodní Malířské práce Dřevostavby na klíčvýroba, prodej, dodávka a montáž - altány - pergoly - přístřešky na auta - zahradní domky Truhlářské prácevýroba - vestavěné skříně - nábytek (koupelnový, kancelářský, ...

Nabízíme Vám lakýrnické, malířské, zednické a úklidové práce. Služby a řemeslnou práci maximálně zakládáme na naší spolehlivosti, zkušenostech a profesionálním přístupu.

Stavební práce: -stavby objektů na klíč -rekonstrukce -modernizace -zateplování fasád -opravy a nátěry fasád -výstavba rodinných domů na klíč -práce štukatérské a restaurátorské -obklady fasád KLINKER.

Prodej, pokládka: - PVC - koberce - korek. Pokládání podlahových krytin a obkládání stěn. Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Práce: -klempířské -pokrývačské -izolace střechy -rekonstrukce střechy -nátěr střechy.

Práce, realizace, montáž: -montážní a demontážní práce -obkladačské, obklady, dlažba -rekonstrukce bytových jader -instalatérské, instalace -elektroinstalační, elektroinstalace -tesařské, tesařství -provedení sádrokartonových příček a podhledů, sádrokartony -malířské, malířství, malby, malování -natěračské, natěračství, ...

Činnost - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce - malířské práce - natěračské práce. Výstavba - pergoly a suchá stání.

Malířské, lakýrnické a tapetářské práce.

Úklidové práce: - pravidelný úklid firem a domácností, novostaveb, mytí oken, malířské a natěračské práce. Překladatelská činnost: - úřední překlady v němčině ( z ČJ do NJ a opačně ) s kulatým razítkem a tlumočení - běžné osobní dokumenty ( rodné, oddací, úmrtní listy, vysvědčení a pod. ) - obchodní smlouvy - pojišťovací smlouvy - ...

Činnost - malířské a natěračské práce - drobné zednické práce - pokládka plovoucích podlah, - montáž nového nábytku - zahrádkářské práce, osazování a údržba okrasných záhonů - stavba pergol a altánů.

vymalovat, natřít, složit nábytek, větší instalatérské práce i třeba jen výměna baterie, odpady, elektrikářsé práce, zapojení spotřebičů, zámky, zabezpečení bytu, vrtání do panelů, opravy nábytku, seřízení oken, lepení, úklid, odvoz sutě, kompletní rekonstrunkce bytu i menší zednické práce atd. Cena 250 Kč/hod. (při rozsáhlejších pracích sleva) ...

Práce: - malířské - natěračské - malování pokojů - nátěry fasád, oken, dveří.

O společnosti ALMARK je česká společnost poskytující dodavatelská řešení pro firmy působící ve stavebním průmyslu a v oblasti svářečských a zámečnických prací. Účel společnosti Účelem společnosti ALMARK je pomáhat firmám úspěšně dokončit projekty, šetřit jejich čas a přinášet radost z práce. To uskutečňujeme prostřednictvím uceleného ...

Malířské a natěračské práce - malování a štukování. Drobné stavební práce.

Rekonstrukce bytů a domů. Nabízíme kompletní rekonstrukce domů a bytů. Spesializace: bytová jádra, sádrokartony, obklady a dlažby, plovoucí podlahy, zednické a bourací práce, malířské práce.

Hodinový manžel - malířské a natěračské práce - zahradncké úpravy, sekání trávníků, úprava záhonků - drobné zednické práce.

Práce, služby: - rekonstrukce interiérů, bytů, domů - rekonstrukce koupelen, bytových jader - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - malířské

Rekonstrukce domů a bytů - zednické práce - sádrokartonářské práce - bourací práce - malířské práce - obkladačské práce. Stěhování - stěhovací služby - vyklizení bytů, domů.

Fládrování - lakýrnická technika napodobující imitaci přírodního dřeva.

Malířské a natěračské práce včetně úklidu ve městě Brno a celé České republice

Malířské a natěračské práce - malby bytů - malby domů - fasádní malby.

Činnost: - rekonstrukce domů a bytů - zateplování fasád - tesařské a pokrývačské práce - rekonstrukce koupelen - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce - topenářské práce - malířské práce - podlahářské práce - renovace parket - pokládka dřevěných podlah - truhlářská práce - montáž - vestavěné skříně, kuchyňské linky.

Činnost: - pokrývačské a klempířské práce - kácení stromů, rizikové kácení - nátěry střech