Malířství Vodička
Mykola Hulka

Malířské a natěračské práce nezahrnují pouze malování interiérů a exteriérů, ale také tapetování, nátěry fasád, drobné zednické práce, sádrové omítky a nátěry oken, dveří a radiátorů. Na všechny tyto úkony jsou používané kvalitní barvy v mnoha odstínech.

Profesionální malířské a natěračské práce. Aktuální informace naleznete na adrese hribekgroup.cz

Květoslav Babuška se sídlem v Jaroslavicích v okrese Znojmo se dlouhodobě zabývá zednickou a malířskou činností. Zaměřuji se především na kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader a koupelen. Dále provádím realizaci domů a zateplení fasád. A současně se zabývám také výmalbou pokojů a tapetářskými pracemi. Pracuji pouze s nejkvalitnějšími ...

Maloobchod, prodej: -stavební barvy a laky -barvy krycí, fasádní -laky lazurovací -nátěry pro kovové konstrukce (epoxidové základní, polyuretanové vrchní). Práce: -malířské -natěračské. Zastoupení firmy SIKKENS, HEMPEL.

Koupelny, interiéry. -pokládka podlah - obklady -vodoinstalatérské práce -montáž odpadů -topenářské práce -malířské a natěračské práce aj.

Malíř, natěrač. -bytové, nebytové prostory -fasády -dětské pokoje -školy -školky Lakování: -oken -dveří -drobných konstrukcí -fládrování dveří aj.

Sádrokartonářské práce. Půdní a podkrovní vestavby. Půdní vestavby, světelné rampy, obloukové konstrukce, předsazené stěny atd. Zabýváme se i jinými drobnými stavebními pracemi jako je například: -malování -pokládka plovoucích podlah -zateplování fasád -drobné zednické práce a další.

Malířské práce Zateplení budov Sádrokartony

Malířské a natěračské práce.

Řemeslo, služby, práce: -malířství -natěračství -nátěry fasád a střech -tapetování -nástřiky.

Práce: -malířské -natěračské -tapetování -stěrkování, štukování -zednické práce

Stavební firma. Práce: - demoliční - zemní, výkopové - dlaždické - kamenické - malířské. Výstavba: - rodinné domy - komunikace, cesty, chodníky - tenisové kurty, sportoviště - kanalizace. Odvoz sutí kontejnerem. Rekultivace rybníků.

Služby: - malířství - natěřačství - zednictví

Řemeslo, služby: -malířství -natěračství.

Řemeslo, služby, práce: - malířství - natěračství.

Práce: -malířské. -natěračské.

Lakýrnické práce Malířské práce Zednické práce - štukování

Řemeslo, služby: -malířství -natěračství.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Malířství, lakýrnictví, natěračství

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Malířství, lakýrnictví a natěračství