Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Pokud uvažujete o výměně starého topení za nové, zvažte plynový kondenzační kotel Viessmann. Plynové kotle jsou navrženy pro systémové propojení se solárními kolektory, což přispívá k ještě větší úspoře nákladů na vytápění. Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci kondenzačních ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Provádíme instalatérské, topenářské a plynařské práce. Nabízíme autorizovaný prodej a montáž kotlů na tuhá paliva, automatických kotlů, krbových vložek (např. Ekoefekt, Carborobot, Atmos, Viadrus a další), plynových kotlů a plynových kondenzačních kotlů. Frima se orientuje také na vytápění tepelným čerpadlem - zajistíme návrh, konzultaci ...

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Projektování: - topení - rozvody plynu a vody, kanalizace, přípojky. Revize plynového zařízení. (areál UNIPRO PLUS s.r.o)

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. -přípravné práce pro stavby; -rekonstrukce bytových i nebytových objektů; -zateplení, zateplování - Zelená úsporám. Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Instalatérské práce - vodo topo plyn. Výstavba a rekonstrukce elektro rozvodů.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce bytových jader.

Prodej: - kotle, radiátory, krbová kamna, vybavení koupelen. Montáže: - ústřední topení, vodoinstalace, plynoinstalace - elektrické bidety - biokrby.

Provádění: - provádění staveb - výstavba a rekonstrukce budov - zateplování budov. Montáže: - ústřední vytápění - zdravoinstalace - vnitřní i venkovní odpady a kanalizace - vodoinstalace, plynofikace - klimatizační zařízení.

Služby: - servis a montáž plynových spotřebičů - měření a regulace - elektroinstalační práce

Hodinový manžel - zámečnické práce - malířské a lakýrnické práce - zednické práce - úklidové práce - instalatérská práce, vodo topo plyn - údržba zahrad.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Instalatérské práce, vodo, topo, plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - opravy a čištění kanalizace. Stavební práce - rekonstrukce domů, bytů.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Výroba tepelné energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinstalatérství - topenářství - plynoinstalace - zámečnické práce - vedení účetní a daňové evidence.

Práce, řemesla, služby: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - chemické čištění výměníků tepla - zemní, výkopové - autodopravu do 3, 5t vnitrostátní i mezinárodní

Oprava, servis: - plynové spotřebiče - plynospotřebiče - bojlery Dražice a ACV - detektory plynu DHP v kotelnách - elektrokotle Protherm, Moratop, Thermona, Dakon

Oprava, servis, prodej: - plynové kotle - elektro-akumulačního kotle - kotle na tuhá paliva.

Vodo topo plyn - topenářské práce - vodoinstalční práce - plynařské práce - montáž rozvodů - výměna radiátorů.

-těžba dřeva, manipulace a zpracování dřeva -nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rámci živností volných -Výroba chemických látek a chemických přípravků -Úprava a rozvod užitkové vody a provozování vodovodů a kanalizací -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost a marketing -Pořádání odborných kurzů, školení a ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Stavební společnost - revitalizace panelových domů - zednické práce - fasády a zateplování - zemní práce - demolice - elektroinstalace - pokládka dlažby, obkladačské práce - vodo topo plyn.

Zabýváme se prodejem veškerého nábytku: - sedacích souprav - kuchyní - postelí - stolů a židlí. Dále pak prodejem velkých elektrospotřebičů, volně stojících i vestavěných - pračky, myčky, ledničky, trouby, sušičky. Prodej: - hliníkové žebříky a lešení. Montáže vodo-topo-plyn.