Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Pokud uvažujete o výměně starého topení za nové, zvažte plynový kondenzační kotel Viessmann. Plynové kotle jsou navrženy pro systémové propojení se solárními kolektory, což přispívá k ještě větší úspoře nákladů na vytápění. Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci kondenzačních ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Montáž - solární panely Montáž - plynové spotřebiče - kotle bio i na tuhá paliva, PONAST na bio paliva Servis - plynové kotle PONAST na bio paliva - topidla MODRATHERM, bio i na tuhá paliva - plynové spotřebiče

Plynoinstalační, topenářské a vodoinstalační práce. Velkoobchod a montáž: -topenářský a plynoinstalační materiál -vodoinstalační materiál -sanita.

Servis a revize - plynové spotřebiče a kotle Servis a revize - bojlery

Revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení. Prodej a montáž: - plynové a kombinované sporáky - plynové kotle, topidla, ohřívače vody.

Montáž, realizace, servis: - měření a regulace - topení, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizace - plynové kotelny - měření emisí.

Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Projekty, prodej, montáž, servis, revize: -topení -voda -plyn -elektro.

Voda - topení - plyn. Montáže solárních systémů.

Montáž, repase: -technologická zařízení -kotelny, výměníkové stanice -potrubní rozvody včetně strojoven VZT* -ústřední topení, podlahové vytápění -potrubářské práce (i zemní výkopové). Výroba, montáž, opravy, rekonstrukce, revize: -tlaková zařízení, plyny-topné (středotlak, nízkotlak) (zemní plyn) -plyny technické, medicinální ...

Montáž a rehabilitace: -vysokotlakých potrubních systémů (plynovody, parovody, vodovody) -kompletace ježkových komor -rehabilitace potrubí -přivaření doměrků na kulové kohouty -renovace, oprava a údržba obaloven -ostatní zámečnické práce.

Mereta-voda, topení, plyn. Zajišťujeme: - poradenská, konzultační a inženýrská činnost - kompletní projektová dokumentace - dodávka a montáž tuzemských i zahraničních zařízení ústředního a plynového topení (kotle ústředního topení, lokální a plynové ohřívače teplé a užitkové vody, plynové sporáky) - dodávka kotle: Viadrus, Immergas, Vaillant, ...

Poskytování servisu a montáže plynových zařízení a vodních kotlů značky Vaillant. Prodej, montáž, servis: -plynové zařízení -voda, plyn, topení VAILLANT, JUNKERS, BUDERUS, BERETA.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Prodej - vodoinstalační materiál - vodovodní baterie Vodoinstalační práce

Montáž, oprava, servis: - plynových spotřebičů

Montáž: - plynovody. Plynárenské služby.

Maloobchod, prodej, montáž: -kotle, radiátory, elektrické bojlery, vany, čerpadla -plynové, vodovodní a topenářské rozvody -instalatérské, topenářské, plynařské práce.

PROVÁDÍ: - elektroinstalační práce ( včetně revizí ) - vodoinstalační práce - topenářské práce - podlahové topení - instalace plynu STAVEBNÍ ČINNOST: - hlavní stavební výroba i přidružená stavební výroba ( HSV i PSV ) MONTÁŽ: - podlahové topení ( elektro ) STROJÍRENSTVÍ: - kovovýroba

Stavba - pergoly, tesařské práce -plynoinstalační práce -topenářské práce -zateplování -montáž - plastová okna -pokládka - dlažby - podlahy Stavby - rodinné domy na klíč -zednické práce -klempířské práce -kompletní realizace - střechy, pokrývačské práce.

-instalace topení a rozvody vody -výstavba předávacích stanic včetně měření a regulace -plynofikace objektů a výstavba plynových kotelen -stavební a výkopové práce -poradenské služby a projekční práce -dvou plášťové potrubní rozvody na benzinových stanicích

Činnost: -dodávka, montáž, rekonstrukce: -plynoinstalace, -vytápění, -zdravotechnika, -solární vytápění.

Plynoservis, oprava, servis, seřízení, montáž, revize: - plynové kotle, kotel, bojlerů, sporáků. Další služby: - čištění kotlů - seřízení výkonů - zajištění bezpečnosti proti otravě splodinami - dálkové, bezdrátové ovládání kotlů. Plynařské práce.

Kompletní instalace voda-topení-plyn pro občanskou a průmyslovou výstavbu: - rekonstrukce bytových fondů - výměny stoupaček obytných domů - podlahové vytápění - výměny plynospotřebičů.

MONTÁŽ: - ústřední vytápění - kotelny PRÁCE: - vodoinstalační - plynoinstalační - odpadní - kanalizace - topenářské DODÁVKA A MONTÁŽ: - ústřední vytápění

Provádíme: - kompletní výstavby, rekonstrukce a opravy sanitní instalace, ústředního vytápění a plynovodů vč. revizní činnosti a odborných prohlídek.