Radek Vařecha

Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

SOIT, spol. s r.o. - komplexní instalatérské práce
Dovolte nám představit společnost SOIT, spol. s r.o., která svým zákazníkům poskytuje komplexní instalatérské práce. Potřebujete realizovat rozvody vody, plynu nebo topení? Potom je vám naše firma plně k dispozici. Naše portfolio služeb zahrnuje rovněž solární systémy na klíč. Pakliže vás naše nabídka služeb zaujala, neváhejte nás oslovit.
SOIT, spol. s r.o. - komplexní instalatérské práce
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Pokud uvažujete o výměně starého topení za nové, zvažte plynový kondenzační kotel Viessmann. Plynové kotle jsou navrženy pro systémové propojení se solárními kolektory, což přispívá k ještě větší úspoře nákladů na vytápění. Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci kondenzačních ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce - kanalizace.

Výroba - technické plyny. Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.

Oprava, servis: - plynové kotle ETI, WOLF, JOHN WOOD, BUDERUS, VIADRUS, ODRA, DESTILA - drobné topenářské a instalatérské práce - výměny kotlů, radiátorů a pod.

Stavební firma: - novostavby, vestavby a nástavby (podkroví a bytová jádra), - rekonstrukce domů a bytů - zemní práce, hrubé stavby - krovy, střechy, fasády - elektroinstalace, rozvody vody, kanalizace, plynu a topení - obklady, dlažby, sanita - rychlé havarijní opravy.

Revize - plynová zařízení - tlakové nádoby - parní kotle.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis - plynové spotřebiče Vodoinstalační práce.

Kompletní instalatérské, topenářské, plynařské práce. Instalatér, topenář, plynař.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis- gastronomická zařízení Vodoinstalační práce.

Plynoinstalační práce Montáž - solární systémy Topenářské práce Návrhy a realizace - koupelny Instalatérské práce.

Řemeslnické práce: - plynoinstalační - topenářské - vodoinstalační. Montáž: - centrální vysavače.

Montáže vnitřních rozvodů vody a kanalizace: - kompletní montáž topení - podlahové topení - rekonstrukce bytových jader - montáž, oprava, revize plynových zařízení.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce. Vodo-topo-plyn.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Vodoinstalatérské práce. Instalatér.

Nabídka služeb: -profesionálně vedená agenda, dokumentace, prověrky, revize: -bezpečnost práce -požární ochrana -hasící přístroje, hydranty -školení řidičů -tiskařské práce -tlakové nádoby -elektroinstalace, elektrické spotřebiče -plynová instalace, plynové spotřebiče -kotelny, kotle.

Montáž a servis plynové hořáky, plynový hořák a kotle: - Buderus, Protherm, Destila, Viadrus, Rapido, DE Dietrich, GB Ganz, RADI HEAT, Quantum, Ermaf, Hoval, Wolf, - revize a zkoušky plynového zařízení dle rozsahu osvědčení, zkouška - chemické a mechanické čištění deskových, skládaných a trubkových výměníků tepla, skládané a trubkové ...

SUCHÁ MONTÁŽ A JE TO V SUCHU. Veškeré stavební práce. Řemesla: -elektrikář nn do 1000 V -zedník -obkladač -vodař -podlahář -topenář -plynař. Zajistíme v subdodávce spolehlivými a ověřenými firmami. Poradenství, cenová nabídka a montáž: -suchá výstavba -sádrokartony KNAUF na základě certifikace a RIGIPS -půdní nástavby, ...

Řemeslnické práce: -topenářské, instalatérské, plynařské. -vodoinstalace -kanalizace -ústřední topení -kotelny a výměníkové stanice (kotelna) -domovní a průmyslové plynovody -tepelné izolace -měření a regulace -projekční činnost v uvedených oborech.

Rozvody: - plyn - voda. Prodej, montáž: - tepelná čerpadla - topení, krbová kamna s výměníkem.

Montáž plynových kotlů Protherm, Ariston, JUNKERS, Dakon, Baxi. Prodej, montáž plynové hořáky, topidla, tepelná čerpadla, zásobníky TUV, regulace, rozvody topení, podlahové topení. Montáž rozvodů vody, odpádů, kanalizace. Dále nabízíme prodej a montáž radiátorů a konvektorů. Plynoinstalace.

Stavební firma. Služby v oboru stavebnictví a instalatérství.

Montáže rozvodů: -topení -voda -zemní plyn: -domovní přípojky -kotelny bez omezení výkonu -středotlaké rozvody -propan butan: -instalace nádrží -podlahové vytápění -kotelny. Rozvody v plastech a mědi. Prodej: -instalační materiál -kotle všech značek. Drobné stavební práce.

Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalace