Radek Vařecha

Revize plynových kotlů, rozvodů a přípojek patří do velké skupiny plynárenských prací. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení.

PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Pokud uvažujete o výměně starého topení za nové, zvažte plynový kondenzační kotel Viessmann. Plynové kotle jsou navrženy pro systémové propojení se solárními kolektory, což přispívá k ještě větší úspoře nákladů na vytápění. Spolehlivý partner pro dodávku a montáž plynových kotlů na Moravě je firma PAVELKA - VTP s.r.o. Řeší instalaci kondenzačních ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - odborníci na plynové kotle
Firma LB 2000, s.r.o. se zabývá návrhy a realizací inženýrských staveb. Inženýrské stavby: - kanalizace - vodovody - železobetonové konstrukce - plynovody - dopravní stavby.

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Překladatelská a tlumočnická činnost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky ...

Návrh, realizace, opravy, renovace: - moderní krby - kachlová kamna - kuchyňské kachlové sporáky. Vodo-topo-plyn.

Vodo-topo-plyn: - domovní rozvody z plastu, mědi, kovu, výměny umyvadel - výstavba plynárenských zařízení - montáže topných systémů z materiálů - klempířské, zednické, zámečnické, kominické práce.

Vodoinstalatérství, topenářství -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Velkoobchod a maloobchod -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Stavební činnost: - výstavba rodinných domů - zateplování budov - repase oken a balkonů - obklady, dlažby - montáž, instalace topení, vody - montáž radiátorů, kotlů - rozvody plynu - elektroinstalace - montáž sádrokartonu. Program - zelená úsporám.

Tesařské práce Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Zateplení fasád bytových i rodinných domů Výměna - okna - vstupní dveře Lešenářské práce Zemní práce Rekonstrukce - byty a bytová jádra Klempířské práce Pokrývačské práce

kontroly a výměny regulátorů tlaku plynu GMR Skuteč: typ ALz - 6U/AB, BD, typ RP - 6, RP - 10 typ ALz 8

Nabídka domovních instalatérských prací. Montáž topení, plynoinstalatérské práce.Opravy a výměny.

Práce: - vodo, topo, plyn - rekonstrukce rozvodů v panelových a rodinných domech - komplexní služby.

Provádíme dodávku a montáž plynových kotlů radiátorů a podlahového vytápění. Provádíme rozvody vody, odpadů a plynu v RD, BD a firmách, výstavbu plynovodů a přípojek vč. revizí a projektové dokumentace. Prodloužení plynovodních a vodovodních řádů. Dále nabízíme dodávku a montáž protipožárních hadic k plynovým sporákům a dodatečné utěsňování ...

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - vodo, topo, plyn

Služby: - servis plynových kotlů - uvedení nových kotlů do provozu - čištění průtokových ohřívačů.

Firma pracuje v certifikovaném systému jakosti ISO 9001:2000 Výroba: - ocelové radiátory a příslušenství - pasti na hlodavce - pasti na zvěř a škodnou - zpracování plechů na CNC strojích - dělení plechů - tváření - svařování. Služby: - projekce a instalace v oboru plyn, voda, topení. Možnost poskytnutí náhradního plnění ...

Naše firma se po dlouholetých zkušenostech zaměřuje na rekonstrukce bytových jader, instalatérské práce a koupelny na klíč. Realizace provádíme nejen v Olomouckém kraji, ale také na Slovensku. Neváhejte se obrátit na naše odporníky, kteří Vám vždy rádi poradí. Služby, stavební a zednické práce: - kompletní realizace a rekonstrukce bytových ...

Vodoinstalatérství, topenářství Opravy silničních vozidel

Řemeslo: - plynař, topenář, vodař Práce: - montáže plynových rozvodů - kompletní vodovodní instalace - topenářské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Opravy, servis, prodej, výkup: - vysokozdvižné vozíky Servis: - manipulační technika. Prodej: - náhradní díly. Provádění přestavby na plyn. Revize plynu a technické kontroly.

Stavební činnost: - rekonstrukce bytového jádra, bytů, koupelny - zateplení fasád - pokládka dlažeb a obkladů - zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč.

Výstavba, rekonstrukce, opravy: -plynovody a domovní přípojky. Držitel certifikátu systému řízení jakosti dle EN ISO 9001:2000, BS EN ISO 9001:2000, DIN EN ISO 9001:2000, ČSN EN ISO 9001:2001 .

Vodoinstalatérství, topenářství Prodej, dodávka, montáž: - solární systémy, panely a sety - plynové kotle, akumulační nádrže, tepelná čerpadla, rekuperace, regulace, podlahové topení. Výměny kotlů na tuhá paliva z kotlíkové dotace.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Montáž, realizace, servis: - měření a regulace - topení, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizace - plynové kotelny - měření emisí.

Prodej, e-shop: - plynové kotle - plynová topidla - průtokové ohřívače vody. Provádíme montáž, servis a revize plynových zařízení.