Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Pokrývačství. Klempířství. Tesařství. Montáž střešních oken. Izolace a hydroizolace.

Práce: - klempířské - pokrývačské - foukaná izolace - hydroizolace - montáž nerezových komínů.

Činnost: - klempířství - pokrývačství - tesařství - stavby a rekonstrukce sedlových a rovných střech, výměny střešní krytiny

Pokrývačství, tesařství.

Pokrývačství, tesařství. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Pokrývačství, tesařství, klempířství.

Pokrývačství, tesařství. Zednictví.

Zemědělská výroba: -rozstlinná výroba -živočišná výroba. Klempířské a izolatérské práce. Silniční motorová doprava. Provozovny: -Terezín, tel:518361327-ŽV -Hovorany, tel:518375278-RV tel:518375279-ŽV.

Stavba - pergoly, tesařské práce -plynoinstalační práce -topenářské práce -zateplování -montáž - plastová okna -pokládka - dlažby - podlahy Stavby - rodinné domy na klíč -zednické práce -klempířské práce -kompletní realizace - střechy, pokrývačské práce.

Střechy a Izolace Ingr. Nabízíme Vám realizaci šikmých a plochých střech, zároveň také izolaci teras, jezírek, bazénů, nádrží a izolaci proti radonu. Montáž střešních oken Velux. Zaměření a následná cenová nabídka zdarma.

Tesařství. Montáž: -střešní příhradové vazníky -klasický krov, krovy, střecha. Návrh, technické řešení konstrukce střechy: -pokrývačské práce -pokládka střešní krytiny, krytina -rodinné domy, celodřevěné konstrukce hal, hala, haly dřevodomy, dřevostavby, zahradní domky a altány. Tesařské práce: -protiprachové stěny, protiprachová ...

Stavební firma: -výstavby rodinných domů -oplocení -chodníky, pojezdové plochy a komunikace -sádrokartonové konstrukce -střešní krytiny i rovné střechy -stavební činnost se zaměřením na výstavby inženýrských sítí a domovních přípojek -zemní práce a úpravy terénů -fasádní a zateplovací systémy -rekonstrukce bytů a bytových jader -izolace.

Pokrývačství, tesařství Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Klempířství a oprava karoserií

Dodávka, montáž: IZOLTEC -povlakové krytiny, povlaková krytina -izolace proti vodě-hydroizolace: -střechy, střecha: -ploché, plochá, rovné, rovná -šikmé, šikmá -zemní izolace: -proti tlakové vodě -proti radonu -sanovatelné hydroizolační systémy -terasy, terasa - foliové systémy -zahradní jezírka, jezírko -bazény, ...

Služby: -izolace plochých a šikmých střech, -izolace spodních staveb, bazénů, jezírek a jímek -tesařské, pokrývačské a klempířské práce -střechy na klíč, renovace a hydroizolace střech, chemické izolace a zateplení střech.

Pokrývačské a klempířské práce včetně dodávek veškerého materiálu na střechy. Montáž střešních oken všech značek.

Domácí, údržbářské a pokrývačské práce, montáž nábytku, vodovodních baterií a sprchových koutů, čištění opadů, dovoz zboží, nákup v makru.

Stavební firma. Stavební a rekonstrukřní práce ve stavebnictví: -odborné posouzení stavebních prací -zajištění projektu -poradenská činnost -zpracování kompletního rozpočtu prací -vlastní realizaci stavby -kompletní rekonstrukce -opravy a rekonstrukce památek. Práce: -stavební -pokrývačské -klempířské -tesařské ...

Výškové práce, práce ve výškách. -rizikové kácení stromů (popř. ošetření, prořezávka) -natěračské práce -fasády -klempířské, tesařské a pokrývačské práce -opravy komínů -zábrany proti ptactvu -demolice, demontáže -mytí oken -práce s plošiny -veškeré stavební práce -vyžínaní náletových porostů, travních ploch, sadů vinic i těžko ...

Zpracování, služby: -dřevo -lesnictví -pěstování -těžba. Pila. Pořez kulatiny. Prodej a odkup: -řezivo -dřevěná hmota. Zajištění kompletních služeb: -střechy -klempířské a pokrývačské práce.

Stavebnictví, stavební práce. Služby: -montáž sádrokartonů -příčky -stěny -podkroví vč. interiérových úprav -stavební práce -pozemní výstavba -betonářské práce -armování základových desek -vyzdívání nosných zdí (YTONG, YPOR) -stropní konstrukce (HURDIS, MIAKO) -barevný návrh fasád -střechy vč. montáže krovů a folií, pokládka ...

Klempířství a oprava karoserií. Provádíme svařování elektrickým obloukem.

Služby v realizaci střech: -klempířské práce -pokryvačské práce -tesařské práce -montáže střešních oken -speciální krytiny -zastřešení novostaveb -rekonstrukce střech -nabídka a cenová kalkulace zdarma.

Provádíme pokrývačské, klempířské a tesařské práce a zateplování půdních staveb.

Provádíme kompletní rekonstrukci střechy, pokrývačské, tesařské a klempířské práce, včetně nátěrů střešních krytin pro rodinné domy, komerční a památkové stavby.