Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Činnost - pokrývačské práce - tesařské práce - sádrokartonářské práce.

Izolace proti vlhkosti injektáží Chemická injektáž - revoluční systém v ochraně proti vzlínání spodní vody, speciální forma bez následného doplňování chemie!!! Nejmodernější forma při které nevzniká na stavbě destruktivní kluzná plocha, která mívá za následek narušení statiky objektu. Naše firma za Vámi přijede nejen do Havlíčkova Brodu, ...

Činnost - pokrývačské práce - klempířské práce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - opravy střech - kompletní střechy včetně krovů.

Stavební firma, stavby: -výstavba bytová občanská průmyslová na klíč -zemní práce -výstavba marketů a provádění komplexního engineeringu při navrhování a výstavbě mlékárenských provozů. Projekce dodávka montáž: -elektroinstalace -zdravotní technika -instalace vody voda -plyn -ústřední vytápění topení -podlahy všeho druhu ...

Služby: -klempířské, pokrývačské práce -montáže -pokrývání střech -přáce s plošinou.

Pokrývačství, tesařství Truhlářství, podlahářství Klempířství a oprava karoserií -Velkoobchod a maloobchod

Pokrývačství, tesařství -Velkoobchod a maloobchod Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Zámečnictví, nástrojářství Klempířství a oprava karoserií

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Sklenářské práce, rámování a paspartování Pokrývačství, tesařství Truhlářství, podlahářství

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií Izolatérství

Služby: - klempíř - pokrývač

Práce: -klempířské -natěračské. Výroba: -komínové trubky -výrobky z plechu na zakázku. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Čištění města, sanační a podobné činnosti.

Klempířství - služby: -klempířství, pokrývačství. Výroba, montáž: -vzduchotechnika. Prodej: -klempířské prvky. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Služby: -tesařství -pokrývačství -izolační-tepelné

Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Elektroinstalace. Stavební zámečnictví a stavebně truhlářské práce. Instalatérské práce. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské a izolační.

Klempířské a pokrývačské práce.

Rekonstrukce budov, stavby na klíč: -provádění staveb -sanace vlkého zdiva -klempířské a pokrývačské práce

Pokrývačství, tesařství

Rekonstrukce - pergoly - přístřešky Montáž - střešní okna VELUX, ROTO, FAKRO Rekonstrukce - rodinné domy Klempířské prácemontáž - žláby - svody - úžlabí Pokrývačské prácepokládka - střešní krytiny (pálené, eternitové, betonové, asfaltové, ...)