Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace hromosvodů, montáže okapů, oplechování střech, montáže venkovních parapetů, zákryvek, říms a lišt.

Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Dovolte nám seznámit vás s firmou Restr CZ s.r.o., která se již více jak 10 let zabývá realizacemi a rekonstrukcemi střech. Zaměřuje se jak na šikmé tak i ploché střechy a svým zákazníkům nabízí vždy komplexní řešení od A do Z. Jejich zaměstnanci se neustále vzdělávají a díky tomu mohou nabídnout zákazníkům kompletní řešení.
Restr CZ s.r.o. - realizace a rekonstrukce střech
Petr Ulman
Společnost Petr Ulman se specializuje na klempířství a stavby střech. Na trhu působí již od roku 1992, má bohaté zkušenosti a používá pouze osvědčené materiály a technologie od předních značek. Provádí realizace střešních oken, hromosvodů, komínů a izolací. Značky, které nám pomáhají při práci: • kvalitní stěnové systémy Lindab • střešní ...
Petr Ulman
Klempířství a pokrývačství. Dodávka, montáže, výstavba: - nové střešní pláště - tesařské konstrukce. Oprava, opravy, rekonstrukce: - stávající střechy Práce: - klempířské a pokrývačské - tesařské. Dodávka a montáž bezenergetických turbín LOMANCO pro odvětrávání střešních plášťů a průmyslových budov. Izolace, izolování: - plochých ...

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Provádíme realizace nových střech, ale i kompletní rekonstrukce střechy, garáže, přístřešků či pergoly. Práce včetně dodávky materiálu.

Tesařství, pokrývačství - střechy na klíč - dřevostavby, zahradní domky, altány - tesařské práce - pokrývačské práce. Prodej - střešní krytina - okapové systémy - střešní folie - izolace.

Stavební firma. Práce: -zateplování fasád -montáže sádrokartonů -malířské a natěračské práce -instalatérské práce -klempířské práce -další drobné stavební práce. Pronájem rámového lešení, včetně montáže a demontáže.

Provádíme stavební a obkladačské práce od A až po Z: - zateplování, zateplení fasád - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen, bytů, domů - výstavba bytových jader - sádrokartony, sádrokartonářské práce - omítky - podlahy - zámkové dlažby - pokládka plovoucí podlahy, linolea, vynil, PVC - půdní vestavby - interiérové ...

Výroba, montáž: - ocelové kontrukce -dřevostavby. Rekonstrukce, opravy: - stávající halové objekty - střechy a obvodové pláště hal - podhledové prvky z hliníku a lakovaných plechů - lexanové světlíky a prosklené stěny. Zámečnictví a klempířství. Práce: - zámečnické, zámečník - klempířské.

Kompletní stavební činnost: -izolační práce: -tepelné -proti vodě - hydroizolační -tlakové -pokrývačské práce -klempířské práce -tesařské práce, tesařství -práce ve výškách, výškové práce -kompletní rekonstrukce střech a střešní systémy -opravy a nátěry fasád horolezeckou technikou. Sídlo: - Smetanova 1490, 763 61, ...

Realizace střech. Řemeslo: -klempíř -pokrývač -tesař -střechy na klíč -ohýbané prvky z plechu (parapety) -fasádní systémy Cembonit, Cembrit (cementovo-vláknité desky)

Klempířské práce. Zateplení plochých střech. Izolace plochých střech, teras, balkonů, lodžií, zelených a pochůzích střech. Izolace proti radonu, proti ropným produktům. Hydroizolace - proti zemní vlhkosti. Tepelné izolace potrubí, těles a armatur. Výroba a montáže: - střešních světlíků včetně ocelových konstrukcí. Opláštění stěn ...

Pokrývačské a klempířské práce.

Stavební firma. Výstavba a rekonstrukce: - rodinných domů - montovaných hal Rekonstrukce bytových jader. Realizace, montáž: - ploty - terasy - zámkové dlažby - izolace plochých střech - klempířské práce.

Pokrývačství, tesařství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Realizace nových střech a rekonstrukcí. Střešní vazby, pergoly, altány. Klempířské práce.

Stavební činnost - dřevostavby - sádrokartonářské práce - tesařské práce - pokrývačské práce - hydroizolace střech.

Klempířství, pokrývačství. Komplexní dodávka a realizace: -střechy -půdní vestavby. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské: -krytiny pálené, betonové, hliníkové, pozinkované, povlakové -obkladačské a stavební v oblasti stavebních služeb. Rekonstrukce, opravy: -střechy -půdní vestavby -bytová jádra, ...

Realizace, opravy - střechy. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

Realizace, opravy - střechy. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

Výstavba střech včetně pokrývání a plechování. Stavíme pergoly, altány, stropy, bednění schodiště a věnce včetně armatur.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Pokrývačství, tesařství Tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Výroba: - pergoly, altány a dřevěné ploty.

Pokrývačství, tesařství - pokrývačské a tesařské práce - konstrukce střech a přístřešků, zahradních altánů, pergol.

Tesařství: - konzultace, - návrhy, - konstrukce, - projekty, - realizace. Pokrývačství.

Společnost Renova střechy provádí tesařské, pokrývačské, klempířské a natěračské práce po celé ČR, hlavně v regionu Kroměříž, Vyškov. Specializujeme se i na oplechování architektonických detailů, ochranné nátěry střechy, okapů. S námi bude Vaše nová střecha dodána na klíč během několika týdnů, včetně okapového systému. Provádíme i ...

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské -kompletního řešení střešní konstrukce -střechy na klíč -opravy krovů -střešní okna. -zateplování střech -půdní vestavby a rekonstrukce podkroví Dodávky a montáže: -všech střešních krytin -zahradní domky a chatky, altány, pergoly, garážová stání, dřevěné podlahy a stropy.

Stavba, stavební činnost, řemeslo, realizace: - hydroizolace střech - zateplování budov - izolační práce - pokrývačské práce - klempířské práce.