Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Naše společnost ZemStroj s.r.o. prodává, půjčuje nářadí a stavební stroje. Dále nabízíme: - zemní a výkopové práce minibagrem - prodej olejů a autobaterií - prodej náhradních dílů na stavební stroje – servis. V naší půjčovně nářadí naleznete tuto techniku: - vibrační a hutnící - řezací a brousící - bourací a vrtací - zahradní ...

Provádíme elektroinstalační práce i montáže hromosvodů včetně oprav a revizí.

Provádíme zemní, výkopové a demoličních práce. Náš technický a vozový park disponuje pásovými a kolovými bagry, nákladními auty i hutnící technikou.

Společnost AVE CZ je jednou z největších společností na trhu odpadového hospodářství, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací, komunálních služeb a facility managementu. Na území České republiky působí od roku 1993. Mezi konkrétní činnosti společnosti AVE CZ patří: - svoz a odstranění komunálního a živnostenského odpadu - ...

Práce: - demoliční - recyklace suti, stavebních materiálů - likvidace, ukládání zemin - zemní.

Prodej a montáž - zastoupení zn.HORMAN - garážová vrata sekční rolovací a výklopné včetně elektrických pohonů - průmyslová vrata - vjezdové brány - elektrické pohony do vjezdových bran - vjezdové závoryprodej, montáž, servis - garážová vrata HÖRMANN - elektropohony pro vjezdové brány a garážová vrata ...

Jan Vrlík nabízí výrobu kuchyní, kancelářského nábytku a ostatní truhlářskou výrobu. Výroba nábytku v kanadském a americkém stylu /originální dokumentace/.

Zabýváme se pestrou škálou slaboproudých rozvodů a technologií obzvláště se zaměřením na anténní a satelitní rozvody. Díky bohatým zkušenostem na Jindřichohradecku působíme nejen v našem okrese, ale i na území naší republiky.

Naše firma se zabývá výstavbou nových střech, opravou a rekonstrukcí stávajících střech. Provádíme veškeré pokrývačské a klempířské práce. Tesařské práce provádíme formou menších oprav a prací.

Provádíme veškeré pozemní práce: kopání základů, výkopové práce, inženýrské sítě, odbahnění rybníků. Jihočeský kraj, Šumava, Vysočina, Středočeský kraj

Zabývám se výrobou a montáží zámečnických prvků, Al profilů či výrobků z polykarbonátu a skla. Nabízím pergoly, verandy, zimní zahrady, lodžie či balkony. Prodej tepelně izolačních desek z polypropylenu i prosvětlovacích a stavebních desek.

Technické služby: - údržba místních komunikací - správa veřejného osvětlení - údržba veřejné zeleně - správa hřbitovů. Další služby: - zemní práce - nákladní autodoprava - pronájem plošiny MP13.

Zemní a výkopové práce pásovým bagrem Komatsu + zemědělské služby.

Malířské a natěračské práce, reklamní nápisy, autodoprava do 1, 7t.

Výrobně obchodní družstvo. Truhlářská výroba.

Zámečnické práce, výroba: - brány, vrata, ploty, branky, přístřešky.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavné skříně - dveře - předsíňové stěny.

Práce: - topenářské - instalatérské - plynařské. Prodej, e-shop: - instalatérský materiál.

Zámečnictví, výroba: - betonářské vibrační lisy.

Kominictví: - čištění, kontrola, revize, opravy, vložkování komínů.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - izolatérské.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - dřevěná okna, dveře - schodiště.

Prodej keramické obklady a dlažby zastoupení firem IRIS CERAMICA, IRIS PORCELLANTO, MARMI E GRANITI, IMPRONTA, GARDENIA ORCHIDEA, CE.SI., GRESMALT, SINTESI, FRASSINORO, BISAZZA, GENESIS, TITAN BAGNO. Celkové rekonstrukce starších a montáže nových koupelen a sociálních zařízení včetně obkladů a dlažeb. Prodej a montáž střešních oken a krytin.

Firma Zdeněk Vůle se sídlem v Jindřichově Hradci se zabývá hydroizolačními pracemi. Provádíme hydroizolace střech, bazénů, teras i balkonů. Izolace proti vodě jsme schopni realizovat v rámci celé České republiky. Nabízené práce, služby: - hydroizolace - izolace proti vodě - izolace střech - izolace bazénů - izolace teras a ...