Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Stavební práce: -zateplení fasád. -malířské. -obkladačské.

Řemesla, služby, montáž, revize - elektroinstalační práce

Projekt, výroba, montáž: -ocelové konstrukce všech druhů -komplexní dodávky investičních celků na klíč -dílčí dodávky ocelových prvků -drobné zámečnické práce -zpracování technické dokumentace.

Zakázkové truhlářské práce Výroba a dodávka - kuchyně

Truhlářství Výroba: -pergoly -sruby -skříně -postele -kuchyně -dveře -schodiště -zábradlí -ploty

Hydroizolace Klempířské práce Pokrývačské práce Hydroizolace i balkonů a teras.

Maloobchod, prodej, montáž: -kotle, radiátory, elektrické bojlery, vany, čerpadla -plynové, vodovodní a topenářské rozvody -instalatérské, topenářské, plynařské práce.

Odbahňování rybníků - mapování dna vodních plochkomplexní služby - odbahňování vodních ploch odvodňování vytěženého sedimentu Strojní dílna Zámečnická dílna Odbahňování rybníků

Nátěry - plochých střech z pozinkovaných plechů - střešních krytiny - opravy plochých střech - izolacea opravy žlabů - opravy střech památkových objektů - betonové konstrukce - průmyslové podlahy - stěny interiérů Izolace, sanace - ploché střechy z asfaltových pásů - střechy z ...

Služby: -truhlářství -kuchyňské linky z lamina -vestavěné skříně.

-Velkoobchod a maloobchod Pokrývačství, tesařství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Zateplovací a izolační práce. Návrhy, realizace: - podkroví - rodinné domy na klíč.

Vodoinstalatérství - instalace rozvodů vody. Topenářství, topenářské práce. Instalace, montáže: - plynových zařízení - solární i zavlažovací systémy a rekuperace, topenářství.

Obchodní centrum. Velkoobchod, prodej: - koberce - linolea, vinylové krytiny, PVC podlahy - laminátové, dřevěné i plovoucí podlahy. Podlahářské práce. Pokládka podlahových krytin. Maloobchod, prodej: - dětské a kojenecké oblečení, textil pro děti - kočárky a potřeby pro děti - postýlky, přebalovací pulty, autosedačky, ...

Hledáte kvalitního výrobce pomníků nebo potřebujete jiné kamenické práce? Naše Kamenictví - Miroslav Vandas je Vám k dispozici. Provádíme profesionální kamenické práce a taktéž vyrábíme pomníky z přírodního kamene dle přání klienta. Poskytneme Vám komplexní služby - prodej, montáž, čištění. U nás můžete zakoupit náhrobní desky z černého skla, ...

Zámečnictví, nástrojářství

JK stavební Nabízíme : -výstavba rodinných domů -rekonstrukce objektů -údržba objektů -opravy a rekonstrukce rozvodů elektřiny, plynu, vody a tepla -běžné řemeslné práce -zpracování projektové dokumentace -zajištění stavebního povolení Přijímáme objednávky na REKONSTRUKCE BYTŮ A BYTOVÝCH JADER.

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií

Práce: -elektroinstalatérské.

Práce: -tesařské. -výroba pergol.

Výroba: - pergoly. Truhlářské práce. Výroba: - kuchyňský nábytek. Výroba: - nábytek (vestavěné skříně, postele, ...). Výroba: - dveře (vnitřní a vnější).

Stavební firma. Stavební činnost: -stavby na klíč -práce HSV a PSV -zpracování projektové dokumentace včetně poradenství a inženýrské činnosti -zemní práce -autojeřáb, jeřáb. Půjčovna: -drobné stavební mechanizmy: -míchačky, vrátky. Výroba: -atypické truhlářské, zámečnické výrobky. Prodej: -betonové směsi s ...