ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Služby, řemeslo: -instalatérské práce -zámečnické práce.

Dřevovýroba: -zakázkové truhlářství -přírodní materiály -masiv BUK, DUB -předsíňové stěny -zahradní a dětský nábytek -lavice -vybavení interiéru budov. Kovovýroba: -zemědělská technika -brány, kultivátory -bránové stroje -lisování 5-250t -svařování v ochranné atmosféře -přípravky. Služby: -pořez dřeva, ...

E - shop -potřeby pro truhláře. Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -nábytek (dětské pokoje, předsíňové stěny, ložnice, ...) -posuvné dveře -okna a dveře -schodiště -zábradlí.

Realizujeme montáže sádrokartonu, přestavby a půdní vestavby.

Strojírenská výroba: -pásové dopravníky šíře 400 až 1200 mm -různá provedení -zásobníky sypkých materiálů a kameniva -hydraulické otvírání zásobníků včetně výpustí -mobilní a semimobilní drtírny a třídírny písku a kameniva -atypické lžíce nakladačů a bagrů -stolice a zakrytování dopravních pásů -držáky spodních ...

Hydroizolace plochých střech Klempířské práce Pokrývačské práce - specialista na plechové střechy

Stavební výroba: -Bočánek František -tel.: 383 355 014 -e-mail: vedeni@prima-strakonice.cz -veškeré stavební práce -občanské, průmyslové a inženýrské stavby -práce HSV -izolace proti vodě -tesařské konstrukce včetně složitých konstrukcí krovů a jiných zastřešení -obklady a dlažby -zateplování fasád -SCHWENK, ...

Provádíme: -pokrývačské a klempířské práce -izolace -fasády -zateplení. Služby: -půjčovna lešení.

Služby-řemeslo: -stavby na klíč -občanské, průmyslové -továrny, průmyslové haly -zateplování objektů -historické objekty -rekonstrukce -opravy fasád -půdní vestavby -sádrokartony -zemní práce -doprava nákladní -IFA, valník, sklápěčka.

Služby: -obkladačství -kamnářství -stavby krbů -návrhy, projekce -krby -kachlová kamna -kompletní rekonstrukce bytových jader.

Truhlářská výroba: -vestavné skříně -kuchyně a jiný nábytek na míru -dětské pokoje -kuchyně -kanceláře -interiérové dveře, zárubně -zaměření a cenová kalkulace zdarma.

Studnařství. Služby: -vrtané studny do 30m -vrtané studny nad 30m -vrty pro tepelná čerpadla max. hloubka 250m -zkušební hydrogeologické vrty -pilotní, sanační a odvodňovací vrty -vyhledání vodního zdroje -kompletní vyřízení stavebního povolení -zajištění projektu a posudku zkušenými hydrogeology -vrtné práce provádíme ...

Služby: -truhlářské práce.

Služby: -hrubé stavby, strojní omítky zateplovací systémy, fasády -sádrokartony -rekonstrukce bytových jader -dlažba, obklady.

Tesařství. Služby-řemeslo: -tesařské a pokrývačské práce -montáže sádrokartonových konstrukcí, půdních vestaveb, pergol, střešních oken.

Dodávka, montáž, servis: -dojírny a dojírenské zařízení -stavby pro skot a prasata, kejdy a hnůj -oprava kontajnerů pro komunální odpad. Výroba: -kovovýroba. Prodej: -technické plyny Linde Gas a.s.

Zemní práce a autodoprava: -terénní oprava zahrad a okolí domů -úpravy břehů u vodních toků -silniční nákladní doprava -přípravné práce pro stavbu -zemní práce stroji Menzi-Muck, JCB 2Dx, Schaeff, nákladní doprava vozy Tatra 815 S3.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Maloobchod, prodej: -sádrokartonové konstrukce -izolace.

Služby: -stavební práce -rekonstrukce -fasády -střechy.

Služby: -elektro opravy, revize a montáž -instalace po budovách -rozvaděče, kabely, vypínače, zásuvky -svítidla -sporáky.

Vodoinstalatérské, topenářské práce. Domovní venkovní a průmyslové instalace vody, kanalizace. Ústřední a etážové vytápění. Podlahové topení. Připojení vodáren. Montáž sprchových koutů, van, vanových zástěn a koupelnového nábytku. Montáž krbových kamen a výměníků. Výměna bojleru. Rekonstrukce vody, kanalizace a topení.

Stavební činnost: -rodinné domy na klíč -rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -zateplení budov -truhlářské práce. Zemědělská činnost: -zemědělská produkce.

Výroba, práce: -truhlářské práce -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek -schodiště.

Činnost: -izolatérství -izolace -izolace plochých střech -hydroizolace -zemní izolace.