ITO TOCAUER s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.
Střechy Restr CZ s.r.o.
ATC energo a.s.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Služby: -zhotovování nových střech -regenerace starých plochých střech -nové střešní pláště včetně jejich zateplení -izolace -spodní stavby -vodní nádrže -jezírka -proti ropným látkám -protiradonové clony -zateplování objektů -stavební práce.

Servis domácích spotřebičů- plynoservis. Autorizovaný servis Mora - gorenje, plynoservis, roční kontroly plynových spotřebičů. Elektroservis - plynoservis

Výroba, práce: -kovotepectví -galanterní klempířství -pasířství -zámečnictví -restaurátorství.

Výroba, práce: -truhlářství -okna, dveře, schodiště.

Služby-řemeslo: -elektroslužba -montáže, opravy, údržba, revize elektroinstalací a hromosvodů -pohotovostní servis 24 hodin denně.

Výroba: -kovové konstrukce -výrobky z nerezových plechů. -lehké ocelové konstrukce -kouřovody -komínové stříšky -redukce potrubí -potravinářský nábytek -pomůcky pro včelaře -ocelová vrata -posuvné brány -zábradlí, žebříky, regály, ocelové schody.

Provádíme veškeré zednické práce. Novostavby. Rekonstrukce stávajících objektů. Střechy - nové i rekonstrukce. Sádrokartony. Zateplení fasád, tepelné úpravy. Zámkové dlažby. Práce s kamenem - přírodním i lomovým.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -nářadí -elektrické ruční nářadí -AKU nářadí -kleště, kladiva, palice -dílenské skříňky -gola sady -nástroje -dílenské potřeby -technické plyny. Zakázkové truhlářství: -okna -dveře -schody -interiéry.

Služby: -dodávka montáž tepelných čerpadel -vrtání studní, čerpací zkoušky -studniční šachty -ponorná čerpadla.

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, šatny, dětské pokoje, kuchyňské linky a veškerý nábytek na míru. Nezávazné zaměření, cenová kalkulace a návrh zdarma. Každý měsíc akce - sleva 11 %.

Služby: -geodetická kancelář.

Truhlářství. Služby-řemeslo: -výroba, montáž -samonosná schodiště -dřevěné nášlapy betonových a ocelových schodišť -půdní schody -zábradlí.

Geodetická kancelář: -geodetické práce -mapovací práce -inženýrská geodézie.

Služby-řemeslo: -voda, plyn, topení -instalatérské, topenářské práce -kotelny a plynovody na klíč -výměna rozvodů vody a topení v panelových domech. Dodávka, montáž: -automatické kotle Ekoefekt, Cargorobot, Ekoperfekt.

Služby-řemeslo: -elektroinstalace -revize.

Služby-řemeslo: -truhlářství.

Stavební práce: -vodohospodářské stavby -inženýrské sítě -zemní práce těžkou mechanizací -výstavba komunikací -výstavba veřejných prostor -demolice. Služby: -nákladní doprava.

Prodej, montáž, servis: -celodřevěné, laminátové plovoucí podlahy značek -korek podlahový, obkladový -podlahářské práce.

Služby-řemeslo: -rozvody vody, kanalizace, topení -instalatérské práce -drobné stavební práce -solární systémy -centrální vysavače -půdní mikrofon (HYDROLUX) -zjišťování poruch vodovodních sítí -zjišťování tras metalichých kovů (VIRAX)

Zemní práce minibagry CAT 302.5: -kompletní realizace přípojek -základy, bazény, septiky, meliorace -čištění potoků a rybníčků -terénní úpravy a svahování -řezání asfaltu.

Služby: -vrtané studny -septiky a jímky -tepelná čerpadla -vodovodní přípojky.

Služby: -vodoinstalatérské práce -vyměření.

Truhlářství. Služby-řemeslo: -truhlářství, tesařství.

Zámečnické práce: -zákazková výroba a montáž zábradlí -schodiště -vrata, brány, branky -zahradní ocelové přístřešky.