Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: -provádění dopravních staveb -LIAZ, TATRA, AVIE -zemní práce -opravy kolejí a vleček -opravy komunikací -pokládání zámkové dlažby.

Činnost: -rekonstrukce a opravy střech a střešních krytin -tesařské práce -klempířské práce -pokrývačské práce -výškové práce horolezeckou technikou -montáž střešních oken.

Izolační práce: -izolace základových desek proti zemní vlhkosti a radonu -izolace plochých a sedlových střech -izolační nátěry střech -tepelné izolace střech a chodeb v panelových domech -zateplování fasád -stavební práce -prodej izolačního a stavebního materiálu.

Výroba: -truhlářské práce -vestavěné skříně -kuchyně -schody -dveře -nábytek.

Zakázková výroba, prodej: -vestavěné skříně na míru -bytové doplňky -zahradní nábytek -ploty -schody -podlahy -obklady -krovy.

Služby: -pokrývačské práce -klempířství -tesařská výroba -demolice a zemní práce -silniční nákladní doprava -pneuservis -prodej pneumatik -likvidace odpadu -odvoz suti.

Prodej, dodávka, montáž: -keramické obklady a dlažby -čedičové dlažby -betonové dlažby.

Truhlářství: -dřevěná okna, eurookna, dveře, schody -podlahy, vrata, portály, ploty -sauny -rodinné, hotelové, komerční -nábytek -vestavěné skříně -repliky historického nábytku. Služby: -montáž interiérů -sušení řeziva -malované terče-repliky -rekonstrukce památkových vesnických objektů. Nákup a prodej: -sušené ...

Tesařské práce: -dřevostavby -krovy -nízkoenergetické domy -střechy na klíč -nadkrokevní izolace -pergoly, garážová stání.

Zakázkové truhlářství: -interiéry restaurací, bytové -podlahy -obložení -dveře -stropy -stoly -bary -skříně -ložnice -obývací stěny -kuchyně -imitace starožitného nábytku -zábradlí -schody -parapety -atypické výrobky.

Služby: -zámečnictví -kovovýroba -nerez, hliník, barevné kovy.

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba: -ocelová schodiště, zábradlí -vrata -dveře -vstupní stěny -okna, výlohy -plotové dílce -dvířka pro psy -vybavení prodejen -mříže.

Služby: -pokrývačské a klempířské práce -výstavba a rekonstrukce střech. Prodej: -střešní krytiny včetně doplňků -klempířský materiál -střešní okna včetně montáže -tesařské práce -pálené krytiny -betonové krytiny -šindele -plechové střechy -okopní systémy -okna plastová, dřevěné.

Elektomontážní činnost.

Služby: -malířské a natěračské práce -sádrokartonářské práce -zednické práce. Prodej: -barvy, laky.

Služby: -plazmové splynování -likvidace odpadů -komunální, průmyslový, toxický, biologický, kontaminované zeminy -azbest, žárovky, popílek, použité oleje, maziva -likvidace kotelen a tepláren, elektrických kabelů a příslušenství, konstrukcí, strojních provozů atd., nádrží, v kterých byly uchovávány ropné produkty ...

Stavební práce: -strojní omítky -zateplovací systémy -lité podlahy -zednické práce.

Stavební práce: -zemní práce -zateplování budov -zednické práce. Půjčovna lešení.

Výroba: - mříže - vrátka - nesené i vedené posuvné brány - křídlová vrata, včetně zaměřění, návrhu a montáže. Vysoce kvalitní pohony automatických bran včetně zapojení elektroinstalace. Mnoho povrchových úprav od nátěru, komaxitu až po žárové pozinkování. Instalatérské práce: - montáž nových rozvodů pitné vody a ...

Speciální stavební práce: -trvalé odstranění vlhkosti zdiva -podřezávání staveb -řezání a vrtání zdiva, betonu, kamene -poradenská činnost ve stavebnictví.

Provádíme výškové práce, z lana (horolezeckou technikou. Rizikové kácení a prořezy stromů, mytí oken ve výškách, montážní a zámečnické práce (sváření, nerez, TIG), opravy fasád, opravy komínů. Naše působnost je převážně Tábor, Praha, ale v tomto ohledu nejsme ničím omezeni. Pro více informací nás naváhejte kontaktovat na http://vptabor.cz/ nebo ...

Služby: -rekonstrukce koupelny -rekonstrukce bytového jádra -rekonstrukce bytu -podlahy -návrhy interiérů.

Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...