Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Silová a slaboproudá elektroinstalace a hromosvody: -vnitřní kabelové systémy -elektroinstalace průmyslových hal i administrativních budov včetně hromosvodů -vnitřní telefonní a datové sítě -dveřní komunikační systémy a videotelefony -elektroměrové, podružné i regulační rozvaděče včetně montáže a oživení. Měření a ...

Služby: -kovovýroba -výroba lázeňských koupelnových kamen z nerezu -zámečnické práce -žaluzie předokenní, markýzy, sítě proti hmyzu. Provozovna: Jeníčkova Lhota č.15.

Služby-řemeslo: -obkladačské a zednické práce -rekonstrukce fasád -montáž sádrokartonových systémů -rekonstrukce bytových jader -instalace zahradních krbů.

Služby-řemeslo: -truhlářství -výroba tesařská.

Firma založena roku 1990. Služby: -klempířské práce -pokrývačské práce -rekonstrukce plochých střech Dodávka, montáž: -všechny druhy střešních krytin -střešní krytina -šindele, ploché střechy -střešní okna.

Služby: -vodoinstalatérské práce -topenářské práce Prodej, dodávky a montáže: -rozvody ústředního vytápění, plynu, vody -potrubní rozvody z nerezových materiálů.

Služby: -veškeré vodoinstalační práce -čerpadla, baterie -bojlery, umyvadla, vany -rozvody, toalety -připojování spotřebičů na rozvod vody.

Maloobchod, prodej, pokládka: -veškeré podlahové krytiny -linolea -parkety -korkové podlahy, plovoucí podlahy -koberce -přírodní marmoleum -renovace starých podlah.

Služby, řemeslo: -sklenářství -zasklívání oken a dveří -izolační dvojskla -skleníky -velkoplošné výlohy -zrcadla různých typů a tvarů. Služby: -možnost zasklení přímo na místě -odvoz a dovoz na místo určení.

Technologie svařování - poradenství. Revize vyhrazených tlakových zařízení, kotlů a tlakových nádob. Zprostředkovatelská činnost: -kovoobrábění -svařování nerez, hliník, ocel -zámečnické práce -potrubářské práce, TZB.

Služby: -zemní práce -obchodní činnost -stavební materiály -renovace materiálu -renovace náhradních dílů -skrývky -rekutlivace pozemků -demoliční práce -autodoprava do 22 tun* -autojeřáb -MAN s rukou -povrchové úpravy kovů do 2m metrů délky a do průměru 1m -pískování.

Dopravní a technické služby: -nákladní autodoprava -zemní práce -demolice -odvoz suti -výstavba pozemních a inženýrských staveb -oprava a údržba vozovek.

Služby-řemeslo: -truhlářství.

Prodej: -elektrospotřebiče -elektroinstalační materiály -kabely, lišty, stykače. Elektromontážní práce: -kompletní rozvody elektro pro bytové objekty, objekty občanské a průmyslové -rozvody slaboproudé, domovní zvonky -montáž, revize hromosvodů.

Služby, řemeslo: -sklenářství. Služby: -zasklívání oken a dveří -řezání zrcadel a skla -broušení a vrtání zrcadel a skla -dovozová skla a zrcadla s ornamenty -fazetování zrcadel -bezpečnostní sklo CONNEX -drobné opravy na počkání -drátosklo leštěné i barevné.

Realizace vnitřních i vnějších strojních omítek, šlechtěné nebo minerální omítky, zateplování budov.

Služby: -zámečnictví -umělecké kovářství -restaurátorské práce. Zakázková výroba, prodej: -okenní a dveřní kování -krbové rošty a náčiní -dekorativní předměty -zábradlí a mříže -postele -židle a stoly -svítidla.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -schody -dveře, kuchyně -vestavěné skříně -nábytek.

Inženýring, projekce, dodávky, montáž, servis a poradenská služba: -systémy pro úsporu energie a techniku prostředí -systémy měření a regulace v oborech energetika, tepelná technika a průmyslová automatizace -komplexní rekonstrukce výměníkových a předávacích stanic -rekonstrukce kotelen z tuhých na ušlechtilá paliva -měření a ...

Služby-řemeslo: -obkladačské a zednické práce.

Malířství a natěračství. Služby-řemeslo: -malířské a natěračské práce -nátěry fasád -zahraniční nástřiky.

Služby-řemeslo: -podlahářství -parketové vlysy -klasické a plovoucí podlahy -broušení a renovace všech dřevěných podlah.

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -interiérové prvky ze dřeva -schody -nábytek -dveře -vyměření a dodávka zdarma.

Výroba, prodej: -nábytek z desek -kuchyně -dětské pokoje.