Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební firma: -rekonstrukce -stavební práce na klíč -fasády.

Služby: -stavební činnost -výstavby inženýrských sítí -výstavba a odbahnění rybníků, vodních toků -dopravní stavby, komunikace a chodníky -zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce parovodů a plynovodů -protlaky a podvrty, štětové stěny -bourání betonových a asfaltových konstrukcí, demolice staveb -výkup a zpracování ...

Ttruhlářství Výroba: -kuchyňské linky -dveře, okna -schody -skříně, komody -postele -vestavné skříně -věšákové a dělící stěny -balkóny, zábradlí -zahradní nábytek.

Prodej,rozvoz: -hnědé uhlí -Most,Ledvice -černé uhlí,koks,brikety -Ostrava Skládání uhlí do sklepa za 80,-Kč. Prodejny: -392 01 Roudná -tel.:381520056 -394 94 Černovice -tel.:565436943. Truhlárna: -392 01 Krátošice -tel.:381592203.

Služby-řemeslo: -klempířské práce -klempířská výroba z materiálů měď, Pozink, Hliník, Titanzinek -pokrývačské práce -krytiny BRAMAC, BETONPRES, CEMBRIT, MEINDL -střešní šindele IKO, ISOLA, VEDAK -lehké krytiny ONDULINE, GUTTA, LINDAB, GASELL -izolatérské práce -asfaltové izolace plochých střech systémy ICOPAL, ...

Služby: -jeřábnické práce.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál, písek, kamenná drť -palivo, uhlí. Služby: -zemní práce, bourací práce. Obchod pro ženy a děti: -bytový textil -látky -kočárky, hračky -kojenecké zboží. Labužník: -chlebíčky, zákusky

Služby: -zámečnické práce -zemní práce -svářecí práce Výroba, prodej: -tlakové hadice pro mechanizační stroje, auta, motocykly. Maloobchod, prodej: -šroubení, těsnění -pračkové hadice HYFAS.

Služby: -zemní vrty -vrtané studny -hydrogeolocické průzkumné vrty -vrty pro tepelná čerpadla. Další údaje k aktualizaci

Dřevovýroba: -dětské zahradní domky a přístřešky -dětská pískoviště -dřevěný zahradní nábytek -zahradní lavice a stoly -zahradní nábytek pro děti -skluzavky, houpačky -dekorační předměty pro zahradu.

Zakázková a sériová vároba nábytku: -kuchyně na míru (fólie, dřevo, lamino, dýha včetně spotřebičů) -ložnice (dřevěné postele, skříně, komody) -vestavné skříně na míru (interiérové, skříňové) -dřevěné schody (samonosné, obložení betonu, železa) -dveře a zárubně (vnitření, vchodové, foliové, dřevěné, protipožární) -kancelářský ...

Montáž, opravy, údržba, revize: -elektrická zařízení -hromosvody. Výroba: -sportovní potřeby -ultralehká letadla, doplňky z laminátů, kompozitů -helmy pro paragliding, lyžování, skeit.

Výroba, prodej: -akvária, vivaria -terária, paludaria. Služby: -sklenářství -broušení -leštění -vrtání -řezání.

Topenářské a vodoinstalatérské práce - stavba dřevostaveb Prodej, montáž: - tepelná čerpadla

Služby: -elektromontážní, elektroservisní a revizní práce -instalace hromosvodů, kamerových systémů, venkovního osvětlení a požární signalizace.

Maloobchod, prodej: -koberce bytové, zátěžové -PVC podlahoviny, sokly, svařovací šňůry -korek podlahový a obkladový -plovoucí podlahy laminátové, dýhované, dřevěné -parketové, palubkové podlahy -stěrkovací hmoty, lepidla, lišty -obklady stěn a stropů -sádrokartonové desky -obklady a dlažby. Instalace a montáže: -koberce, ...

Služby: -malířské a natěračské práce.

Stavební práce: -půdní vestavby na klíč -montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -elektroinstalační práce -topenářské a instalatérské práce -podlahářské práce. Truhlářství. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -schody z ...

Služby: -slaboproudé rozvody i zemní -počítačové sítě -zabezpečovací systémy -telefonní rozvody. Maloobchod, prodej, montáž a servis: -mobilní telefony GSM -výpočetní, kancelářská a telefonní technika -telefonní ústředny -místní rozhlas i bezdrátový.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -žaluzie -výklopná garážová vrata HORMANN -shrnovací dveře a stěny -skříně na míru s posuvnými dveřmi (možnost splátkového prodeje). Služby-řemeslo: -truhlářství -zámečnictví -izolatérství.

Sklenářství. Služby: -řezání, broušení, vrtání plochého skla a zrcadel -zasklívání oken a dveří. Výroba, prodej: -akvária -terária.

Vodoinstalace. Služby: -veškeré vodoinstalační práce -čerpadla -baterie -rozvody -připojování spotřebičů k rozvodům vody -topenářské práce -instalatérství.