Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma patří od roku 2002 do skupiny Tyco. S podporou své mateřské společnosti poskytujeme specializované ekologické služby zaměřené na ochranu životního prostředí a na služby v oblasti zásobování pitnou vodou a čištění odpadních vod. "Společnost je nositelem certifikátů jakosti - ISO 9001, EMS - ISO 14001 a BOZP - OHSAS 18001". Nabídka ...

Činnost: - autodoprava - zemní, výkopové práce.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynoinstalace - rozvody vody - montáž solárních systémů.

Práce: - elektromontážní, elektroinstalace.

O společnosti ALMARK je česká společnost poskytující dodavatelská řešení pro firmy působící ve stavebním průmyslu a v oblasti svářečských a zámečnických prací. Účel společnosti Účelem společnosti ALMARK je pomáhat firmám úspěšně dokončit projekty, šetřit jejich čas a přinášet radost z práce. To uskutečňujeme prostřednictvím uceleného ...

Práce: - zednické - podlahářské - údržbu zeleně Půjčovna nářadí.

Stavební činnost - zednické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - výstavba, rekonstrukce bytového jádra - elektroinstalační práce - podlahářské práce.

Činnost: - zemní a výkopové práce - demolice

Služby: - zednické práce - rekonstrukce bytů, domů - sádrokartonářské práce - fasády

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonů.

Práce: - elektrikářské - elektroinstalace - revize elektro.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Revize elektrických zařízení, hromosvodů, spotřebičů a strojů - revize elektrických zařízení - revize elektrických spotřebičů - revize elektrických strojů - revize hromosvodů.

Jeřábnické práce: - autojeřáby Tatra 815 HYCO 90, 95, Praga V3S - AD 080.

Práce: - zednické - fasády - zateplení domů - sádrokartonářské - montáž střešních oken.

Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce budov - zateplení fasád - sádrokartonářské práce - zděné, drátěné ploty. Zahradnické práce: - realizace, údržba zahrad - terénní úpravy.

Služby - kompletní údržba zeleně - rizikové kácení stromů - výškové práce - úklidové služby.

Hodinový manžel - malířské a natěračské práce - zahradncké úpravy, sekání trávníků, úprava záhonků - drobné zednické práce.

Práce, služby: - rekonstrukce interiérů, bytů, domů - rekonstrukce koupelen, bytových jader - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - malířské

Zámečnictví. Práce, výroba: - zámečnické - svářečské - ocelové konstrukce - branky, vrata, ploty.

Služby: - elektroinstalace - montáž zabezpečovací, kamerové systémy - počítačové sítě

Vodoinstalační, topenářské práce.

Umělecké kovářství. Kovářství, zámečnictví. Restaurátorské práce(restaurátorství). Kované výrobky, kovářské práce. Prodej: -kovářské výrobky a nářadí. Výroba: -brány(bran), branky(branek), mříže (mříží), zábradlí, svícny(svícen), krbové soupravy(krbových souprav), rošty(roštů), rožně(rožňů), postele (postelí), židle(židlí), stoly(stolů), ...