Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Obkladačské práce - podlahářské práce.

Izolace - stavby - střechy - balkóny - terasy.

Stavební práce: - obklady, dlažby - zateplování, fasády - kompletní rekonstrukce koupelen.

Realizace bytových a nebytových interiérů. Nabízíme Vám dodání materiálu a jeho následnou odbornou montáž: - stínící technika - dveře, zárubně - podlahy - schody.

Tepelné izolace, protipožární ochrana staveb. Další činnosti, služby: -izolace chladících systémů -prodej izolačních materiálů -kontroly provozuschopnosti protipožárních systémů -klempířské práce.

Izolace, Montáž - sádrokarton podhledy, minerální podhledy, příčky, stěny, stropy atypické sádrokartonářské práce.

Zeměměřičské a geodetické práce.

Truhlářská výroba z lamina - nábytek na zakázku - kancelářský - restaurační - laboratorní - školní - kuchyně - obývací stěny - skříně - postele.

Návrh, atypická zakázková výroba, montáž: -eurookna i historická okna -dřevěné vstupní a masivní eurodveře -interiérové dveře -schodiště, zábradlí -nábytek: -ložnice -kuchyně -obývací pokoje -předsíňové odkládací stěny -stoly, lavice interiérové -kuchyňské linky -interiéry, nábytek pro: -restaurace, kanceláře.

Truhlářství, podlahářství

Projektování elektrických zařízení včetně položkových rozpočtů. Provádím silnoproudé instalace.

Projektová a inženýrská kancelář v Brně.

Prodej a montáž tepelných čerpadel. Vodoinstalační, topenářské, plynařské práce.

Natěračské práce. Malířské práce Prodej: - podlahové krytiny. Pokládka - podlahové krytiny Úklidové práce Renovace parket - podlahářské práce - obkladačské práce.

Autodoprava do 3, 5t Elektroinstalační práce Topenářské práce Dokončovací stavební práce Vodoinstalační práce.

Podlahářské práce, pokládka: - renovace podlah - dřevěné a plovoucí podlahy - podlahy z PVC - vinylové podlahy - broušení dřevěných podlah - lakování dřevěných podlah - vlysové podlahy (parkety) - rekonstrukce podlah - demontáž podlah - korkové podlahy - pokládání koberců - laminátové, dřevěné, korkové plovoucí podlahy - vyrovnávání ...