Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Malířské a lakýrnické práce. Malování bytů, kanceláří, škol, restaurací, nátěry fasád až po velkoplošné zakázky.

VN machinery, s.r.o. Kovovýroba, zámečnictví. Brno, Brno venkov. Výroba z nerezu, svařování nerezu, nerezi. Výroba - nerezové komponenty pro stroje a zařízení, jednoúčelové stroje. Výroba ocelové konstrukce (ocelových konstrukcí). STROJNÍ ZÁMEČNICTVÍ. -svařované strojní součásti -skelety a opláštění strojů -výroba forem -zpracování ...

Řemeslnické práce: - elektroinstalace, revize objektů, domů, hromosvodů, elektrospotřebičů do 1 000V.

Truhlářství, podlahářství.

Sádrokartonářské práce. Půdní a podkrovní vestavby. Půdní vestavby, světelné rampy, obloukové konstrukce, předsazené stěny atd. Zabýváme se i jinými drobnými stavebními pracemi jako je například: -malování -pokládka plovoucích podlah -zateplování fasád -drobné zednické práce a další.

Podlahy, plovoucí podlahy, PVC, korek, sportovní povrchy, venkovní terasy.

Nabídka sádrokartonářských a stavebních prací.

Fotovoltaické elektrárny, slaboproudé a silnoproudé instalace. Revize, projekty, montáž a dodávky elektrických zařízení. Kompletní dodávky na klíč, záruční a pozáruční servis.

Broušení na plocho i na kulato Obrábění: - frézování - soustružení - nástrojářství Svářečské práce - svařování TIG Lisování kovů Zámečnické práce - kovovýroba.

Revize: -elektrické instalace (přípojky elektrozařízení objektů domů, bytů) -revizní zprávy ke kolaudaci -přihlášky k odběru el. energie -hromosvodů -pracovních strojů -elektrických spotřebičů (počítače, monitory, tiskárny, adaptéry, kuchyňské spotřebiče, stolní lampy, ventilátory, prodlužovací šňůry) -elektrického nářadí (vrtačka, ...

Architektonické návrhy interiérů a kusového nábytku, výroba a prodej: -kancelářský nábytek (provedení dýha i lamino, výroba dle požadavků zákazníka) -obchodní prostory -originální soliterní nábytek (minimální série-záruka jedinečnosti interiéru) -pracovny -vybavení (hotely, restaurace, lékárny, ordinace, obchodní ...

Tesařské, pokrývačské práce: - výroba, montáž krovů, pergol, přístřešků, dřevěných podhledů, vikýřů i střešních oken. Rekonstrukce střech, půdní vestavby a návstavby.

Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce. Projekce, montáž, servis solárních systémů, solární ohřev. Závlahové systémy zahrad, sportovních hřišť.

Hromosvody -montáže nových hromosvodových soustav -opravy a údržba stávajících hromosvodových zařízení -revize (vychozí, periodické, mimořádné) Výškové práce - horolezecká technika Izolatérské práce Klempířské práce.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, natěračství Vodoinstalatérství, topenářství

Voda, topení, plyn. Alternativní zdroje energie Zavlažovací systémy Zatěsňovací systémy Protipožární systémy Jádrové vrtání Větrací a rekuperační systémy Koupelny a bytová jádra Servis plynových spotřebičů

Stavební práce, stavby, rekonstrukce. Zednické a stavební práce jako opravy a rekonstrukce rodinných domků, bytů a bytových domů. Realizace menších staveb, např. zídek, teras, chodníků, oplocení - běžné zednické práce.

Hodinový manžel. Domácí práce. Interiérové práce Práce většího rozsahu: -obklady a dlažby, pokládání PVC a plovoucí podlahy, rekonstrukce WC a koupelen Zahradní práce - hrabání listí, sekání dřeva, drobné terénní úpravy a mnoho dalších.

Elektroinstalační práce na veletrzích a výstavách. Zajišťujeme : Osvětlení stálých expozic výstav Osvětlování veletržních expozic Elektroinstalace na objektech ( rodinné domy, průmyslové objekty ) Provádění revizí elektroinstalací.

Realizace, stavba, rekonstrukce, montáže, opravy: -střechy, střešní krytiny -krovy ze dřeva i oceli -půdní vestavby -plovoucí podlahy -eurookna, plastová a střešní okna.

Práce v oblasti vodo, topo, plyn.

Práce: -Slaboproud, silnoproud, servis.

Zámečnické práce. Zámečník.

Likvidace ekologických havárií - geoekologické průzkumy, monitorovací systémy. Sanační práce podzemní i povrchové vody a zeminy při kontaminaci. Hluboké vrty - studny, vrty pro tepelná čerpadla. Zemní práce.