Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Tesařské, pokrývačské a klempířské práce a jejich rekonstrukce, izolace střech.

Revize, montáže a opravy elektrických zařízení nízkého napětí a hromosvodů. Revize elektrických spotřebičů a nářadí.

Kamnářství a kominictví . Stavba kachlových kamen, krbů, sporáků a chlebových klenutých pecí. Opravy historických kamen. Stavba keramických i nerezových systémových komínů . Sanace ( frézování a vložkování ) komínů . Revize spalinových cest .

Instalatérské a topenářské práce. Servis a opravy plyn.kotlu.Prace elektro.

Revize a zkoušky vyhrazených tlakových zařízení ( tlakových nádob stabilních a kotlů 4. třídy ). Školení obsluh. Kominictví

Pokrývačství, klempířství. Řemeslo: -pokrývač -klempíř -svody, kryty, parapety, kouřovody -oplechování (FeZn, titanzinek, měď, hliník, barvený plech) -práce ve výškách.

Stavební práce,stavebnictví,stavební činnost.Realizace půdní vestavby, vestavba. Montáže sádrokartonových systémů, systémy,sádrokartony,minerální podhledy, tepelné a zvukové izolace.Zateplení budovy,rodinné domy,dům,RD. Dodávky,distribuce,prodej a montáže střešních oken,okna,okno.

- elektroinstalační práce, - zabezpecovací zařízení, - měření a regulace - automatizace

Projekce, revize a montáž: -vodo, topo, plyn -topenářské práce -ústřední topení, vytápění -plynařské práce -plynoinstalace -plynofikace kotelen, kotelna do i nad 50 KW -oblastní zastoupení firmy PROTHERM -opravy kotlů, kotel, kotelna PROTHERM -plynové hospodářství ČOV (čistírny odpadních vod). -instalatérské práce -vodoinstalace.

Malířství a natěračství -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Provádím vysokotlaké a elektromechanické čištění kanalizace a odpadů. (Krtek, vodní paprsek) Monitoring kamerovým systémem. Vyvážení septiků. Práce provádíme v celém regionu Jižní Morava

Prodej a montáž dveří a obložkových zárubní, dveře a zárubně Sapeli, Masonite, Vasco door, Invado, DRE, dveře všech typů a provedení. -interiérové, vchodové, protipožární, bezpečnostní, , otočné, posuvné, lamelové, masivní, bezpolodrážkové, kyvné, celoskleněné, zvukově izolační, mechanicky odolné, prosklené stěny atd. Obklady ocelových zárubní ...

Podlahářské práce. Montáž plovoucích podlah, parkety, PVC a koberce. Renovace dřevěných podlah. Vyrovnání podlah. Montáž obložkových dveří a zárubní.

Zednictví. Zednické, obkladačské práce. Zateplování fasád a pokládka plovoucí podlahy. Výstavba, rekonstrukce, modernizace.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Výroba a montáž ocelového a nerezového zábradlí Vodo/topo, plyn: - rozvody vody, topení, kanalizace - kompletní dodávka sanitární keramiky - instalace bojlerů na ohřev TUV, plynových i elektrických kotlů pro vytápění domů a bytů. Úchopová madla - bezpečná opora při užití WC stejně tak i při ...

Výroba a montáž schodišť, oken a dveří. Projektování kuchyní, kuchyně, vestavěných skříní, skříně a nábytku, nábytek. Nabídka restaurování nábytku.

Služby: -geodetické práce v oboru katastr nemovitostí, geometrický plán (do 14 dnů), vytyčení hranic pozemku, rozdělení pozemku. Komplexní geodetické služby při stavbě rodinného domu.

Smluvní servis stavebních strojů, stroje značky: Davis, Case, Poclain a zvedacích zařízení značek: Hiab, Looglift, Multilift, Moffett a Jonsered. Prodej olejů a maziv značky Fuchs. Provádíme zemní a výkopové práce. K dispozici rýhovač.

Výměny plynových kotlů, topení, plyn.... Provádění staveb, jejich změn a odstraňování... -Projektování pozemkových úprav -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Malířské, natěračské práce (průmyslové objekty): - antikorozní nátěry - protipožární nátěry. Tapetářské práce. Pronájem: - vysokozdvižné plošiny.

Instalace - zabezpečovací technika - televizní rozvody - datové sítě Servis - elektrospotřebiče Elektroinstalační práce do 1000V - revize Revize - hromosvody Elektrické podlahové vytápění Montáž - domácí telefony Obchodní činnost.

Malířství a natěračství -Velkoobchod a maloobchod

Služby: -kompletní účetní poradenství. Práce: -tesařské a truhlářské -realizace staveb (domky, půdní vestavby) -rekonstrukce.

Oprava, servis: -elektrospotřebiče -elektrické spotřebiče, nářadí, čerpadla -převíjení, navíjení elektromotorů, elektromotory, bazénové filtrace Služby: -elektroinstalace -elektro služby -elektrikář -revize el.nářadí a el.spotřebičů Okres Břeclav, Hodonín Hustopeče, Velké Pavlovice, Pohořelice, Klobouky

Zemní práce Tišnov, těžká mechanizace Tišnov: -skrývky s odvozem zeminy -výkopy základů RD, základové pásy -bourání hydraulickým kladivem -terénní úpravy vč. pokládky ornice -svahování, sypané a protihlukové bariéry -vrtání plotních sloupků -výkopy, rýhy, kinety, kolektory síťové, pro tepelná čerpadla -jímky -demolice s odvozem ...