Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Oprava, rekonstrukce bytové jádro, bytová jádra, koupelny, koupelna, koupelen. Obklady, dlažby, dlažba, sanitární keramika. Obkladačské, zednické práce. Zedník, obkladač. Návrhy koupelen ve 3 D.

Realizace: - kuchyně - vestavěné skříně - dveře - podlahy - kuchyně.

Kovovýroba. Hledáte zámečnictví v Brně a okolí? Chcete si nechat zhotovit kovovou bránu? Obraťte se na nás. Firma Zámečnictví Aleš Jelínek má již dlouhodobou zkušenost s výrobou rozsáhlého sortimentu v oboru kovo, byla založena v roce 1992 a trvale zabezpečuje zakázkovou i sériovou výrobu pro stále širší a náročnější obchodní ...

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo. Změkčování a filtrace vody.

-Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Nabízíme: -dodávka zateplených a nezateplených fasád -stavba rodinných domů včetně dodávky na klíč -rekonstrukce rodinných domů -půdní vestavby.

Stavební práce Zednické práce Rekonstrukce Zateplování fasád Ploty Obklady a dlažby Zídky Venkovní dlažby Malba a nátěry Vodo-topo-plyn Elektroinstalační práce

Montáž a pokládka sádrokartonových systémů.

Architektonicko - projekční kancelář. Architektura, projekce. -koncepční příprava -studie, ekonomické rozvahy -veškeré stupně projektové přípravy -zajištění stanovisek dotčených orgánů státní správy a správci inženýrských sítí -vyřízení územního rozhodnutí, stavebního povolení, zadání a přípravy stavby -autorský a stavební ...

Malířské, natěračské a tapetářské práce se zaměřením na menší a střední zakázky, malování bytů, rodinných domů, ordinací, kanceláří, MŠ, restaurace, banky, administrativní budovy atd.

Držitel certifikátu jakosti ISO* 9001:2001. Stavební výroba: -pozemní, inženýrská, občanská a bytová výstavba. Technická zařízení budov: -vypracování projektové dokumentace v oboru TZB* (technické zařízení budov), realizace, servis i pozáruční -dodávky a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic, ústředního vytápění v ...

Malířství, natěračství. Zednické práce.

Natěračské práce - odmaštění podkladu - kompletní či částečné odstranění starých nátěrů - jeden až dva základní i vrchní nátěry, dle potřeb - nátěry ocelových konstrukcí - napuštění dřeva penetrací nebo jiným vhodným materiálem nátěry - dřevo, zarubně, radiátory, zabradlí, střechy, fasády Malířské prácemalování - pokoje - byty - ...

Malířství, natěračství. Malování, natírání.

Natěračské práce Malířské práce Uklízecí práce po malování a natírání Stavební dokončovací práce.

Malířské a natěračské práce. Malování pokojů Brno. Natírání, úklid.

Malířství, natěračství Brno. Úklidové práce -po malování -zajišťujeme předvánoční úklid -úklid celoročně -mytí oken -mytí výkladních skříní, vitrín -mytí podlah -úklid kanceláří -vysávání a tepování sedaček a koberců.

Natěračské práce Malování - kanceláře - byty - internáty - úřady - rodinné domy Úklidové služby Podlahářské práce Zednické práce.

Zednické práce. Tesařské práce. pokrývačské práce. Sádrokartonář.

Veškeré malířské, natěračské práce: -nátěry fasád -silikáty, silikony, akryláty: - vlastní lešení -nástřik ústředního topení, radiátory -stříkané tapety VARIOPAINT -stříkané plastiky - plastický nástřik GOTA -reflexní nátěry nových střech -okna, dveře, podlahy, truhlářské výrobky -ocelové konstrukce -protipožární ...

Malířské, natěračské práce Brno. Nátěry fasád Malování pokojů Tapetování

Malíř, natěrač. Malování pokojů Brno Natírání Tapetování Nátěr fasády - dekorativní lišty a rozety - nástěnné malby - nápisy a obrázky na stěny - renovace dveří - renovace oken a nábytku - nástřik radiátorů - nátěr střech - fládrování (imitace dřeva) - pokládka podlah - úklid po malování.

Komplexní stavební a zednické práce, rekonstrukce všech typů staveb, novostavby a přístavby rodinných domů, půdní vestavby, rekonstrukce půdních prostor, kompletní rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Zámečnictví. Další služby: -výroba, prodej zařízení pro gastronomii -práce na CNC ohraňovacím listu -servis chladícího zařízení -montáže klimatizací -zámečnická výroba dodá i jiné výrobky nerezový materiál (schodiště, zábradlí).