Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zednictví. Zednické práce. Výroba dekorací a rekvizic do expozicí muzeí, výstavních prostor, divadla, filmu či televize. Sochy, plastiky, reliéfy, plastické mapy Nástěnné malby, patiny, imitace povrchů. Výroba trojrozměrných reklam, loga, nápisů. Štukatérské práce Restaurátorské práce Repliky historických oděvů Na zakázku dle vašich ...

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej, montáž: -dveře, okna, nábytek, schodiště -nábytek na zakázku -interiérové i venkovní obklady stěn, stropů, podlah -stavby příček a podkroví -prodej materiálu -ploty, pergoly -zahradní domky, altány -kuchyňské linky -vestavěné skříně.

Truhlářství, stolařství, výroba: -kuchyně -nábytek -obkládání (obložení) stěn na míru.

Stolařské práce Návrhy - interiéry Výroba, prodej a montáž - kuchyňský nábytek Prodej a montáž - kancelářský nábytek Výroba - vestavěné skříně.

Zasklívání balkonů, lodžií zimních zahrad. Nabízíme systémy rámové i bezrámové. Záruka se vztahuje na dva roky. Sklo vydrží cca 50 let. Minimalizuje se únik tepla a zamezí průnik pachů a nečistot.

Kovovýroba: -obrábění, vrtání, řezání, broušení -sváření (svářečské práce) -ocelové konstrukce -brány, schodiště, zábradlí.

Slaboproudé technologie: -datová strukturovaná kabeláž -domovní intercomy -satelitní a pozemní příjem TV -komunikační zařízení sestra - pacient. Bezpečnostní technologie: -elektrická zabezpečovací a požární signalizace -kontrola a evidence vstupu -evakuační rozhlas -dohledové kamerové systémy. Silnoproudé instalace: -silové bytové ...

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických ...

Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Klempířství, klempířské práce. Realizace, opravy: - střechy různých typů a tvarů - tepelné izolace střechy - hromosvody - komíny. Pokládka střešní krytiny. Dodávka, montáže: - střešní fotovoltaické panely - atypické dřevostavby - dřevěné obklady fasády - pergoly ...

Zednictví, zedník. Stavební práce.

Truhlářství, výroba nábytku, montáž kuchyňských linek, vestavěných skříní, čalouněného nábytku i sklápěcích postelí.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn. Revize a montáže tlakových a plynových zařízení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Truhlářství. Výroba, montáž, obložení, olištování: - celodřevěná, dřevěná schodiště z masivu včetně zábradlí, madel a výplně. Další nabídka: - dřevěné ploty, brány, zahradní domky, pergoly, masivní postele (jednolůžkové, dvoulůžkové i patrové).

Stavební posouzení objektů Zaměření stavby Projektová dokumentace Energetické audity Zajištění financování (vyřízení překlenovacího úvěru a pod.)

Truhlářské práce. Výroba: -obývací stěny -skříně -rustikální nábytek -kuchyňské linky -interiéry vinoték a sklepů -schodiště

Práce: -izolační -obkladačské -podlahářské Stavba, výstavba: -ploty -krby

Práce, revize: -elektroinstalační Oprava, rekonstrukce: -obráběcí stroje -obuvnické stroje

Práce: -pokládka průmyslových podlah

Silnoproudé elektroinstalace, hromosvody a uzemnění, zpracování veškeré projektové dokumentace, datové a telefonní rozvody, veřejné osvětlení, sdělovací rozvody a komunikační systémy, přípravné a dokončovací stavební práce, obchodní činnost. revize elektrických zařízení, nářadí a hromosvodů, podlahové vytápění, ochrana okapů proti namrzání.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo.

Nerezové zábradlí -zakázková výroba schodišť, schodnic, nerezového zábradlí z kvalitní nerez oceli -skleněné výplně, dřevěná madla, nerezové točité schodiště, spirálové nebo lomené nerezové schodiště a další nejen nerezové výrobky. Hliníkové zábradlí z komponentů a další výrobky z hliníku. Svářecí práce metodami MMA, MIG/ MAG, TIG.

Telekomunikační služby, informační a databázové systémy či internetové aplikace.

Řemesla, služby - malířské a natěračské práce