Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: -truhlářské. -pokrývačské, tesařské.

Práce: -elektroinstalační. -elektromontážní. -revize elektro. -montáž hromosvodů.

Nabízíme veškeré tesařské a pokrývačské práce v novostavbách a v rekonstruovaných budovách. Provádíme rekonstrukce starých střech moderními metodami.

Řemesla, služby, montáže, opravy, servis - elektroinstalační práce - montáž hromosvodů

Elektroinstalační práce. Návrhy, montáže a opravy hromosvodů.

Pokládka, montáž, renovace a opravy - veškeré podlahové krytiny.

Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Truhlářské práce, truhlářství, truhlář, stolařské práce. Výroba dveří, postelí dveře, schodiště, skříň, schodišť, skříní, stolů, stůl, stoly, postele kuchyňské linky, kuchyně, kuchyní, zárubní, zárubně, a bytový nábytek.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.

Zednictví, stavební práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů a bytů - montáž sádrokartonu - zateplování objektů - pokrývačské, klempířské práce - obkladačské práce

Velkoobchod, maloobchod, prodej - materiál pro truhláře, tmely, silikony - nábytkové kování Řemesla, služby, montáž - sádrokartonářské práce - minerální stropy, sádrokartony

Hodinový manžel Řemesla, služby, opravy, servis - malířské práce - obkladačské práce - vodoinstalatérské práce - stěhování - vyklízení - úklidové práce - pokládka koberců - sekání a hrabání trávy, práce na zahradě - truhlářské práce Výroba - zahradní nábytek - pergoly, altány

Kovoobrábění. Svářečské práce. Tvarové vypalování NC vypalovačkou - ohýbání CNC ohraňovacím lisem - pálení CNC laserem. Zámečnické práce. Provozovna: Mlýnská 326/13 Drásov 378 (areál bývalého ZD) 602 00 Brno 664 24 Drásov.

Kontejnerová, nákladní doprava pro Brno a okolí: - dovoz písku, štěrku, betonu, kamení a zeminy - odvoz a likvidace stavebních sutí - odvoz a likvidace odpadu - přeprava strojů a zařízení - zemní a výkopové práce - vyklízecí práce.

Stolařství, stolařská výroba, výroba oken, eurooken: -okna, dveře z materiálu masiv, eurohranoly, smrk, bor, dub, meranti. Z masivu vyrábíme pergoly. Firma je držitelem certifikátu ZELENÁ ÚSPORÁM. Další pojmy: -truhlářství.

Podlahové centrum. Prodej, dodávka, distribuce: Komplexní služby pro pokládku podlahových krytin. Výběr té nejvhodnější podlahové krytiny pro Váš dům, byt, obchod nebo kancelář. Příslušenství pro podlahy ve značkové kvalitě. Kompletní servis, konzultace, cenová kalkulace, zaměření, doprava materiálu, měření vlhkosti, renovace staré podlahy. ...

Pokrývačství, tesařství. Zednictví.

Výroba - víceúčelové pojízdné kontejnery - vrata výplně dle dohody - brány - dveře (výplně dle dohody) - oplocení (výplně dle dohody) - schodiště Soustružnické práce - zámečnictvízakázková zámečnická výroba a montáž podle návrhu zákazníkavýroba a montáž - vrata - brány - oplocení - dveře - schodiště - víceúčelové ...

Výroba a montáž - okna a dveře systém REHAU Zemní práce - výkopové práce pomocí stavebních strojů

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník. Nerezové práce a stavební zámečnictví. Výroba nerezového zařízení kuchyní, restaurací a další gastronomické výrobky z nerezu. Stavební zámečnictví: -výroba, prodej, montáž zábradlí, schodišť, schodiště, balkónů, balkóny a další na zakázku vyrobené kovové doplňky.

Provádíme stavby rodinných domů a jejich rekonstrukce, půdní nástavby, vestavby, přístavby a renovace bytových i nebytových prostor, zateplování fasád včetně dodávky materiálu.

Demolice. Zemní a výkopové práce.