Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Opravy v domácnosti a kanceláři- montáž nábytku, zapojení svítidel, zapojení a nastavení domácí elektroniky, oprava a čištění PC. Pokládka zámkové dlažby, stavební práce či úpravy zahrad. I zakázku většího rozsahu.

Montáž, opravy: -inženýring vyhrazených elektrických zařízení (vč. revize a zkoušek) -vyhrazená zdvihací zařízení -montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení. Výroba, instalace a opravy: -elektrické stroje a přístroje, elektronická zařízení. Další služby: -projektování elektrických zařízení -montáž měřidel ...

Veškeré zemní a stavební práce jak pro drobné zákazníky, tak pro větší firmy. Přípojky, kanalizace, výkopy, svahování, úpravy terénu, bourací práce, přípravné práce pro stavby, pokládka dlažeb, zednické práce.

Výroba, montáž, rekonstrukce: -balkonové konstrukce -hliníkové opláštění -prosklené balkony, lodžie.

Zemní, stavební a výkopové práce. Provádíme realizace staveb, výkopy, kanalizace, údržbu silnic a chodníku. Výstavby budov. Bezpečnostní práce, ostraha.

Stavební společnost: -stavební práce všeho druhu -zpevněné plochy -komunikace a chodníky -fasádní zateplovací systém BEK -opravy a rekonstrukce objektů -bednění a montáž monolitických stropních konstrukcí - systém PERI -monolitické stropní kontrukce -rodinné, bytové domy -rodinný, bytový dům, RD -půdní vestavby, vestavba ...

Izolatérství, hydroizolace, střechy, terasy, zemní izolace

Truhlářské práce, výroba nábytku: -kuchyňské linky -skříně na míru -noční stolky -konferenční stolky -obývací stěny -šatní skříně -postele -dřevěné schodiště -podlahy -všechny druhy dveří.

Stavební činnost: -komplexní práce -stavby na klíč obytné domy, průmyslové, občanské a bytové stavby -sádrokaronové podhledy, obchody, prodejny, rodinné domy -energokanály. Řemeslo: -truhlář -tesař. Výroba: -pila -dřevovýroba.

Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. Montážní, stavební, údržbové a úklidové práce na laně na těžce přístupných místech. Rozmanité výškové práce, včetně odborných řemeslných prací.

Stavební činnost, veškeré stavební práce, včetně staveb "na klíč". -stolárna -stolařství-výrobní program je zaměřen na výrobu standardních a atypických otvorových výplní typu euro, eurookna, eurodveře -truhlářská dílna, schody, obložení, dřevěné podlahy, interiérové dveře, terasy, ploty, palubky -stavba na klíč RD

Výroba, prodej: - masivní parkety a lamely - kazetové parkety, intarzie Materiály: - tuzemské: dub, javor, jasan - zahraniční:iroko, afrormosia, doussié afrika, padouk, wenge, teak asia, teak afrika, merbau, cabreuva-incenso, cabreuva-dorada, cabreuva v., ipe lapacho, jatoba, mouteney, kevazingo, ořech, třešeň, javor, oliva Služby: - ...

Realizace průmyslových podlah z betonu.

Montáž, repase: -technologická zařízení -kotelny, výměníkové stanice -potrubní rozvody včetně strojoven VZT* -ústřední topení, podlahové vytápění -potrubářské práce (i zemní výkopové). Výroba, montáž, opravy, rekonstrukce, revize: -tlaková zařízení, plyny-topné (středotlak, nízkotlak) (zemní plyn) -plyny technické, medicinální ...

Stavební firma: -poradenské služby -stavební dozor -projektová činnost -rozpočtování staveb -výstavba, nástavba rodinných domů -pokrývačské a klempířské práce -zámkové dlažby -zateplovací systemy a dekorativní omítky.

Truhlářství. Veškeré práce ze dřeva Výroba: - dřevěná okna, dveře - nábytek na zakázku - pergoly, schodiště, ploty

Služby: -veškeré malířské a natěračské práce -stříkané tapety VARIOPAINT -stěhování nábytku a pomalířský úklid -běžný úklid v domáctnosti -generální úklid, mytí oken. Řemeslo: -malíř -natěrač.

Montáž a rehabilitace: -vysokotlakých potrubních systémů (plynovody, parovody, vodovody) -kompletace ježkových komor -rehabilitace potrubí -přivaření doměrků na kulové kohouty -renovace, oprava a údržba obaloven -ostatní zámečnické práce.

Zámečnictví, výroba, montáž: -drátěné oplocenky a sklady -pojízdné vozíky na nářadí a pracovní stoly, (ponk) -ocelové stavební konstrukce -speciální dílenské pomůcky -různé prípravky -pojizdné a otočné brány -anténní stožáry -ocelové konstrukce plachtových hal a konstrukce autoplachet -výrobní a montážní haly -plechové haly a ...

Řízené kvašení a chlazení vína. Instalatérství. Inženýrská činnost. Solární panely. Zámečnictví, zámečnické práce, Obchod s hutním materiálem. -obráběčství a strojírenská výroba -prodej hutního materiálu -zhotovení výpalků z plechu.

Zámečnictví, kovovýroba. Zámečnické práce. Zakázková kovovýroba. Interiérové doplňky, doplněk z nerezi, mědi a mosazi. Leptání nápisů do mědi a mosazi. Leštění barevných kovů Střechy a markýzy polykarbonátu.

Elektroinstalace: -teplovodní vytápění (radiátory, podlahové vytápění) -elektrické vytápění (přímotopné panely, elektrické radiátory, konvektory, podlahové vytápění apod.) -kotle na pevná paliva a samotíž -solární zdroje -tepelná čerpadla.

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -materiál masiv i lamino -vybavení: -knihoven (knihovna)-regály s atestem, regál na knihy, regál na šanony, výpůjční pult do knihovny -mateřských škol (mateřská škola): -včetně hraček (hračka, hračky) -stolička, polička (stoličky, poličky) -stolek, lavice (stolky) ...

Kovovýroba: - strojírenská činnost. Specializace na obrábění odlitků (ventilová tělesa, hydranty, víka, řemenice apod.) - obrábění na univerzálních obráběcích strojích (frézky, soustruhy, brusky, vrtačky) - tryskání a broušení surových odlitků - zámečnické práce - sváření, řezání, ohýbání, lisování. Výroba zahradního nábytku: - zámečnické ...