Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zednické a sádrokartonářské práce, fasády, obklady.

Kominictví: -vložkování komínů -revize a kolaudace komínů -frézování komínů.

Provádíme pokrývačské, klempířské a tesařské práce a zateplování půdních staveb.

Truhlářství, tesařství -truhlářské práce -tesařské práce

Provádíme kompletní rekonstrukci střechy, pokrývačské, tesařské a klempířské práce, včetně nátěrů střešních krytin pro rodinné domy, komerční a památkové stavby.

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče. Práce: - elektroinstalční - revize elektro.

Montáže plastových oken a dveří, plastové okna, okno včetně vnější i vnitřní parapety a žaluzie. Zednické práce. Plastová okna a dveře. Bezpečnostní venkovní rolety. Markýzy a žaluzie. Letní zahrady. Podlahy a Plovoucí podlahy. Bytová jádra. Zateplování a opravy fasád. Malířské práce. Dlažby, obklady. Zámkové dlažba. ...

Realitní kancelář, realitní činnost, reality: -poskytuje komplexní služby -zprostředkování prodej, pronájem nemovitostí -inzerce -právní služby -stavební a projektová činnost -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nemovitostí -odborné posouzení tržní ceny nemovitostí -stavební a projektová činnost -správa a úklid ...

Stanice technické kontroly, STK: - nákladní, tel: 519402840-1. - osobní, tel: 519402842-3

Stavební práce, stavební činnost s širokou realizací mnoha stavebních profesí. Tesařská činnost, tesařské práce, - altány, pergoly. Stavební činnost, stavební práce.

Zednické práce. Pokládka dlažby, dlažba, obklady, zateplování fasád, montáže sádrokartonů a minerální podhledy. Nabízíme malířské a natěračské práce.

Malířské, natěračské a tapetářské práce.

Provádíme výmalby interiérů a dekorativní malby. Lakýrnické práce Bezúklidové malování.

Zabýváme se správou a údržbou nemovitostí. Stavební a dokončovací práce.

Provádíme revize nádrží, jímek a jejich likvidace. Tlakové čištění kanalizačních vpustí.

Opravy a výměny - vodovodní a odpadní potrubí Vodoinstalační práce - opravy a výměny vodovodních baterií.

Provádíme kamenické práce, krbařské práce. Poradenství, výstavba, rekonstrukce.

Maloobchod, prodej: -podlahové krytiny. -koberce. -linoleum, PVC. -plovoucí podlahy. Služby: -pokládka koberců, PVC, plovoucích podlah.

Zámečnické práce, zámečnictví.

Výroba nábytku na zakázku z lamina: -stolařské a truhlářské práce -výroba kuchyní -obývací stěny -ložnice -postele -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -interiéry.

Fasády, zateplování: -zateplovací sytémy -dekorační omítky -malířské a natěračské práce -speciální malířské techniky -stěrkování omítek -nátěry fasád zednické a obkladačské práce.

Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů. Výroba nábytku, kuchyňských linek, obývacích stěn a dalších.

Zednictví. Realizace koupelen včetně zajištění ostatních řemesel na klíč Rekonstrukce bytů a rodinných domků Sanace balkonů, stavby krbů, obklady bazénů.