Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební činnost: - veškeré stavební práce - vypracování projektové dokumentace. Stavební, strojní zámečnictví: - ocelové konstrukce Obchodní činnost: - Coralit.

Montáž: - zařízení pro novostavby a rekonstrukce, bytové a rodinné domy, haly a průmyslové budovy - revize plynových zařízení - projekty, projekce technických zařízení.

Stavební firma, činnost: -dodávka, opravy (i havarijní), čištění domovních kanalizací, kontrola kanalizace kamerovým systémem -instalace voda, topení, havárie nonstop 774 328 798 -opravy, revize komínů -zemní, demoliční a úklidové práce včetně likvidace odpadů a stavební suti -kompletní stavební práce -dřevostavby na klíč, zakládání staveb, ...

Provádíme vodoinstalatérské a topenářské práce.

Stavební práce, projekce, stavebnictví, zednické práce, provádění, odstraňování staveb, výstavba, bourací práce. Stavební výroba: -stavby na klíč staveb občanských i průmyslových -stavby, stavba rodinných domků, rodinné domy, RD -pasivní domy -rekonstrukce a adaptace -půdní vestavby -sádrokartonové konstrukce -zateplení fasády, ...

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Výstavba a rekonstrukce zdrojů vytápění do 10 MW: -kotelny plynové, na tuhá paliva, dřevoštěpku, biomasu, výměníkové stanice, solární ohřev, tepelná čerpadla. Rekonstrukce vnitřních rozvodů ÚT, ZTI a plynu v objektech včetně revize. Nové realizace ústřední topení, zdravotechnika a plynovody. ...

Truhlářství, stolařství. Kompletní stolařská a truhlářská zakázková výroba včetně montáží, dopravy. Podle návrhu zákazníka vyrobíme z materiálů dub, buk, javor, smrk, borovice, modřín, lamino, MDF, laťovka, masiv, dýha: -nábytek: -kancelářský -bytový -kuchyňské linky, ložnice -provozní (závodní jídelny, prodejní pulty) ...

Plynoinstalční práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Provádíme: -povrchové úpravy materiálu především z kovu a plastů -nátěry ocelových konstrukcí - výrobní haly, mosty, odpadní kontejnery, jezy, benziny, jeřábové dráhy a jiné provozy. Provozovna Strážnice U cihelny 1319 696 62

Servis a revize plynových zařízení.

Truhlářství, podlahářství. Pokládka a rekonstrukce dřevěných podlah.

Montáž, pokládka podlah. Podlahy, terasy, schody.

Montáž - solární systémy Topenářské práce Opravy, montáž - plynová zařízení Svařování - nerezová potrubí - hliník Vodoinstalační práce.

Instalatérské a topenářské práce včetně oprav.

Zámečnictví, nástrojářství. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství, topenářství.

Elektromontáž, elektroinstalace. Montáže elektroinstalací, zabezpečovacích systémů, centrálních vysavačů a podlahového topení Devi.

Obkladačské práce, včetně zajištění potřebné stavební chemie, obkladů. Pokládka keramiky, dlažby, mozaiky, přírodního a umělého kamene. Stavební práce, obklady, omítky, betony, zateplování. Elekroinstalace, vodoinstalace, bednění, pergoly.

Stavby na klíč, bytové, občanské, rodinné domky novostavby, rekonstrukce, adaptace, modernizace, demolice včetně odvozu suti -bytová jádra v panelových domech -koupelny vč. obklady, dlažby, voda, topení, plyn -elektroinstalační práce -sádrokartony, půdní vestavby, přístavby, nadstavby. Stavební práce: -zednictví, omítky, zateplování ...

Stavební práce, rekonstrukce rodinných domů, zemní a bourací práce a zateplování fasád. Zpracovávání a kontrola stavebních rozpočtů.

Instalace rozvodů tepla, vody a plynu.

Úklidové práce Montáž - zateplovací systémy. Prodej - obklady, dlažby. Montáž - obklady, dlažby. Výstavba - rodinné domy. Zednické práce.

Výroba, montáž : -atypický nábytek -komplexní realizace interiérů, -kancelářský a bytový nábytek, -nábytek do koupelen. Doplňkovým programem je výroba stolařských hoblic, stolařské hoblice Truhlářství. Služby: -ostření, broušení dřevoobráběcích nástrojů. Autodoprava. Silniční motorová doprava nákladní.