Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Zateplení - fasády - střech. Foukaná izolace. Půjčovna lešení.

Truhlářství. Stolařství. Výroba, prodej: -kuchyňské linky s dvířky potaženými fólií, litina s ABS hranami -dětské pokoje, ložnice -obývací a odkládací stěny -koupelny a různé doplňky -vestavěné skříně -bytové doplňky -zakázková výroba.

Provádíme montáže vodoinstalace, topení a elektroinstalace. Vodo, topo, topenářské práce. Vodař, instalatér, topenář. Montáže, opravy elektrických zařízení.

Truhlářství. -poradenství, návrh, výroba, prodej, doprava a montáž dřevěný nábytek, nábytku, na míru, na zakázku. Kompletní vybavení interiérů, interiéry: -kuchyňské linky, kuchyně -vestavěné i samostatné skříně, skříň -vnitřní i venkovní dveře, dveří -vrata -kancelářský nábytek a jiné -materiál: masiv, levnější alternativní ...

Prodej montáž: -plovoucí podlahy -PVC -korek -linoleum -koberce. Montáž venkovních teras.

Dodávka elektroinstalačních materiálů. Služby v oblasti elektroinstalací a automatizací.

Provádíme stavby rodinných domů, sanujeme a izolujeme stavby, zateplujeme fasády. Renovujeme koupelny, pokládáme obklady a dlažby v interiérech i exteriérech.

Činnost: -stavební projekce, pozemní stavby, RD, průmyslové stavby -inženýrská činnost -geodetické práce.

Prodej, dodávka, montáž krby, krbů, kamna, kamen. Provádíme řezání, tvarování a konečnou úpravu ozdobného a stavebního přírodního kamene.Prodej krbové vložky. Prodáváme a stavíme krby, kamna i komíny. Pro rodinné domy, chalupy i komerční objekty. Prodej kachlových kamen, sporáky na tuhá paliva. Veškerý materiál pro stavby krbů ...

Stavební firma. Výroba, práce: -stavební -zemní práce -odstraňování staveb.

Stavební činnost, oprava, kompletní rekonstrukce: -koupelny, bytová jádra na klíč, byty. Projekty, architektonická řešení, poradenství: -koupelny -bytová jádra -interiéry bytů, rodinných domků -instalatérské, topenářské práce, elektroinstalace, vodoinstalace, malby, nátěry, obklady, dlažby, podlahy, dřevěné plovoucí podlahy, podhledy, ...

Klempířství, klempířské práce, klempířská činnost, klempíř. Práce na střeše, střecha. Veškeré pokrývačské a klempířské práce. Opravy, rekonstrukce střechy, střecha. Montáž a pokládka střešní krytiny. Nátěry střech, klempířských prvků. Výroba-klempířské prvky. Okapy, okapový systém. Autodoprava do 3, 5t.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační měď -topenářský materiál -trubky z PVC*, mědi, bronzu -plynové, elektrické kotle a ohřívače -radiátory, topidla, klimatizace, sporáky, sifony, vpusti, zdravotní keramiku, splachovací soupravy, vany, sprchy, baterie, ... Kompletní montáž, rekonstrukce, výměna, ...

Výroba a montáž: -elektrické rozvaděče (elektrorozvaděčů) -elektroinstalace -datové rozvody.

Výroba, obchod, prodej: -úly pro včely -včelí úly z masivu.

Klempířské, zednické, zemní práce, zedník, stavby na klíč, obkladač, vodař. Rekonstrukce koupelen, bytových jader, zateplení fasád, fasáda Zámková dlažba, UNC, AVIE-kontejner. Hustopeče, Hodonín, Brno, Břeclav,

Nabízíme: -zakázková výroba dřevěných interiérů v provedení moderním i stylovém pro domácnosti i firmy. Produkujeme: -truhlářské výrobky -z umělých materiálů (laminované desky) -z přírodních materiálů (dýha, masiv) s povrchovou úpravou. Kuchyně Obývací pokoje Schody Dveře Koupelny Ostatní nábytek.

Hydroizolace budov. Odvlhčení a vysušení zdiva podřezáním a vložením PE folie. Sanace a izolace zdiva, injektáž vlhkého zdiva.

Projekční činnost: -projekce teplovodního vytápění, kotelen -spojení systémů vytápění a větrání v rodinných domech a bytech a bazénech -řízené větrání.

Stavební firma: - výstavba rodinné domy - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - pokládka obkladů a dlažeb - sádrokartony - instalatérské, elektrikářské práce - zednické práce, zedník.

Zámečnictví, nástrojářství.

Prodej, montáž - zabezpečovací zařízení. Opravy - elektronické obvody.

Zednické a malířské práce. Provádění obkladů, dlažeb či rekonstrukcí koupelen i bytových jader.

Stavební společnost: -nízkoenergetické a pasivní domy Betong -stavby na klíč -zakládání staveb -hrubá stavba - Porotherm, Ytong, Betong -rekonstrukce -modernizace domů -půdní vestavby, vestavba i půdní nástavby, nástavba -demolice objektů včetně zajištění recyklace -zateplení, zateplování domů - fasáda -malby a nátěry -montáž ...