Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení, plynovodů.

Zasklívání lodžií, balkonů. Rolety, žaluzie, markýzy, sítě, náhradní díly.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Revize hromosvodů.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Zateplování fasád, renovace bytových jader.

Výroba na zakázku - pergoly Truhlářská výroba nábytek - truhlářské práce Výroba na zakázku - kuchyňské linky Výroba na zakázku - kancelářský nábytek Truhlářská zakázková výroba - nábytek - stoly - veškeré skříně - obývací pokoje Výroba na zakázku - dveře Výroba na zakázku - zábradlí Stavební činnost Zámečnické ...

Projekční práce, projektant, grafické a kresličské práce, zpracování projektové dokumentace, projektování, návrhy. Projektování staveb: - stavby: - občanské, bytové, rodinné domy, přístavby, nadstavby, půdní vestavby, rekonstrukce, opravy. - průmyslové - garáže, dílny, haly, sklady. - komerční - restaurace, hotely. Inženýrská činnost, ...

Práce: -truhlářství -podlahářství.

Truhlářství, výroba: -kychyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -vestavěné skříně -jiný nábytek na zakázku -zahradní domky -pergoly -zastřešení teras.

Truhlářství, stolařství: Výroba nábytek, nábytku na míru: -kuchyňské linky, linka, vestavěné skříně, skříň, nábytek do ložnice, dětské, obývací pokoje či vybavení komerčních prostor.

Revize, projektování elektrických zařízení.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek (postele, police, skříně, ...) - vybavení prodejen. Výroba - plovoucí podlahy - dřevěné obklady Podlahářské práce Zakázková výroba - vybavení mateřských školek.

Truhlářství, výroba: - nábytek

Práce: -malířské -natěračské.

Práce: -Zemní a výkopové práce.

Provádíme montáže minerálních a kazetových podhledů, střešních oken i zhotovení sádrových omítek. Sádrokartonářské práce.

Kovoobrábění Svařování Zámečnické práce

Elektromontážní práce - elektromontáže: -dodávka, rekonstrukce, oprava a údržba silnoproudých a slaboproudých rozvodů -od projekce až po revize -kompletní ochrana všech typů objektů před účinky statické elektřiny (bleskosvody, svodiče bleskových proudů, svodiče přepětí a přepěťové ochrany přenosu datových a informačních signálů) -montáž ...

Zateplování a nátěry fasád, malířské práce, rekonstrukce bytů, pokládky dlažeb i obkladů a montáže sádrokartonových konstrukcí.

Výroba, prodej, služby: -zámečnictví, nástrojářství, vodo, topo, obráběčství.

Naše firma se zabývá zakázkovou, atypickou a kusovou výrobou nábytku na míru a to vše dle požadavku zákazníka. Výroba nábytku na zakázku. Sortiment vyráběného nábytku: -schody -stoly -židle -pokoje: obývací, dětské -kuchyně, ložnice -předsíňový nábytek -dřevěná schodiště -schodišťová zábradlí, madla -vestavěné skříně, postele -šatní ...

Stavba a návrhy krbů: - výroba krbové stavebnice. Stavba: - venkovní a vnitřní krby - udírny a grily - horkovzdušné a teplovodní krby - stavby a revize komínů - kamenické práce.

Stavební práce, rekonstrukce bytů a rodinných domů. Ruční a strojní omítky, štukování, sádrokartonářské práce či terénní úpravy.

Vodoinstalatérství, topenářství. Instalatérské služby.

Pila. Pilařská výroba: - stavební řezivo, sušené řezivo do délky 10 m. - stavební hranoly, trámy, latě, fošny, prkna - různé rozměry i atypické - palubky a podlahy. Stavební stolařství: - hoblování trámů, fošen, desek - výroba plotových dílců na zakázku. Sušení řeziva. Impregnace dřeva s preventivním účinkem proti ...