Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - pozemní stavby - inženýrské stavby. Připojení na inženýrské sítě. Práce: - veškeré stavební práce od A - Z - přípravné stavební práce - tepelné izolace - zateplení budovy, fasády - sádrokartonářské - sádrokartonové příčky, podhledy. Dodávka stavebního ...

Přípravné stavební práce: - protlaky pod komunikaci průměr 90, 110 včetně dopravy a zemních prácí spojených s výkopem. Zemní a výkopové práce. Kontejnerová doprava. Dovoz, odvoz: - suť, suti - stavebního materiálu.

Truhlářství. Výroba: - zateplené psí boudy - dřevěné voliéry - ptačí klece, klece pro ptactvo - klece pro hlodavce - králíkárny - dvoukotcové, tříkotcové, čtyřkotcové, šestikotcové a vícekotcové.

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce a opravy bytů a domů: -výstavba rodinných domů na klíč -zateplování fasád -sádrokarton -malby a nátěry -obklady a dlažby -kompletní rekonstrukce.

Stolař, truhlář. Zakázková výroba kuchyní, nábytku, pokojů, dětských pokojů, vestavěných skříní, TV stěn, stolů a postelí na míru.

Zámečnické práce.

Provádíme malířské a tapetářské práce, dekorativní úpravy stěn, jako jsou benátské štuky, lazury, patiny, strukturální omítky, imitace kamene a kovů, zateplování, povrchové úpravy a nátěry fasád, montáž sádrokartonů a minerálních podhledů.

Truhlářství, podlahářství. Výroba kuchyní, nábytku. Pokládka podlah.

Prodej a servis regulační techniky a systémů. Elektromontážní práce.

Truhlářství, podlahářství. Výroba a prodej nábytku a bytových doplňků, vybavení interiérů, zhotovení schodišť z masívu, kompletní stavba kuchyní včetně dodávek spotřebičů. Výroba zahradního nábytku, pergol, dřevěného oplocení, dřevěných altánků. Nábytek pro zařízení restaurací, venkovního posezení, vinných sklepů, kanceláří, prodejen, ...

Zámečnictví, nástrojářství.

Pokrývačství, tesařství. Montáž dřevostaveb, krovů a dřevěných konstrukcí.

Zednické práce. Služby v oblasti stavebnictví.

Klempířské práce, izolační a hydroizolační práce.

Tesařství, tesařské práce, výroba: -dřevovýroba -montáž na zakázku, na míru -zahradní domky, domek -pergoly, altány, různé přístřešky, přístřešek. -dřevěné, hoblované konstukce. Nejedná se o sériovou výrobu.Každá naše konstrukce je naprostý originál.

Zámečnictví, zpracování a výroby z nerez oceli a elektromontážních prací. Zakázková výroba z nerez oceli různých profilů, výroba z černé oceli s povrchovou úpravou zinkováním, práškovaným lakováním a také elektromontážní práce. Zakázková výroba z nerez oceli -zábradlí vnitřní (možná kombinace se dřevem) -zábradlí venkovní -bazénové ...

Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů, kuchyní.

Provádí veškeré teracářské práce na zakázku.

Vodoinstalatérství. Člen CTI, firma je schopna převzít jednotlivou zakázku do 10mil. korun Vodoinstalatérské práce. Zajištění práce na klíč a prodej materiálu: -návrh, zhotovení, oprava, údržba ústředního topení -rozvody vodoinstalací, topení v mědi -oprava a montáž kuchyňských linek -montáž sanitární keramiky (WC, vany, umyvadla), ...

Stavebnictví. Kompletní zemní práce. Pronájem s posádkou: -stavební mechanizace, stroje -CATERPILLAR 428C, 432D (traktorbagr) lopaty, hydraulické kladivo -CATERPILLAR M315, M316C (kolový bagr) lopaty, svahovací lopata dosah 10m, šířka 2m, UNC 060 a CATERPILLAR 226 (nakladač), radlice, vrtací zařízení, paletizační ...

Revize: -elektrická zařízení, hromosvody.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba, montáže: - ocelové konstrukce - opláštění budov - kynologické překážky. Montáže, instalace. - vzduchotechnika. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Výškové práce.

Prodej a montáž - centrální vysavače SOTEKO. Elektroinstalační práce. Servis - centrální vysavače SOTEKO.

Realizujeme zateplení střech a fasád. Rekonstrukce a zateplení panelových, rodinných i bytových domů. Stavební práce, stavební firma.

Prodej, servis, pronájem: - nivelační systémy Trimble pro řízení stavebních strojů a měřických systémů pro geodetické a kontrolní práce - navigační systémy. Geodetické práce včetně vytváření digitálních modelů terénů, použitelné pro výpočty kubatur a kontrolní práce. Pobočka: Construction SITECH CZ s.r.o. Kunice 201 251 63 ...