Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Kovoobráběčské a zámečnické práce Výroba: - dopravní a speciální zařízení - ocelové konstrukce

Stavby - inženýrské sítě, zemní práce. Výstavba - rodinné domy.

Výstavba rodinných a bytových domů na klíč Rekonstrukce bytových jader. Výstavba průmyslových objektů. Výstavba polyfunkčních budov. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zateplování fasád. Kamenické práce (mramor, žula), mozaiky, krby, zámková dlažba, fasády. Projektová činnost.

Zednické práce. Malířství, lakýrnictví.

Výroba - dveře, návrhy a realizace, interiéry. Dodávka - kuchyňský nábytek včetně spotřebičů, dodávka - kancelářský nábytek, dodávka - typový a atypický nábytek, bytový nábytek. Výroba - schodiště, zábradlí.

Prodej - fasádní barvy, izolační materiály. Zateplování budov. Prodej - stavební materiál, sádrokartonářské práce.

Stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce -výkopové práce -bytová jádra -oplocení -a další práce dle dohody.

Služby: -střešní, zemní, terasové izolace -jímky a bazénová izolace -sanace střešních plášťů -fólie-montáž systémů na klíč -modifikované a živičné pásy -bezplatná poradenská činnost -technické posouzení, návrhy a projekty střešních konstrukcí -revize a montáž hromosvodů -montáže ocelových hal a konstrukcí. Katalog: -asfaltové výrobky, ...

Vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Plynařství, plynařské práce. Fotovoltaické bojlery. Revize plynu.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Stavební práce. Oprava, servis: - technologická zařízení. Vodoinstalatérské práce.

Malířské práce, malířství. Natěračské práce, natěračství: - nátěry fasády - vodorovné značení vozovek - nástřiky střech a ocelových konstrukcí vysokotlakým přístrojem.

Elektromontážní práce.Elektromontáže. Elektroinstalace. Elektrorevize. Revize elektro.

Práce: - zateplování oken a dveří - broušení zrcadel či skel na stoly - rámování obrázků - zasklívání skleníků.

Odstraňování staveb. Podlahářství. Stavby (včetně jejich změn).

Malířství, lakýrnictví a natěračství.

Práce: - stavební - izolatérské, zateplovaní budovy, fasády - sádrokartonářské, sádrokartonové desky, podhledy - obkladačské, obklady stěny, pokládka dlažby - podlahářské, plovoucí podlahy - malířské, malování interiérů. Zprostředkování, montáže: - obložkové zárubně GRIMAX. Výstavba: - rodinných domů, rodinné domy na klíč - ...

Pokrývačství, tesařství.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Topenářství, topenářské práce. Vodovodní svařované rozvody z plastu.

Malířské práce. Lakýrnické a natěračské práce.

Projekce, dodávky na klíč, montáž-střechy. Provádíme: -pokrývačské, klempířské a tesařské práce -výměna střešních plášťů -vyzdívání komínů nad střechou vč. komínových hlav -hydroizolace a reflexní nátěry -krovy ze všech druhů dřeva, příhradové vazníky -výškové práce pomocí horolezecké techniky -půdní vestavby, sádrokartony ...

Truhlářské práce Zakázková výroba, výroba - jídelní a konferenční stoly.

Hodinový manžel. Služby pro domácnost, zahradu i kancelář.

Truhlářství, podlahářství. Pokládka a dodávka podlahových krytin.