Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zednictví, zednické práce. Izolatérské práce: - zateplení, zateplování budovy - fasády, sokly. Úklidové práce.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Výroba přípravků, zámečnictví, výroba z nerezu. Nerezový program.

Práce: Vodoinstalatérské Topenářské

Práce: -Obkladačské práce -Dlaždičské práce

Tesařství. Služby, řemesla: -tesařské, tesařství -pokrývačské, pokrývačství -klempířské, klempířství -lešenářské, montáž lešení -jiné stavební práce -rekonstrukce střecha, střechy -bednění -půdní vestavby, vestavba -výroba, montáž krovy, krovů, vazníky -montáž střešní okno, okna, oken -dodávka materiálu. Střechy od A do ...

Výroba - altány - pergoly - podlahy (dřevěné a laminátové).

Stolařské a zámečnické práce. - ploty, oplocení. Repase oken i dveří. Montáže, instalace: - izolační dvouskla do starých oken. Podlahářské práce. Realizace, pokládka: - podlahy.

Stavební firma. Zednictví. Suchá výstavba: - sádrokartony, sádrokartonové příčky, podhledy - přestavba podkroví. Výstavba, stavba: - novostavby. Rekonstrukce: - rodinné domy - průmyslové haly.

Developerská firma. Stavební firma. Zemní a výkopové práce. Stavební práce a stavby na klíč. Projekční a inženýrská činnost.

Truhlářské a tesařské práce, truhlář. Výroba ze dřeva. Altány, pergoly, výroba dřevěného schodiště, samonosné, obkladové.

Elektromontáže, montáže, opravy, revize: - slaboproudé, silnoproudé elektroinstalace pro haly, na stavbách rodinných domů, bytových domů - hromosvody - topení, větrnání, klimatizace. Práce: - zednické, zednictví - vodoinstalační, vodoinstalatérství - topenářské, topenářství.

Komplexní čištění, dezinfekce, servis: -vzduchotechnické systémy -vzduchové filtry, prodej a montáž -odprašovací zařízení -speciální technologie na čistění vzduchovodů (roboty čistící s rotačními kartáči) -ventilační vzduchovody. Výroba: -komponenty pro čisté prostory -laminární stropy -stavba čistých prostor. Využívání v ...

Stavební firma. Přípravné stavební práce: - demolice, odstraňování staveb. Stavební práce. Výstavba, realizace, rekonstrukce. - občanské stavby - průmyslové stavby.

Prodej a montáž: -dveří, zárubní a podlah. Prodej, poradenství a montáž dveří, zárubní Solodoor, plovoucích, masivních i vinylových podlah. Dále nabízíme obklady, kovové zárubně.

Plynařské práce. Plynařství.Plynoservis. Montáže, instalace, opravy, servis. - plynová zařízení.

Služby: -malířské a natěračské práce -malby -nátěry -broušení nových omítek -penetrace -penetrace sádrokartonu -hrubý úklid -zakrytí bytového zařízení, podlah.

Práce: - dokončovací stavební práce - malířské práce, malířství - natěračské práce, natěračství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hliníkové a titanzinkové plechy. Práce. - stříhání plechů - lisování plechů - ohýbání plechů. Stavební firma. Kompletní stavební práce. Realizace, rekonstrukce: - zateplení objektů, fasády.

Montáž sádrokartonu: - kazetové podhledy, šikminy - sádrokartonové obklady, obklady stěn - malba sádrokartonu - příček ze sádrokartonu.

Práce: - veškeré stavební - bourací práce - elektroinstalační práce - revize elektro, elektrorevize. Služby: - koordinace na staveništích v souladu s bezpečností a ochranou zdraví při práci BOZP.

Stavební firma. Kompletní stavební práce. Rekonstrukce: - byty, bytová jádra. Práce: - sádrokartonové příčky, podhledy.

Natěračské práce, natěračství. Práce: - provedení nátěrů technologických zařízení - pískování - metalizace.

Hostinská činnost. Hospoda, pivnice - kapacita 60 míst: - alkoholické nápoje, nealkoholické nápoje - pivo Staropramen - jen studená jídla. Letní zahrádka - 40 míst. Připojení k Wi-Fi. Stavební firma. Veškeré stavební práce.