Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Kominictví, kominík: - veškeré kominické práce - vložkování, frézování stavby komínů - odvod spalin od uzavřených spotřebičů. Měření, revize: - účinnost spalování.

Projekce - vytápění a ZTI -Revize plynová zařízení.

Zámečnictví, zámečník. Výroba i atypická: - vrata - zábradlí - schodiště.

Klempířské práce. Montáž - střešní okna.

Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku. Truhlářské práce, zakázková výroba: - ze dřeva, lamina a dýhovaného materiálu. Výroba ze dřeva: -dveře, interiérové dveře, vchodové dveře -schodiště, schodiště a schody, zábradlí na schodiště -vestavné skříně, rohové skříně, rohové šatní skříně -postele, postele s úložným prostorem, dětské ...

Natěračské práce. Malířské práce. Lešenářské práce. Půjčovna: - lešení.

Výroba, prodej, montáž kamenné, zakázková - kuchyňské žulové desky z přírodního a konglomerovaného kamene - parapety, obklady, dlažby, koupelny, schodiště, pomníky, urny, vázy - kompletní zpracování kamene Materiál: - žula, mramor, konglomerovaný kámen - technistone.

Služby: - stavební poradenství, projekty, rozpočty, stavební dozory - specializace na revitalizace, rekonstrukce, sanace stávajících objektů, řešení vlhkosti, plísní, větrání a tepelně technické poradenství. Prodej: - protiplísňové systémy ANSILVER. Dodávka: - systémy odvlhčování zdiva HYDROPOL, HYDRODRY.

Kamenictví: - schody - krb, krby, kamna - pomníky, náhrobní doplňky - krycí desky do kuchyně, koupelny - parapety.

Odvoz: - suti, suť. Demolice, bourací práce. Zemní práce stroji UNC a SCHAEFF: - výkopy pro uložení potrubí - úpravy terénů.

Tesařské práce Aranžmá kamenů Pokrývačské práce - kompletní rekonstrukce střech Realizace - japonské zahradytvarování stromů.

Geodetická kancelářstavební měření historické budovy. Inženýrské geodézie Mapování Katastr nemovitostí Geografické informační systémy

Izolační, zateplovací práce. Provádění strojního podřezávání vlhkého zdiva, zateplování a izolací staveb. Strojní podřezávání vlhké zdivo, zdiva. Vysušování, vysoušení, sanace mokrého zdiva. Zateplení, zateplování stavby, stavba, staveb. Izolační činnost, izolace, izolování staveb. Terasy, střechy atd. Izolační, zateplovací práce.

Geodetické a zeměměřické práce, činnost. Geodézie, geodet, (geodezie). Zpracování, projektování pozemkových úprav, pozemkové úpravy, katastrální mapy. Vyhotovení geometrických plánů, geometrické plány (rozdělení pozemků, zaměření staveb, změny hranic)pro zápis do katastru nemovitostí. Vytyčování hranice.Zaměření pozemku, inženýrské ...

Zedník, zednické a obkladačské práce. Modernizace. Výstavba, stavba, stavební činnost. Renovace a výstavba klenbové sklepy.

Dodávka a montáž - vnitřní i vnější zastiňovací techniky ke střešním oknům Sádrokartonářské práce - minerální stropydodávka a montáž - suché stavby RIGIPS, KNAUF, LAFARGE - minerální podhledy - certifikace především na protipožární sádrokarton - zkoušky od EU na montáž veškerých sádrokartonových konstrukcí. Obkladačské ...

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

Jeřábnické práce: - jeřáb AC 080 - Demag AC 25.

Výroba: - nášlapy na ocelové schodiště - dřevěné obklady betonových schodišť - dřevěné zábradlí - samonosné dřevěné schodiště.

Dodávka, montáž, sádrokartonářské práce: - sádrokartonové systémy - sádrokartonové příčky, podhledy - sádrokartonové konstrukce atypických tvarů. Truhlářské práce. Podlahářské práce, pokládka: - podlahy (dřevěné, kobercové, korkové...)

Služby: - provedu jakékoliv zámečnické práce v domě i na zahradě - posekám trávu, opravím plot, seřídím dveře v pantech i zámcích - natřu okna, dveře, okapy, ploty - vybalím z krabice, smontuji a postavím nábytek - pomůžu s návrhem zahrady, oplocení, domu. Co nezvládnu sám, provedu se smluvním partnerem - elektroinstalační práce, práce s ...